Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Caesar

#221
Дуже дякую!) лише добрався до пк)
#222
Romchik ВІТАЮ! УРА!
#223
2 Mustafa
знижка сумується з карткою?
#224
Спорядження / Знижки
21.05.2012 00:22:30
Багато хто з нас має картки Горган, РОбінзона чи інших магазинів на знижку чи накопичувальну. В мене був Робінзон і вже немає( хтось лише починає купувати там і має знижку лише на 3% , пропоную ветеранам ділитись) хто чим може -завжди краще за ці 10 процентів пива випити з друзями.
#225
Хто має картку на знижку в робінзон?
#226
Пошуковий робот ("веб-павук", краулер, спайдер) - програма, що є складовою частиною пошукової системи і призначена для обходу сторінок інтернету з метою занесення інформації про них (ключових слів) у базу даних.
Павуки здійснюють загальний пошук інформації в Інтернеті. Вони повідомляють про зміст знайденого документа, індексують його і добувають підсумкову інформацію. Вони також переглядають заголовки, деякі посилання і відправляють проіндексовану інформацію до бази даних пошукового механізму.
#227
Трохи не в тему , проте щойно на форумі були два користувачі-spiders MSN ta Google , дивились тему металошукачі і коп у Винниках. WTF?
#228
9 це 43-44, перші Конверси придбав в Польщі , другі уже тут, у нас. Якщо є можливість краще купуйте польські ))
#230
2 Le-i-3o
Вельми цікаво , виникає питання чи при бажанні можна було б з тобою зв*язатись і підписатись на табір в цю печеру?
#232
2 explorer
Я своїм Трімом задоволений. Спав в ньому в травні на Чорногорі -так звісно що не вельми комфортно проте я достатньо виспався, температура була 0мінус1,  а так для літа його достатньо . Але за 5 років активного юзання наповнювач в деяких місцях збився, прав я його за весь час 4 рази (3 вручну).  А зараз шукаю собі щось більш універсальне ,щоб можна було спокійно восени ще Карпати відвідувати. Тому , дякую за комент.
#233
о_О , в мене в Косові родина є , і там собака Колобок був, він спочатку з дядьком обходив всі довколишні гори , а потім частенько пропадав на тиждень, а деколи і більше. Знайомі розказували-показували фото Колобка, який вештався собі хребтом за 20-30 км від місця проживання).
#234
2 Golem
Читав Бескиди,  просто по рюкзаках цікавить конкретно ці два . А спальники цікавить хто що сам юзає
#235
От літо на носі. Потрібно щось думати про обновлення снаряги.
Мій старий Полар 100 л (рюкзак) здох і ремонту не підлягає, та й не вельми комфортний він був.
Почав шукати щось на заміну , зупинився на такій Тері . Проте наштовхнувся на ще одну укр фірму Turbat = хтось щось про них чув ?

А другий пункт це спальник. Довгий час юзав трім лайт, пройшов вогонь, воду і мідні труби- для літа супер, проте весною в ньому було не комфортно.  Зараз шукаю спальник на весну, осінь щоб при -3-0 можна було комфортно спати. ціна +-600 грн , бажано не більше 1,5 кг. Хто чим користується ? ділимось досвідом.

#237
Аеропорт Брюсель-Шарлеруа знову проводить опитування щодо відкриття нових рейсів.
Цей аеропорт є базою дешевих (lowcost) авіаліній Ryanair та Wizzair, які продають квитки на свої рейси навіть по 10-20 євро!
Львів, як напрямок з Брюселя, вдруге приймає участь у голосуванні! Якщо Ryanair прийде в наше місто - ми зможемо літами зі Львова по усій Європі за копійки...!
Проголосувати можна тричі - вибираючи англійську, французьку та голандську мову на сайті!
Посилання www.charleroi-airport.com

От таке скинули мені на мило.

#238
Гумор / Re: Смішне Відео
19.04.2012 14:36:06
#239
17 числа має відбутись відкритий урок . В школу потрібно ОЗК або Л-1 ну і дп5 при можливості. Хто зможе позичити ?
З мене ковбаска і грушевий сидр!)
#240
Заглянув випадково в п*ятницю, двері відриті , живуть бомжі , побито все що можна , на стелі уже жодного круга не висить.