Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Caesar

#321
Краще дати два, і до першого причіпити трикутний "ніс" . Уже два не буде так крутити , а з носом має бути чотко)
#322
а якщо заюзати колесо ? додати дно вийде одноміний човник додати стерно і ніс можна доклейти щоб не крутило? Їх можня взяти два зліпити до купи і вийде двомісний транспорт, во!

#323
Сьогодні у нашого адміністратора , гарного дослідника і просто хорошої людини свято! Вітаю, з днем народження ,Golem!
#324
якщр час підходитиме +1
#325
Андрій , вітаю!)
#326
2 Explorer і одну Цезар
#327
Ні , антена не оберталась, але до неї ішли нові кабелі і щось гуділо там, тай виглядало так що вона не може крутитись через розтяжки
#329
ну то файно, точно спати... Погуляли на славу!
#330
Коли ми будемо в славному місті Львові?
#331
Це Київ, але двері гарні , цікаво що під ними.
#332
Гумор / Бетонний Т 34
02.11.2011 23:05:47
#333
На взаєм, вийшла гарна прогулянка. Сторожі тут будівлю цирком називали. Видно не перших уже в ньому ловлять бо точно знають про всі входи і просто чекали акуратно зовні.
А при бажанні може вийти не погана забавка в стилі Pac-Man , з різними рівнями складності(1сторож, 2 сторожі, і наряд)) якщо бігати між виробами цього заводу
#334
90% що буду , а давайте ще на лікероводочний зайдем)
#335
а хто з наших буде окрім Лесика?
#336
Плани / Re: Хеловін 2011
27.10.2011 23:06:49
+1 буду Чорним Дігером)
#337
2 Lesyk Пізно, я вже вчора домовився. Нет пропав на форумі не написав
#338
Знахідка була зроблена в декількох кілометрах від станції Єланської, де розквартирована військова частина біля села Калінінське.

Люки бойових машин відкриті, і забратися всередину може будь-хто. "Ми спочатку здивувалися, звичайно, що в лісі стоять танки, але подумали, їх переганяють на які-небудь навчання. Але потім дивимося: все снігом засипано, жодних слідів. Явно тут давно ніхто не з'являвся. І, головне, жодної охорони! Ми були шоковані. Це ж - сідай, заводь і виїжджай – ніхто і не помітить!", - розповів один з місцевих селян.

Мешканці розташованих неподалік селищ розповіли, що танки стоять в лісі з листопада минулого року. Їх протягом тижня привозили на потягу, потім вивантажили і так і залишили в лісі.

"Поки вивантажували цю махину, всі дороги нам перепсували, зараз ні пройти ні проїхати. Коли танки заїжджали в ліс, через кіптяву нічим було дихати. Під час розвантаження стався нещасний випадок: танком задавило прапорщика! Його поховали тут же, на кладовищі", - пригадала мешканка Калінінського Ніна Єлізарова.

Утім, військові заявили, що техніка стоїть в лісі з середини січня і ніхто її напризволяще не кинув – танки передислокуватимуться на нову базу.

"Покинутими вони не є. Відбулася планова передислокація бойової техніки з іншого гарнізону. До середини березня вони своїм ходом будуть переміщені на базу зберігання. Більш я нічого сказати не можу, оскільки інформація про бойові машини потрапляє під закон про державну таємницю", - прокоментував співробітник прес-служби Приволзько-Уральського військового округу Дмитро Бурдаков.

#339
Вітаю Андрій! Щоб і на далі ти нас тішив гариними звітами та фото) Гірко, тьфу, Многая літа!)
#340
 linuxoid вітаю!) Дякую дядьку , що ти є - довгих, та приємних років тобі)