Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#181
ЦитуватиЦілком підтримую, побач зафіксув, а ще одразуж повідомив Водоканал і бажано фіксувати інформацію про своє звернення.

Не будьте ідеалістами - те все загнеться через деякий час, рівно стільки, скільки у массах буде витати ця історія із дитиною. Залишається лиш, як співав дядько Цой, -"Следи за собой, будь осторожен." В нашій державі це єдине, що залишається, адже крім люків є також овер 100500 небезпечних факторів, на які увагу звернуть лиш після аналогічного випадку. І дати державі копняка під дупу, та ще і так, щоб пофіксила все і зразу - особисто мені це ввижається ілюзорним.

ПеС. А ПЗК таки треба промаркувати зі всіма вентиляційками та люками.
#182
Отож зібрались Цезар, Руфус, Le-i-3o і власне я. Була розмова із начальством МНС (пару полковників), а також всіма, кому не лінь (журналістів акуратно відшили). Поділились картами ПЗК та власне самого місця аварії, адже картами ЛьвівВодокАналу вони були незадоволені через їхню ніфіганепонятність.
Потім пройшлися маршрутом до Шевченка, місцевий люд пказав вентиляційки - позаглядали. МНСники там вже побували до нас, спускались, дивились ,нюхали.

Станом на 20,30 толку нема. По факту перевірено ділянку Полтви до з'єднання із ПЗК, місцевий коллектор, що веде в ПЗК (якраз той, де дитина впала) ,плюс локально через вентиляційки оглянуто ПЗК зсередини.
Пошукові роботи будуть проводитись до 07.00 із використанням відеоапаратури, яка пропливе центральним колектором.її

2 stinger: значить таки в ПЗК.
#183
Так, майже навпроти Барвінку. Люк хтось стирив, і дира була накрита чи то бляхою, чи якийсь ще інший неформатний люк.

Організовуємо пошук по ПЗК (по мірі можливості). Зараз збиразмось біля 5-го парку.

Карта спеціальна.

МНС-ники перевірили відгалуження до ПЗК - нічого...
#184
  Львів, кінець Широкої. Близько 12.00 в один із люків на левандівському "полігоні" впала динина віком 2.5 роки. Станом на 13,28 купа мнс ,міліції, швидка. Не знайшли. Говорив із одним із нчальників МНС (ті шукають біля люка і трошки дальше, бо там сітка є, за яку вона могла зачепитись), просив починати шукати дальше, адже течія зносить в ПЗК. Він запитав мене що таке ПЗК і де то. Водоканалівці пояснили. Досі шукають біля люків. От так.
#185
То вже давно не початок - риють там активно вже років зо два.
#186
http://vk.com/explorerquest

По-шустрому зашаманив групу на ВК. Нкидав туди фоток, як своїх, так і потирених із форуму, тож якщо що - кажіть.

ПЕС. Того диви що і вийде)
#187
Асортимент являє собою різномаїття класичних кухонних бучерів по довжині, плюс різні філейні, ножі-пилки, зворотньо загнуті ножі а-ля кіготь (грибні видать), ще якісь такі химерно вигруті, що класифікувати мені їх не вдається. Там при вході вітрина висить, де і подемонстровано наявний товар.
#188
ЦитуватиТак просвіти нас будь-ласка! Свої брав (у залежності від типу/призначення) від 140 до 300+ грн за штуку, більше року тому. Ще раз зауважу, що жодного разу про це не пожалів!

Як зміг, шановний пане Модераторе, як зміг. А по цінах зараз там все вписується в межі 100 грн і нижче.
#189
Сьогодны просто прозрів із асортименту та цін на Спутниковські ножі. Разду всім зайти, переглянути.

http://wikimapia.org/#lang=en&lat=49.846254&lon=24.017588&z=18&m=b
#190
Цитата: Roy від 25.09.2013 17:30:54
Хто буде(хоче) займатись організацією?

Ясно що +1.

ЦитуватиМені здається що нащі стандартні вилазки і так сповнені квестами по саме німагу...
Мова йде про те, щоби залучити не лише тру-експлорерів, яким вже все приїлось ,а людей, для яких подібне заняття буде в новинку. Ну і самим експлорерам інколи незле розворушитись.
#191
Знаю що тема квестів для Львова не є нова штука, і все ж.

Вчора, повертаючись із роботи всякими локаціями типу "П'ятий парк" прийшла в голову думка про створення такого собі квесту для всіх бажаючих, але із нахилом до експлорингу (попередній досвід у дослідженні міста Лева, як ви уже зрозуміли, вітається).

