Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - STALKER

#641
Цитата: Gefaus від 04.05.2010 11:26:19
Я там був) Ця споруда називається Філіпини:)незнаю чого так.
А там далі підвали одним словом є де полазити)))Знаю колись там було багато наркомів.
Можу провести туда)))
створюй тему в планах-можна сходити
#643
Побували ми і після сьогоднішньої вилазки у "Скандальному Цеху".Класно оформлено все-нам сподобалося.Роєві фото (як і всі інші)-суперові.Враження позитивні.
Скидую кілька фото
Перші:
#644
Четверта партія:вежа на території заводу,видок з вежі ,знов в вежі і труба
#645
Третя партія-водонапірна вежа на території дурки,камінь,полянка,водонапірна вежа на території заводу залізобетонних виробів
#646
Друга Партія-будинки,графіті і водонапірна вежа на території дурки
#647
Обговорюєм нижче
#648
Отож  зібралася сьогодні наша скромна компанія у складі Данусі,мене і Мігеля.Спочатку рішили піти до того будинку що Інкогніто описав тут.Туди ми не потрапили(тобто в цей будинок), тому що  було трохи небезпечно лізти(було подвіря через  яке треба було перелізти і на якому нас могли запасти люди-жителі сусіднього будинку)і ми ввійшли у двір за адресою Кульпарківська 114А?.В цьому будинку ми побачили вхід у підвал,спустилися туди.Підвал нічого цікавого собою не являє-якісь кімнати(одна з них у воді),купа болота ,дуже волого,якесь сміття,але в кінці підвалу ми знайшли двері,які ми пробували відкрити,але нам не вдалося.Після підвалу ми пройшлися трохи далі і надибали 2 будинки,які імовірно були зруйновані пожежею.Там теж не побачили ніц цікавого-мотлох і всяке сміття.Опісля будинків ми пішли на територію дурки в сторону до водонапірної вежі ,щоб при можливості туди вилізти(по дорозі бачили гарні графіті).Біля водонапірної вежі стояв наглядач до якого ми підійшли спитати чи можна на сам верх полізти.На верх полізти не вдалося,але наглядач нас впустив на перший поверх вежі де можна було фоткати що ми і зробили.Потім пішли на полянку перед  дуркою-трохи перепочили і пішли далі по дурці де побачили в зарослях дірку у паркані,що вела на завод залізобетонних виробів.На території заводу ми побачили водонапірну вежу куди і полізли.
Отже у водонапірній вежі ми зразу поперли на гору.На голови нам крапала вода але ми добралися до бака з водою-тобто майже на сам верх.Зробили кілька знімків біля бака і кілька знимків з даху вежі і полізли до низу.Спускаючись від бака по драбині я як на зло вимазав свій новий наплечник.Спустившись  донизу ,привівши  себе трохи до порядку  і перемахнувши паркан заводу пішли у сторону головного вокзалу.Сьогоднішньою вилазкою ми задоволені.
Обговорення тут
P.S Великі плюси Данусі і Мігелю
Фото.Перша партія:підвал і будинки:
#649
добре буду біля дурки на 10,00 :)
#650
тримай+ :).класні місця є у києві-я це знав ще давно.Супер
#651
Цитата: zelja від 06.04.2010 10:31:57
Коли вже будуть наклейки робитися?
коли вже будуть наклейки? дуже хочу їх мати
#652
Цитата: zelja від 06.04.2010 09:49:51
Цитата: STALKER від 06.04.2010 09:45:01
Класно.Через якийсь час можна буде йти фоткати(коли все буде в зелені).Тай по дачах цікаво полазити.
Таа ше треба буде туди осінню завітати коли все жовте
дуже класні фотки получаться :)
І осінню теж
#653
Класно.Через якийсь час можна буде йти фоткати(коли все буде в зелені).Тай по дачах цікаво полазити.
#654

патруля не бачив( може і ходить)
Болота на дворі не було бо була сонячна погода хіба в підвалі було болото
що ти маєш на увазі ліфтова камера?шахта? чи машинне відділення? чи може ліфт?
#655
Цитата: :-) від 30.03.2010 19:33:57
Цитата: Dexter від 30.03.2010 18:36:27
Так негарно...
Тема ж в планах створена...моглиб хочаб написати місце і час коли ви йдете і хтоб зміг пішов б з вами.адже багато людей хоче туди сходити(а чим більше людей тим цікавіше)
Цитата: :-) від 29.03.2010 14:47:05
то як? На 18.00 перед головним входом, Кульпарківська 95?

Хто хотів і міг - прийшов. І то zelja слєгка спізнився, я вже нікого не сподівався.
Не будь такий розумний-хто хотів прийшов >:(.Де звіт?
#656
Цитата: Дануся від 29.03.2010 10:29:43
Пі.Сі.Оскільки об"єкти знаходяться поруч з лікарнею для душевно хворих,то люди там ставляться до всього що рухається(тим більше в сторону люків і закинутостей)дещо насторожено ::),тому пропоную "вилазити",коли стемніє,тобто година 20,21.

Пі.Пі.Сі.Вище написане як висновок з досвіду одного з форумчан після сьогоднішнього досліджування тереторії ;D
Дануся мала на увазі мене :) Рішив я сьогодні пройтися там-сходити у розвідку.Пофоткав спочатку ту штуку камяну біля залізниці і рішив пофоткати Кульпарківський парк.Я собі нормально ходжу фоткаю, якась бабуля тупо на мене дивитися починає і так недобре-ніби щось вкрав. Ну обійшлося тут без ще якигось приколів.Пішов я шукати вулицю Вечірню(на якій знаходиться той будинок що про нього Інкогніто писав.Я ще не знав де ця вулиця знаходиться і я  завернув помилково у якийсь поворот.Завертаю в той поворот- якісь алкаші стоять збоку і щось один з них кричати починає до мене.Ну я йду далі не вступаю з ним в розмову.Трохи там пройшовся, вийшов потім за будинком(виявилося що це був двір).Вулицю Вечірню знайшов-вона знаходиться майже навпроти центральної брами дурки) але рішив туди вже не йти.
От таке то.І взагалі дійсно там люди якісь як не з того світу ходять-може через те що там дурка по сусідству.
І давайте може в середу(дуже хочу побувати у тому будинку) на 18,00-19,00 бо сьогодні,завтра ну ніяк не вийде-маю багато роботи
#657
Цитата: Yuriy від 26.03.2010 09:43:15
За легендами, які я чув будинки перестали добудовувати через те, що матеріали, які використовувались при будівництві були радіоактивні. Цікаво наскільки це правда і всеж таки чому їх ніхто не береться завершити.
я чув що бетон сам по собі радіоактивний а ще я згадав що ті будинки можливо мають відношення до заводу "Мікроприлад".А будинки не завершили тому що СРСР рухнув і припинилось фінансування.
#658
дякую за плюси.Тему якось обовязково кину ще в плани хочу ще раз там побувати ,хочу все там обійти.Просто на це треба достатньо часу і хочу надіятися що я виділю на це 1 день.Так що будуть ще нові фото і думаю будуть ще позитивні враження.
#659
дякую за плюс. по великому рахунку там ще є ще що обійти :)