Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1541
Привіт Всім!

Прийму в дарунок або куплю непотрібні меблі. Зокрема цікавить стіл, ліжко, диван, крісла. З само-вивозом ;)
#1542
питання для t309 та інших корінних львівян радіоаматорів. Віін займався на Погулянці в "будинку піонерів." Але, на мою думку, в час інтернету це неактуально.
#1543
Дуже просто: домовляєшся з охоронцем. за 50 грн пустить. Тут фотодокази
#1544
Я постараюся бути. Не можу обіцяти 100%, так як це більше залежить від однієї маленької і дууууже капризної дівчинки, ніж від мене. Але думаю, шо десь об 15.00-16.00 заскочу велосипедом (жеби мона було кирьнути) у Винники,  і далі поїду назад у Львів, бо на 18-00 мушу бути на Братів Рогатинців з сімєю.
#1545
Новини / Чорна стрічка
02.05.2014 23:22:19
Привіт Всім!

Якщо чесно, я думав що ми вже перемогли. Думав так в лютому і в березні. Але зараз бачу, що боротьба продовжується. І продовжують гинути люди 38+2+2 це багато. Так скоро друга небесна сотня назбирається. :( Дуже сумно.

Правду кажучи навіть у Львові я зустрічав людей, які "за Рассєю" всім що не висить і яким при тому значно менше ніж 50 років. Є й знайома в Сєвастополі, 25 років, зі Львова. Вона теж дуже задоволена що в Росії. Що ж казати про решту сходу. Впевнений, що без лояльності або пасивного ставлення місцевого населення фіг би які сепаратисти довго протрималися. Та й що гріха таїти, якби Польща захотіла приєднати до себе Львівську область, не думаю що народ сильно би впирався.

Останні події в Одесі вразили: з одного боку приємно, що проукраїнські сили там сильніші. А з іншого - це вже справжня громадянська війна. Така, яку нам часто показували в арабських країнах. Я завжди чомусь думав, що в нас такого не буде, що ми занадто цивілізовані для такого...

А ще якийсь дивний збіг: як тільки ми хочемо спокійно собі відсвяткувати свою річницю, тут же мають починатися якісь нові заворушення. Так було взимку, дуже не хотілося б щоб так сталося і цей тиждень.

Пропоную вернути назад чорну стрічка на банер як знак трауру за всіма загиблими, і тими що полягли за суцільну Україну, і тими хто хоче в Росію. Бо всі вони люди.

ПС: Одного не розумію: коли людина хоче в Америку, вона продає все шо має і виїжджає туда на "ПМЖ". А не закликає Обаму прийти і приєднати її область до Америки ще одним штатом.
#1546
Я не підтримую ідю створення подібного розділу.Тому що в нас форум дослідників, а не фотографів. Фотографія - це лише частина процесу. Безумовно, що хороші фотки дуже важливі і потрібні. Але набагато важливіші вилазки і люди на них.

Подібний розділ колись було створено на Бескиді Цілком логічно, шо він перетворився на блог кількох людей які мірялися обєктивами і довжиною витримки. А більшість користувачів туди навіть не заходили не то шо викладати свої "гавнофото" зроблені "гавномильницями".

Зрештою, заядлих фотографів на форумі не так вже і багато. Їх роботи всі ітак смакують у відповідних темах. А фотографії, що сподобалися зберігають в себе на диску, щоб не загубилися...
#1547
Наразі є відкрити вакансії на:

- Systems Engr Principal

- Software Engr Sr Staff
- Software Engineer Sr
- Software Engineer Staff, 5 місць

