Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#421
Оригінально, однако!

Медицинское применение клея БФ-6

Клей БФ-6 применяют для обработки микротравм — ссадин, царапин, порезов и других мелких повреждений кожи[5].

Клей БФ-6 применяют местно для взрослых и детей. Детям до года применение клея БФ-6 не рекомендуется. Перед нанесением клея БФ-6 участок кожи тщательно очищают от загрязнений. Ватным или марлевым тампоном останавливают кровотечение и подсушивают место, подлежащее покрытию клеем. Клей наносят на кожу тонким равномерным слоем до полного покрытия участка повреждения и прилежащих неповреждённых тканей (повязку не накладывают). В случае нарушения целостности плёнки поверх неё наносят новую плёнку. Плёнка образуется в течение 2—5 минут после нанесения БФ-6 и прочно удерживается на коже в течение 2—3 дней.


Вікі.
#422
Матеріал корпусу однозначно неметалевий. Він напевно зроблений з бакеліту, тоді з нього багато речей робили.
#423
А в чому власне проблема? Фактично у будь-яку точку львівської області можна добратись за максимум декілька годин, вставши (при бажанні) рано і сівши (при везінні) на маршрутку/електричку/попутку. Інше діло - що планується на цей день. Від цього і залежить тривалість (КЕП  :) )

П.С.
ЦитуватиМожна кидати сюди лінки на вже існуючі звіти з цього сайту з детальними поясненнями "як дістатись"

"Як дістатись" є штука плаваюча, особливо зараз, коли транспортні системи скручуються в баранячий ріг, тож інфа дворічної давності не буде 100% вірною. Краще за день-два погуглити\попитати\на розклади подивитись, і буде все в ажурі. Ось.
#424
маю старенький системник, там проц щось на 800МГц, харда 8Гб, оперативка стара дімка, короч архаізм. Можу віддати просто так (ну або за пиво ;) ), основна умова - самовивіз)
#425
Мав колись таке саме. Я так розумію що то комп певно окремі сектори при провірці вінчестера не бачить (певно загрузочні).

Лікував то самим топорним способом - знімається вінчестер, все потрібне з диску С переноситься на якісь інші (робиться все на здоровому компі), ну і власне вінда міняється. Мо є якусь лікарство, хз, але перестановка вінди при синьому екрані (постійному) рулить ;)

П.С. А мож він настільки старий що там вже вінчестер пав смертю хоробрих від старості?
#426
ЦитуватиШашлик на кінець світу робиться лише власноруч із свіжозабитою свині

Дайош Лощині свиноматку? ;D

Думаю з великою ймовірністю більшість народу буде бідкатись щось типу "вай, а я ж такий молодий, а мене ж попереджали, чого ж я не підготувався раніше, бо зара вже пізно". Ну і таке.

Так що за кілька годин до кінця світу мають закінчуватись підготування до нього по повній програмі (мануал по тому або скласти самому на основі 9000+ книжок на сію тему або так придумати). Тріндєц буде всерівно, як не фізичний і зразу, так психологічний і потім, а так хоча б можна використати всі можливі шанси. Якось так.

#427
Курде! Вітаю! То дійсно файний подарунок!)
#428
Активація пройшла успішно ;D Короч замовлення приймаються ще тиждень, тобто до 07.04.2012. Якщо вже і потім хто надумається - чекати будете хз доки.

О, і ще одне. Краще робити всі написи одинаковими буквами, тобто лиш великими, так як малі після великої виглядають м'яко кажучи скромно.

Приклад.

#429
ЦитуватиДико вибачаюсь за мовчок по темі. Причина - після нового року та контора успішно гавкнула. Нині надибав іншу. Правда ціни більші, за те і якість набагато краща. Короч одна штука з липучкою виходить 17 грн. Так що є сенс задуматись чи воно того тра. У будь якому випадку можливість виготовити вже є. Хто не передумав - підписуйтесь. Оформлення ті самі.

У зв'язку з тим що контора друга і ціни вищі, я спеціально попросив ще раз переписатись тих, хто зголошується на нові умови. Any questions?
#430
Сьогодні відбувся ось такий діалог конструктивного характеру із тою конторою.

