Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - goom

#41
Ця справа потребую витримки, шось типу рибалки. Не варто розчаровуватись не зовсім вдалим першим виходом. Всі так починали. Посиди над старими картами, пошукай не існуючі хутора,фільварки, села, старі дороги. Привяжись до місцевості і вперед. Хто шукає - той знаходить. Бажаю успіху.
#42
Багнет подібний на чеха к 98- мертвий, навіть з накладок нічого не витесниш. Але такі предмети завжди приємно  тішать .
#44
Як варіант подешевше, глибинний прибор з великою рамкою.
#45
Георадар треба.
#46
Нема сенсу виставляти фото, все рівно прийдеться стискати, щоб виставити на форумі. Кого зацікавило перходимо в приват.
#47
Завтра зроблю скан, також можу вислати оригінал.
#48
Вітаю товариство! Вірю в те, що серед форумчан знайдеться той хто з фотошопом на ТИ. Маю прохання відредагувати важливе фото з сімейного архіву, щоб стало чіткішим ніж на вже відредагованому екзеплярі. Звичайно не за просто так. Обмеженьпо часі нема, головне якістьрезультату.
#49
Знахідки / Re: ВНПи
12.03.2012 23:55:31
Краще глибоко закопати.
#50
Знахідки / Re: ВНПи
12.03.2012 21:44:12
Шайнер, Рулдтковский і два безформених німця.
#51
Маленька поправка, газ туди надходить з родовища а не з сховища. Схема приблизно так: Сепарація-підігрів-одоризація-замір-споживач.
#52
Бачив сюжет про фільм який будуть висувати на премію оскара від Польщі. Про львівських євреїв з гетто часів 2 СВ які переховувались від переслідувань в підземеллях Полтви - де і велись зйомки. Більше інформаціїї http://www.istpravda.com.ua/short/2011/07/13/45592/
#53
Оператор грає роль? Віддам за дурно, київстар. ;)
#56
Особисто моя думка. Фіскас - ним добре копати на чистому грунті, де крім камінців нічого не попадається, а в горах де приходиться вивертати каменюки з ямок і рубати коріння ( не корінці) кращого за мсл, або німця воєнних років не знайти. Плюс фіна не так легко сховати в рюкзаку.
#57
Там і лишився, найкраще туди попасти в суботу.
#58
Самий справжній копаний.Фото в підвалі після 6 годин в дизель топливі. Найдений на позиціях Польської армії по 39 році. Клин не такий  ідеальний як би я хотів, стальна пружина в ножнах зробила своє діло.
#59
Під кінець минулого року.
#60
Така царська манєрка з клеймом 1913р. Має вмятину на дні, яка після вирівнювання стала невеликою дзюркою, алето не біда бо мож запаяти.