Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#841
Bottlehunter жжош! :)   Якщо флешмоби та інші акції - я плюс , бо то вже реально достає.
#842
Якщо чесно, то колись в мене така ідея виникала, але персонально для себе. Тому 200% прийду.
Однозначно тра ще і друзяк тягнути!
#843
Ну от все і сказали. Тепер лишається чекати на випадки, коли почнуть штормити нашого брата по тій тема. І аж тоді народ заворушиться. Грім не гряне - мужик не перехреститься.
#844
Ем, в наших широтах ота труба здається повинна була б розміщена ексцентрично щодо диску. Чи ні?
#845
   От недавно вирішив поексперементувати з народними водовідштовхуючими матеріалами. Так от, в результаті такої от "алхімії" (інакше то ніяк не назвеш) вийшла позора жижа, яка після охолодження по консистенції схожа на звичайнісіньку білу пасту для взуття.

        СКЛАД
-5 частин гусячого жиру (куди ж без нього - водовідштовхування);
-1 частина бджолиного воску (надає блиск після натирки + діє як загущувач);
-0.1-0.3 частини солідолу (якщо його не дати, то паста не буде в'язкою і буде кришитись і паршивенько намазуватись, а на взутті у місцях згину після перших же ж кроків зробляться складки пасти);

  Те все плавиться в банячку на дуже маленькому вогні. Потім йде заливка у тару та охолодження.

На практиці паста проявила себе більш ніж добре. Відгоцав 3 дні в Карпатах в оброблених нею берцовках по росі-болоті-дрібних річках. Оскільки погода була паршива, то сушити не було як. Кожного дня поновлював, то волога добралась до шкарпеток лиш під кінець другого дня.

Ось відео з "тест-драйвом":)
http://www.youtube.com/watch?v=BRZf7UMh2xA

З.С. В "цивільні" дні ту пасту використовую для туфлів, ібо всі інградієнти екологічно чисті і якнайкраще підходять для шкіри.
#846
   Ну так а нащо взагалі тоді та симоліка, якщо тепер заборонено за допомогою неї самоідентифікуватись? Явний удар по націоналізму.

   Ну а ментовські і військові кокарди - про то питань нема.
#847
ем, хотіось би щоб всі закладки були на рідній солв'їній мові.
#848
Цитувати"Стаття 7. Військова форма одягу, знаки розрізнення і відзнаки військовослужбовців
1. Формений одяг (військовий формений одяг) - форменим одягом вважається однострій, який встановлюється законом та затверджується іншими нормативно-правовими актами органів державної влади з метою відокремлення службових осіб, що виконують покладені на них спеціальні обов'язки у сферах військової, правоохоронної, охоронної діяльності.
Військовий та спеціальний формений одяг в колористиці "камуфляж" - однострій з забарвленням, який дає можливість маскування на місцевості та проводити спецоперації, здійснювати охорону громадського порядку та затверджений нормативно-правовими актами Кабінету Міністрів України для службових осіб, що виконують покладені на них спеціальні обов'язки у сферах військової та правоохоронної діяльності, тощо.

О, ото про патентування камуфляжу.
З.С. Соррі, що стільки накидав, але то щоб ясно було і щоб народ лишній раз не шукав.
#849
ЦитуватиВійськовий та спеціальний формений одяг в колористиці «камуфляж» - однострій з забарвленням, який дає можливість маскування на місцевості та проводити спецоперації, здійснювати охорону громадського порядку та затверджений нормативно-правовими актами Кабінету Міністрів України для службових осіб, що виконують покладені на них спеціальні обов'язки у сферах військової та правоохоронної діяльності, тощо.

Цитувати...та затверджений нормативно-правовими актами Кабінету Міністрів України для службових осіб, що виконують покладені на них спеціальні обов'язки у сферах військової та правоохоронної діяльності, тощо.

ЦитуватиНосіння військової форми одягу Збройних Сил України, форми одягу інших військових формувань, знаків розрізнення, використання колористики «камуфляж» для військовослужбовців та осіб, які мають спеціальні звання, особами, які не мають на це права, забороняється і тягне за собою відповідальність згідно із законом.

(Як вступ зараз йде купа матюків і всякої нецензурщини). А по суті кожний вид камуфляжу є запатентований та затверджений нормативно-правовими актами. Якщо розкрас трохи інший - він виходить з тої групи. То моє ІМХО на сокру руку. А ще я не зрозумів, чи то йдеться лиш про українську камку, чи чи і закордонні також? Я нашу ношу лиш в гаражі і на город, бо нікуди інше вона не годиться. Хіба що совєтські "афганки" і їхні ж масккостюми. На "парад" є бундес. То тепер і його заборонять, чи як? Дупа то якась. Невже вони думають, що то страх як змінить рівень криміналу в державі?
#850
Хороше місце для пейнт/страйкболу. Та от їхати далекувато(
#851
Ем, тоді питання на рахунок охорони, сторожів, і взагалі нелояльно настроєного контингенту. З тим там як?
#852
   Якщо трошки не по темі, то хай то знаючі люди перенесуть туди куди треба. Наперед прошу вибачення.