Я.

ЦитуватиДоброго дня!

Цікавить кінцева ціна на наступне замовлення по виготовленню нашивок (розмір 12х3см та 14х2,5см). Рисунки у форматі jpeg, знаходяться у супровідному архіві.

Тепер стосовно власне кількості нашивок (назва відповідає нашивці).

EXPLORER - 10 шт,12х3см, три з них з липучкою.
ALTER - 1шт,14х2,5см, з липучкою.
CELSO - 1шт,12х3см, з липучкою.
NETWORKZ - 1шт,12х3см, з липучкою.
DRAGONFLY635 - 2шт,12х3см
DRUSJA - 2шт,12х3см
HEL_2 - 1шт,12х3см
ZED - 1шт,12х3см.

Хотілось би, щоб краї габардину були загнуті до середини.

Наперед дякую!

Відповідь.

Цитуватидоброго вечора

розробка за всі написи 8*10=80

напис 1 шт  4,5+1,5(ліпучка) =6

19*6=114

сума 194

Отож в результаті по десятці з хвоста за одну нашивку, плюс на всіх будуть липучки. Прохання закинути гроші в пивничку (бармену {Андрію, Ярославу,Наталці}, на Чайковського 18, хто незнає), альбо якимось макаром передати туди ж а протязі тижня (7 і менше днів). Ось, вроді все.
#431
Ото дядько Bottlehunter попросив, же би я тут виложив єдинозбережені фотки, які були зроблені минулого року під час нашоі подорожі Черноградським краєм, а конкретно тоді, коли ми заперлись на ЦОFF. Думаю багато в кого ще збереглись враження від спілкування із їхніми охоронцями ;)



Вроді десь звідти охорона бігла.



Кажись транспортери.





















Москалі, щоб їх...









Ну і буксуючий на рівному місці БЕЛАЗ.



Обговорення.
#432
До купи ще відео. Можна побачити ту станцію уривками. В неті про неї ніц толкового не знайшов :-\

#433
Ніяк не можу погодитись. Не хочу розводити холівару, але коли я п'ю чай, мені абсолютно не хочеться щоб він відгонив щойно пролитою банкою з йодом (саме такі асоціації особисто в мене викликає запах і смак навіть прокип'яченої води). Незнаю як там справи з водою в центрі, але на Стрийській щось не дуже.

ЦитуватиДСанПіН 383 Вода питна. Гігієнічні вимоги до якості води централізованого господарсько-питного водопостачання
питних цілей, включають:
     - безпеку в епідемічному відношенні;
     - нешкідливість хімічного складу;
     - сприятливі органолептичні властивості;
     - радіаційну безпеку.

ДСанПіН взято звідси.

А про Європу так, ти правий. У нас діє порядку 56 критеріїв відповідності води, тоді як у Європі поза 200. В точних цифрах можу помилятись (тру інфа зі спогадів лекцій трирічної давності), але співвідношення приблизно десь таке. Доречі, за союзу роках десь так у 60-70 критеріїв було взагалі щось біля 15.
#434
    Щось останнім часом мені почалось здаватись що наша многоцінна та цілюща рідина поставки контори "Львівводоканал", вона ж просто вода з крану - так от мені здалось що вроді менше хлоркою почала смердіти. І аж оце сьогодні натрапив на статтю (джерело, там детальніше), в якій розказується, що:

    "На насосній станції «Сокільники» проведено реконструкцію хлораторної станції для знезараження питної води. Відтак, уже від січня третина львів'ян споживає воду, оброблену не рідким хлором, а гіпохлоритом натрію. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
    Реконструкція хлораторної станції фінансувалася з держбюджету, кошторисна вартість обладнання та будівельних робіт склала 12,5 млн.грн. Відповідно до проекту генпідрядник робіт ТзОВ «Альткомкиївбуд» закупив німецьке обладнання – електролізну установку фірми «Grundfos Aldos»."
    Продуктивність одного електролізера становить  6,5 кг активного хлору в годину.
    Загальна продуктивність установки                      13 кг активного хлору в годину.
    Добовий розхід гіпохлориту натрію становить       7200 літрів.
    Для виготовлення цієї кількості гіпохлориту натрію використовується180 кгсолі,7140 літрівводи, 255 кВт електроенергії.


