Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - RoMeL

#341
На середину липня плануємо пройтися за таким маршрутом : :P

сел.Лопушне -оз.Синевiр-Полянське - р.Озерянка - Музей лiсу та сплаву - г.Верх Чорноi Рiки - г.Попадя(1741) - г.Грофа(1748) - оз.Росахан (Гроф'янський став) - р.Молода - бол.Мшане - сел.Осмолода - г.Висока - пол.Погар - г.Лопушна - г.Iгровець(1804) - г.Велика Сивуля(1836) - г.Мала Сивуля(1818) - ур.Пекло - пер.Легiонiв (по хребту Тавпишiрка) - г.Дурня(1704) - г.Гропа - г.Браткiвська(1788) - оз.Трояску - г.Унгаряску (1707 рад.) - г.Догяску(1761 рад) - г.Близниця(1885) - т/б Драгобрат - з/ст.Ясиня

Звіти, де описані маршрути :
http://www.tkg.org.ua/node/6833
http://www.tkg.org.ua/node/2723
http://www.tkg.org.ua/node/10808

Троє людей вже є  - я, мій брат і Norbert, на рахунок четвертого ще невідомо + є палатка 4 місна, тому місце там гарантувати не можем.

Якщо схочете приєднатися до походу, пишіть! Але бажано не одному, а вже групою, тобто з ще однією палаткою ::)

Чим більше народу тим, веселіше! :D
#342
Ура! Наша маленька перемога! :P Тепер треба наповнювати змістом статті про об'єкти, які було досліджено... ::)
#343
i want to believe... :P
#344
недавно сам про таке думав... +1
крім футболок пропоную ще зробити кілька прапорів з логотипом, який можна таскати у різні місця, брати з собою у походи в горах і т.д. :P
#345
Я створив сторінку Explorer-у на українській Вікіпедії.  :P
Шановні!Допоможіть її наповнити змістом, історією створення, деякими описами відвіданих місць, переліком активних учасників і т.д. і т.п ::)
Нагадую, що редагувати статті у Вікіпедії може кожен!Для цього не потрібно реєструватися!
Гуртом і батька легше бити! Go-go-go сюда :
http://uk.wikipedia.org/wiki/Explorer.lviv.ua  :D
#346
комент:
"Впала балка, яку демонтовували. Щойно їхав по мосту. Машини їздять. Балку забирають. Все нормально. Просто треба більше позитиву. Тим більше це стара балка - Однією з ймовірних причин падіння є надмірна зношеність залізно-бетонної конструкції, що демонтовувалась"
тобто міст не обвалився...  :P тему тре перейменувати... ;D
тут кіка фоток, увага! багато трафіку!
http://img188.imageshack.us/gal.php?g=imag0702.jpg
#347
У суботу, близько 13.00 у місті Львові по вулиці Левандівській, поблизу залізничного ДЕПО "Львів", в ході реконструкції мосту, під час будівельних робіт, впала залізобетонна конструкція.

Падіння спричинило пошкодження електроопори та перекриття руху потягів. На щастя, потерпілих нема, повідомляє Департамент зв'язків з громадськістю МВС.

На даний час ведуться роботи з відновлення руху потягів. На місці події працюють працівники міліції, МНС та залізниці.

В МВС нагадують, що стосовно деяких посадовців місцевої влади та фірми, котра займається реконструкцією цього шляхопроводу, працівниками Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України, ще у серпні 2008 року були зібрані матеріали з приводу розкрадання бюджетних коштів в сумі близько одного мільйона гривень.

Зазначені матеріали було направлено до Генеральної прокуратури України для прийняття рішення за фактами протиправних дій. У свою чергу, Генпрокуратура України направила ці матеріали до прокуратури Львівської області, яка прийнято рішення про відмову в порушені кримінальної справи.
#348
Щойно дивився новини, обвалився якийсь міст який веде на Левандівку!  :o Хто щось знає?   ???
Було б кльово як би хтось зробив кіка фоток!  :P
#349
ги... я кожен ранок на роботу йду біля того джерела,так о 8.00 там людей вже море :o... в будь-якому випадку, тре буде швидше встати якось і оглянути місце... де воно там би мало бути? :P
#350
супер! Фотки класні!
На розрушеному заводі біля Іскри, написи на стіні помаранчевою фарбою не зустрічали? ::)
#351
Плани / Re: Полярон.
07.06.2009 23:34:41
час і місце? :P
#352
Типу хабрахабра , система персональних / корпоративних блогів, рейтинг користувачів, голосування за коменти і багато іншого, подивитись можна тут http://livestreet.ru/ і тут http://habrahabr.ru
#353
Незабаром у Львові на ще одну індустріальну будівлю стане більше...
Викладаємо тут фотки етапів будівництва, звіти з походів і всяку цікаву інформацію про цю будівлю
#354
Я б не проти поїхати... тільки я думаю самому цікавіше досліджувати, ніж ходити за екскурсоводом...
Коли я минулого літа був  в горах, один мешканець села (здається Зелене ::) ) розказував шо недалеко є "мертве село" (біля границі з Румунією), всі люди повиїжджали з нього, залишилося лише одна людина.
Може хтось щось чув-знає про "мертві" села... В неті читав що кожного року в Україні кількість покинутих сіл збільшується на 10 штук... Цікаво було б відвідати якесь з них...
#355
ось місце, де знаходився обєкт ( незнаю чи він ще зараз там є)
#356
Рік тому побував у покинутому заводі ( район мікрорайону Пасічний, який зараз будується) Можливо обєкт вже знесли, бо вже тоді він розвалювався на очах... Нажаль фоток мало, бо вже вечоріло і фотографувати вже не було як... ::)
#357
мені підходить і 1 і 2  :D
#358
нарив в інтернеті цікавий альбом ( в пікасі) старих фотографій ВЗ
http://picasaweb.google.com/DaGamba/ZamokTaFortyfikaciiLvova#
#359
Соляна шахта у Соледарі  тут ще кілька цікавих фото