   Щойно лиш натрапив на тему. В попередніх дописах згадувався пристрій, скануючий підземелля. Він же ж георадар. Знайшов такий і отакий. Ціни правда
ОГО-ГО :o але в справі експрорингу була б штука на вагу золота.
    В мене вдома в сусідньому лісі базувались німецькі склади. А сам ліс стоїть на карстових печерах. Так німці найбільші з них додатково укріплювали і прям в них і складували. Під час відступу всі входи були взірвані. АЛЕ! Жив там один дідусь, який той ліс зна як своїх п'ять пальців. Так потім виявилось що той дідусь жив не на одну пенсію, а возив на чорний ринок "шмайсера", цинки до них, уніформи і ще купу артефактів ВВВ. З'явились менти. Все що вдалось з нього витягнути, так це те що він знайшов вхід в ті печери з якоїсь лєвої сторони, а так як склади не вивезли (або неповністю), то він собі і тягав собі потихеньку на продаж.
   Потім були довгі пошуки тих же ж входів, але той дід їм постійно всякї лєві входи показував, а коли його прижали, то він сказав що знає лиш один, але він його взірвав, же би державі не дісталось. Потім той дід через пару місяців помер, так нікому нічого і не розказавши. Доречі часто розказували місцеві пастухи, що проходячи пасовищами повз ліс чули періодичний глухий гул по лісі, джерело якого так і не визначили. Менти і тих пастухів знайшли. Почали діда колоти. Виявилось що в тих складах було декілька одиниць техніки, а дідусь їх періодично прогрівав, так як надіявся їх толкнути як справжній раритет. Робочий причому. Але не судилось. Він помер. Потім були довгі пошуки, як спеціалізованими групами, так і місцевими жителями, але крім настрілу і купи перегнившого в землі мотлоху так нічого і не знайшли.
   Я до чого веду. Пошуки проводились звичайними методами, без застосування ось такої от спецтехніки. Ліс досить великий - пару сотень кв.га. А маючи такий апарат можна було б багато що нарити, так як карстові печери мають здатність розгалужуватись і утворювати страшенні та важкопрохідні лабіринти. Але все ж надія на те, що хоча б одна з них приведе туди куди треба - є. По крайній мірі я собі так "прикидаю" :) А навіть і без складу, історія про який могла б бути казочкою, якби реальні факти, то спелеологів то б явно зацікавило. Хоча не факт що самі німаки ті печери не рванули (же би не приліз до них хтось випадковий). От. Так що дістати б десь от такий агрегат - і гайда на пошуки! ;D
#853
Цитуватиа тобі й так не залишилося чого там розкручувати.  Жартую.

Було б бажання, а решта знайдеться ;)

Цікаве місце. +1 в особистий експлорер-ліст :)
#854
Крутий індастріал, хай навіть і закинутий, ф не менш круті фотки! Всім по крутому +.
2 Рой. А чо в плани не кинули? Я б може підключився ;)
#855
Короч я їду. Но є один нюанс - я завтра додому мушу їхати. Будете брати білети - візьміть і на мене. Гроші потім закину. В Тернополі до вас підсяду. Мусите там тоді хтось вибігти з вагона з білетом)

З.С. Назад напевно треба буде в п'ятницю ж і вертатись якщо їхати цим же ж поїздом, бо він ходить тільки по непарних числах, хоча там ще якась муть мені неясна написана-
ЦитуватиЧеркаси - Львів   397П ("Тясмин" )   Цілий Рік По Непарних, При Двох Непарних 29,1,3

http://poezda.uz.ua/poizd/p23074
#856
Коли у Львові будем по поверненню? Неділя?
#857
   Всім по жирному плюсу. Даний звіт можна брати за приклад при написанні інших коли ставиться умова "просто і со вкусом" розказати про епічні пригоди напівбога-титана-коллоса, ну і по сумісництву заступника всіх Рембо та Джеймсів Бондів на окраїнах Львова :). Звіт прикольний, об'єкт класний, а на текст треба взагалі копірайт ставити  ;)

  На рахунок металоконструкцій всередині - по фоткам воно там якось все накупу виглядає. А в реалі там впорядкованіше? (Хоча що я питаю, треба піти і подивитись)))
#858
Ну якщо Ви вважаєте використання таких слів можливим, то модератор Вам суддя.
Хотілося б Вас ще багато чого запитати, але практика показує, що того краще не робити.

2 Inkognito. Прохання видалити роздуми наші з паном Лесиком над рукоблудством на форумі. По крайній мірі мої повідомлення (edit 25.07.2011 08.43). Тематичний мусор ІМХО.
#859
Пане Лесик, перед тим як писати МНОГАБУКАФ перечитайте будь-ласка уважніше моє прохання. Там мова не про конкретику а про коректність висловлювання на форумі. Ви так само і закони читаєте? ;D
#860
А який смисл в гроверах, коли гайку наміренно недокручують? Я звісно не колійовець і всіх тонкощів кріплень рельс незнаю, але здоровий глузд підказує, стики такого характеру мають бути з'єднані чим жорсткіше тим краше (же би не роздовбувалось, що логічно). Якщо то компенсатор - то питання відпадають, бо воно таки має ходити.