Від душі посміявся над фразою:
ЦитуватиЯкість питної води у місті Львові є однією з найкращих в Україні.
(джерело все те ж).

Вікі про гіпохлорит натрію.
#435
Пояснюю. Так як ціна є порівняно високою - народ брати не спішить. Якщо народ брати не спішить значить і замовлення маленьке. А раз замовлення маленьке, то з ним і пацькатись особо ніхто і не має бажання.

Було б добре якби хоча б штук на 20 назбиралось. Поговорю ще раз із тим дядьком, мо захоче...
#436
Соррі, друзяки, але бажаючих надто мало для оформлення замовлення, тож буду шукати дешевші контори :-\
#437
От я ви вважаєте, ядерної бомби якої потужності (в тротиловому еківваленті) треба,  щоб зрівняти Львів із землею в межах об'їздної? (тфу-тьфу-тьфу, звичайно!) Відповідь - 500 кілотон.



http://nuclearsecrecy.com/nukemap/ - на цьому сайті схрестили гугломапс та ядерні боєголовки різної потужності. Все просто, як двері, але вельми наглядно.

Детальніше про то тут http://newzz.in.ua/science/1148879984-dorogaya-ya-vzorval-ameriku.html
#438
http://reibert.info/forum/showthread.php?t=47589

Хтось знайшов подібне як в тебе.
#439
Королевська настільки ображена на чоловіків? ;D

П.С. А сайт-то цілком з таких от лузлів складається)
#440
2 Hel_2.  Лесик правий. Хоча ІМХО не є добре привселюдно висказувати своє фе на рахунок когось, а тим більше вживаючи такі слова як "поцик". На то є приват.

Цитувати27 липня 2002 року після перегляду горезвісного авіаційного шоу, присвяченого 60-річчю 14 авіаційного корпусу військово-повітряних сил України, додому не повернулося 77 людей. Ще більше 100 осіб потрапили на лікарняні ліжка.

То перше речення із твого посилання. Яке воно має відношення до аварії  23.12.1973?

А тепер стосовно власне тої аварії.

23 дек 1973     
    МЕСТО: Львов, Украина, СССР
    КОМПАНИЯ: Aeroflot     РЕЙС:
    САМОЛЕТ: Tupolev TU-124
    РЕГ/Н: SSSR-45004   СЕР/Н:
    НА БОРТУ:     ПОГИБШИХ: 17    НА ЗЕМЛЕ:
    ПОДРОБНОСТИ: Разбился после взлета.

    Пожар в двигателе №1 на высоте 1 200 м. При развороте для возвращения назад самолет на скорости 530 км/ч плашмя рухнул на землю в 18,5 км левее ВПП в районе деревни Винники и разбился. Обрыв лопатки первой ступени компрессора низкого давления из-за заводского брака штифтов ее крепления. Из-за возникшей вибрации лопнул топливопровод. Экипаж не перекрыл подачу топлива, что способствовало быстрому развитию пожара.

Сведения о воздушном судне

Тип ВС--------------------------------Ту-124В
Регистрационный номер (id) ВС-----CCCP-45044
Государство регистрации ВС--------СССР
Дата выпуска ВС---------------------1963
Заводской номер ВС-----------------3 35 11 04

Сведения о рейсе

Номер рейса   
Категория рейса----------------------------------Регулярный пассажирский
Авиакомпания   -----------------------------------Аэрофлот (СССР)
Подразделение-----------------------------------Приволжское УГА, Куйбышевский ОАО
Государство регистрации авиакомпании--------СССР
Пункт вылета-------------------------------------Львов
Пункт назначения--------------------------------Киев (Борисполь)
Начальный пункт маршрута---------------------Львов
Конечный пункт маршрута-----------------------Куйбышев

Джерело 1
Джерело 2

П.С. Цікава статистика - із 126 построєних Ту-124 16 штук розбилось, і лише щось 6 ч 7 через технічні несправності. Решта винен власне або екіпаж, або погода, або багдадські диверсанти, які вмудрились закоцати аж цілих 2 штуки тушок. Вандали, що з них взяти...