Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stanislav

#1
Цитата: :-) від 27.11.2015 11:30:37
Вміст шкідливих речовин у повітрі опублікуйте, чьо.

Для загального розвитку:
Наразі запустилися певні процеси, які останні роки 2 притримували, щоб не сильно смерділо в районі ТЕЦ-2. Тобто для усунення, але я волію називати це так. А там диви і в місті перестане (бо треба буде провести решту заходів).

Я не знаю які там процеси роблять, але наприклад вчора на Хмельницького був апогей штину (десь 15 з 10), цілий день, та сьогодні другий сезон. Каналізаційними аміачними ароматами дихати не можна.
Дивно те, що люди не зважають на це уваги. Наприклад, вчора в 10 вечора вийшли з дівчиною прогулятись, та знайти такий "куток", де не буде штиняти. Проходимо біля станції Підзамче, а там стоїть парочка та так смачно цілуються на фоні того ядерного штину. Ми коли це побачили то подумали а може це з нами щось не так, бо іншим норм)))

До речі, для петиції потрібно зібрати 25 тис голосів. Вважаю що це абсолютно можливо,  люди там створюють такі звертання президенту, тіпа "зробити дарта вейдера прем'єр-міністром" та набирають більше ніж 25 тис. голосів, і президент дає відповідь.
Тож, потрібно ще на інших форумах опублікувати лінк до петиції (можливо також на форумах інших міст).
Може хтось зареєстрований на таких форумах, будь-ласка зробіть послугу - скиньте лінку. Зробимо все можливе щоб викорінити цю проблему.

Дякую!
#2
Цитата: YserL від 26.11.2015 17:21:43
Можете написати петицію державною мовою?

Я створив російською, бо вчора коли зареєструвався на сайті на першій сторінці було багато петицій російскою мовою, але не суть.
Нажаль редагувати петиції неможливо, тільки створити нову, та і треба чекати на верифікацию від адміністрації, її можуть скасувати як дублікат.

Для цієї важливої теми я не думаю що питання мови принципіальне.
#3
Може це виглядає якось наївно, але я створив електронну петицію нашому президенту.
Бо щось потрібно робити, наша корупційна місцева влада зовсім с катушок з'їхала. Дихата "повітрям", у якому велика концентрація аміаку та всякого каналізаційного лайна абсолютно неможливо, це може підтвердити будь-який лікар.

Кому не байдуже - будь ласка проголосуйте.

https://petition.president.gov.ua/petition/17817

Дякую!
#4
Сьогоднi вночi знов штинiло. Усю нiчь, до самого ранку. 10 з 10.
Суки, як вони вже заманали.
2 тижнi було норм, i знову почалось.
#5
О, знову смердить, 10 з 10, на Хмельницького бiля рынку Пiдзамче. I знову з горiлим смаком. Кисла капуста, або кислий борщ зi смаком горiлого.буэээ.
Хлопцi, а в ваших районах теж штин горiлий? Якщо я вiрно розумiю - це через те, що на мулових полях сушать сухий залишок. Але якi поля, з ензиму, чi з мiсцевих споруд неясно.

Цитата: Roy від 31.10.2015 14:30:16
По моїм спостереженням, у Львові пуркають три підприємства:
- Львівський пивзавод на Клепарівський. Часом, вечорами, прилеглі райони окутує специфічний хмелевий запах. Кардинально відрізняється від того, що ми чуємо зазвичай.
- Жиркомбінат на Городоцькій, має свій характерний запах, але знову ж таки, кардинально відрізняється від того, який нам до болю знайомий. Чути його вздовж Городоцької, та прилеглих вулиць (інколи). Розповсюджується з кан. люків
- Ну і третій, Ензим, через викиди якого, на мою думку смердить найбільше. Бо був на місці витоку труби з заводу, та цей запах не можу ні з яким переплутати :-X. З системи каналізації не розповсюджується. Оскільки, завод має власні очисні, можливо запах розповсюджується саме звідти. (аерація, мулові поля, тощо)
Ви собі й не уявляєте, як невблаганно смердить на Кривчицях, Пластовій, особливо вечорами...Колектор з ензиму проходить по вулиці Богданівській, до низу. Там також, аромати ще ті.


До речi, а де труба виходить с заводу? Саме на Богданiвськiй?
#6
Ото жесть, вчора так штинiло що навiть до вокзалу дотягувало, колега с роботи розповiв.
Зараз теж саме, живу на Хмельницького в районi ринка Пiдзамче, такого штину я не пам'ятаю.
Рiвень 12 балiв з 10.

Ще цiкаве те, що подзвонив до водоканалу, а вони тiпа нiчого не знають. Уроди.
#7
Цiкаво, а чому зараз так штинить, ще зi "смаком" горiлого... Якiсь горiлi говна. Район Хмельницького-Липинського.