Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - bolt

#1
А літак шо відкритий був, і вас там ніхто не побачив
#2
А йти будем через село Корчин.
#3
Сьогодні проїжджав біля трамвайного депо, що на початку вулиці Княгині Ольги і там у одному із корпусів трамвайного депо була виставка
старої техніки. Тільки от біда не мав чим зробити фото, якщо хтось має змогу зробити фото з виставки я був би вдячний.  Виставка продовжиться до 12 травня
#4
А охорони, там немає ?
#5
Цитата: Roy від 04.09.2010 11:31:00
ЦитуватиНу от розкажу свою історію.
Гуляли ми якось з брательніком уночі по залізниці яка йде зі станції Сихів  і далі на Давидів,Ходорів і т.д.І от коли ми вже доходили до Львова(були приблизно між дорогою що веде на Пасіки-Зубрицькі і розгалуженням залізниці до фак-парку і заводу ''Іскра" я собі просто обернувся(обернувся і братуха) і  ми побачили таку картину: на відстані кількох метрів(тепер тяжко сказати яка відстань розділяла нас і то щось ,але точно невелика) щось рухалося в сторону до колії,перейшло колію і пішло собі далі.Воно було схоже на людину,тільки справа в тому що воно не видавало жодних звуків(наприклад удар взуттям об каміння)воно було білого кольору і воно не йшло-воно пливло.От це я дуже добре бачив. Без сумніву.
Я вже потім потім почав питати в місцевих чи часом ніхто не знає-може там хтось загинув.Проскочила якась інформація що там таки хтось загинув,але наскільки вона точна сказати не можу.
Все може бути, цілком. Привид, тобто енергетичний згусток міг й показатися людському оку на мить. Можливо там хтось загинув.
Цікава тут дискусія розвелась, вже є стержні ;D  ну і також противники незбагненного.

Витримка 30 сек. цеж довга витримка то тож може бути що завгодно не так?
#6
Во бував там літом навіть пару раз але всерімно стрьомно , шо може загребти охорона або міліліція. А тоді буде погано.

#7
А він ще може вивергатися