Суть полягає в тому, же би якогось недільного чи не дуже ранку зібрати купку ентузіастів, що горять бажанням пошастати по різним цікавим закапелкам Львова, вручити їм в руки паршиво відксерені листочки формату А4, на яких буду вказане Щось (координати, підсказка, квадрат на карті, (карта як додаток (теж паршиво ксерена) і теде), і відправитись на пошук Чогось (МегоАртефакти, папірчик, який принести треба, абощо).

Вибір локацій для даного дійства є більш ніж широкий (невтомна праця львівського експлорер-панства не пропаде даром), на яких і будуть нагло, але не дуже (совість теж треба мати) будуть і заникані речі, які треба притаскати.

Суть затії полягає в:
-популяризації серед молоді рухання дупою по свіжому повітрі замість сидіння за компом ect;
-активному та нестандартному відпочинку тої ж таки молоді;
-поширення ідей експлоригу;
-і таке всяке.

Ідея сира, не нова, більшості напевне і не зовсім до вподоби, і все ж - хотілось би збирати докупи людей, які хочуть провести вихідні в такому собі експлорер-варіанті, полазити по заводам ,цехам, бомбікам і тому подібне. Тим більше що можна буде робити спеціалізвані "вилазки" - індастріал, культурний центр, зелені зони, екстримальні об'єкти.

Прошу висловити свою думку на рахунок цього дійства.

Наперед дякую!
#192
2 Цезар. Так, хулєра, ми минулого року зимов і не поїхали тими снігами на Говерлу( Мо хтось би на цю зиму підзбирався?
#193
ЦитуватиДоречі, а де в нас ті ножі у Львові можна помацати і придбати? Якраз треба зміну кухонним провести.

Про них вже писалось тут.
#195
Незнаю, саме з пінгвіном не бігав. Але ніхто не мішає тобі навантажити в магазині і то і то)
#196
   Підгугли трішки по матеріалах рюкзаків, а потім вибирай те, що найкраще на хребті з повним навантаженням сидить. Я для таких цілей свого молодшого брата (40 кг) брав із собою - ото продавці були в шоці, коли в ще некуплений рюкзак запихають малого пацана і грузять на спину :)
   Метод вар'ятський, та і не зовсім наближений до бойових умов, адже розміщення ваги на практиці буде іншим, але це дасть змогу провірити навантаження на плечі та пояс безпосередньо в магазині і не йобкати від натертого банкою тушонки копчика на вилазці.

Так що я б радив наступний алгоритм підбору: матеріали-модель-перевірка зручності-всякі навороти типу кріплень мамби(ака медуза).

Я б звернув увагу на Caravan 90 - кордура, дюраль по хребті, непогана система розгрузки. З мірусів (чисто моя думка) замало бокових кріплень.

#197
ЦитуватиУнікальний артефакт виявили під час археологічних робіт у центрі міста на глибині п'ять з половиною метрів у дерев'яному водозбірнику, який датують 14-16 століттям.
Що за орнамент виконаний на писанці, археологи не знають, радитимуться з професійними писанкарями.

http://tsn.ua/video/video-novini/znaydena-u-lvovi-500-richna-pisanka-mozhe-buti-naystarishoyu-v-ukrayini.html
#198
Треба десь дістати зовнішній ЖеПеЕс модуль до тієї нокії. Б/В підходить, лиш би робоче було. Хто що порадити може?
#199
Погоджуюсь із Друсею - якби був прут, то міг би попасти на шов, що не є гуд. Плюс хвилька таки приємніше дивиться ніж кавалок привареної арматури чи якого квадрату. А на рахунок жорсткості, то при такій формі та стальна полоса, з якої вигнутий цей предмет опірматеріалівських здогадок, буде деформуватись в значно меншій мірі, ніж би вона була прямою, тобто і навантаження витримає, відповідно, більше.
#200
Взагалі-то про функціональність можна було б дізнатись лише повністю його розібравши і прослідкувавши взаємодію деталей. Мене от найбільше цікавить що це за овальний великий елемент всередині, через який протягується стрічка - що там напхано? На тому овалі видно привідний вал для заводки внутрішнього механізму, значить там таки щось та й жужукало. Як варіант - машина для дистанційної передачі радіограми азбукою морзе (тоді ж, вроді, то була сама ходова ??? )в конкретний час, тобто за відсутності оператора.

Доречі, на мотку паперу таки щось написано - треба було придивитись більш детальніше.