Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Prometey

#1
Прохання підтримати петицію про відновлення русла і приток річки Полтва, з облаштуванням громадського простору за цим посиланням(потрібно зареєструватись та проголосувати) https://e-dem.in.ua/lviv-or/Petition/View/141. Звернімо увагу до екологічної проблеми водовідведення та благоустрою міста. Що думаєте з цього приводу? Можливо є ідеї? http://urbanua.org/dosvid/zakordonni-pryklady/67?fbclid=IwAR1IBkXkNpdH4jdYlaKidkqI2Fh9sxxq6FrQY9TBalCAHuTc56RjKwPnlMA отак вирішили подібну проблему в Сеулі, http://www.urban-project.lviv.ua/php_uploads/data/articles/ArticleFiles_84_Seelemann_ua.pdf?fbclid=IwAR02DpNYLqBlj_KiEtNqDZndeGdFefoQ9zZiOxry5S2K9MJqdcXC1XV_J2c
отак проблему відновлення річок в Ляйпцігу, http://www.urban-project.lviv.ua/php_uploads/data/articles/ArticleFiles_84_Gleichmann_en.pdf?fbclid=IwAR1n9-jXCq9xOWuCm5HUpjFzZ5w0zcNaeNRsIpagmajpP56MJnB9iSZ905o, З каналізації – у річку в селі Ямниця.
Як мінімум облаштувати територію на притоках на озерах зробити норм очисні і на виході щоб була річка. У Полтви живі витоки, які передусім треба рятувати. Це і потік на Пасіках, що на Погулянці, і Залізні Води, і потік у Стрийському парку...  Тому, перш за все треба відновлювати очисні споруди, які знаходяться сьогодні в катастрофічному стані. Адже вони не працюють так, аби Полтва могла повноцінно жити хоча би нижче від них.