#1548
Як колишній радіоаматор зі стажем памятаю таку хронологію радіоринку(+- 1 рік, життя таке насичене, все не можу запамятати):
- Коло цирку, до 98р. Власне це і був справжній РАДІОринок. Крадені деталі з заводів, дефіцитні компоненти, статті з Журналів Радіо
- 99-2001 Кінотеатр Львів. Окультурений радіоринок, купа цікавих запчастин, журналів, людей. Дуже мало місця, весь кінотеатр забитий людьми. Процвітають кишенькові злодії(сам чуть не попався).
- 2001-2002 - Зелена Навпроти Кримської, спортзал. Проіснував недовго, продавців було мало, людей теж.
- 2002-2007(здається) як на мене пік радіобазару. Приміщення велике, в людей зявилися гроші. Купа нових радіодеталей, запчастин, і мобільних телефонів. Власне тоді ше було вигідно ремонтувати закордонну техніку, не було сервіс центрів як зараз. Тому йшов торг. Активно торгували самописними компактами з даташитами на закордонні мікросхеми скачані з інтернету. Там я купив свою першу мобілку. Дійсно, були черги на вхід як на фото і це був єдиний ринок у Львові з ПЛАТНИМ входом. При вході в фойє найбільш людно і тісно, там же зазвичай і найходовіша торгівля. Але містеричне місце це був кінозал, напівтемні ряди, деталі між кріслами на спусках, розкладки на сцені, черги за "польськими" антенами:)

Далі його розділили, частина на Бічній залізничної, частина на Хмельницького. Потім всі на Хмельницького і дотепер. Вхід безплатний звісно. Спочатку було дуже дивно. Але це вже давно не радіоринок, а так собі, базар запчастин і китайського шайзе. Дуже сумно. Всі деталі давно вже замовляю в неті.

Напевно я пропустив той момент коли радіобазар був на Щирокій. Напевно тоді десь коли і на Кримській. Цікаво було в б знати коли точно. Напевно десь тоді як радіоринок вигнали з Кінотеатру Львів і перенесли до Любінської. Але фото то полюбе Любінська

#1549
Я практикую фоткати зі штативу, якість не гірша, але знано швидше
#1550
Якщо перекласти буржуйські слова на українську мову, то виходить обережно, в холодильнику є гаряча вода :)

До речі, вода з одного краника справді дуже гаряча а з іншого справді дуже холодна. тому ми набирали троха з того, троха з того, змішували і отримували кімнатну температуру. :)
#1552
Цитата: YserL від 16.04.2014 18:12:57
Ніхто не знає де можна взяти прутик прямокутний 14*10 мм довжинами 49 см, 49 см, 9 см, 9 см сумарно 120 см.
Для вварки замість виломатих?

Спробуй подзвонити на кузню про яку я писав. Думаю за 50 грн викують тобі новий прутик :)
#1553
Я знаю. Робили мені ось це




Керн-ВВ Хороший власник, думаю домовитеся без проблем. Ще й Екскурсію проведе.
#1554
Мені дуже сподобалося. Передивився ті позначки шо коло мого району - все дуже адекватно. Додав і одну свою. матиму час - попрацюю над тим детальніше.
#1555
Ми робили сам тач скрін, по якому тицяєш пальцями і він передає координати. А операційною системою займалися інші люди.
#1556
Дозволю собі похвалитися: весь той здоровезний тач скрін до Тесли повністю розроблений в нас, у Львові. Якщо комусь цікаво, можу познайомити з інженерами, які його розробляли. Але пиво/коньяк за ваш рахунок ;)
#1557
В офісі лежить ящик таких ламп. Частина з них явно має перегорівшу колбу, тобто електроніка ціла. Альтер шось не спішиться забирати. Забирайте, будь-ласка, хто небуть поки не викинув.
#1558
Цитата: Roy від 01.04.2014 17:32:35
Змії виловлюються в місцях, де проживають люди, що в свою чергу наносити шкоду можуть одні другим.  Тому, з зміюк знімають біометричні параметри, та відпускають в більш безпечне місце, де немає людської діяльності.

Цікавить інформація чи мають змії якісь ідентифікуючі параметри, наприклад ультразвук який вони випромінюють, характерний шурхіт або щось інше. Щоб можна було зробити прилад який би це виявляв і попереджав людей. Або, наприклад, якщо вони бояться якихось зовнішніх факторів, наприклад ультрафіолету чи як собаки ультразвуку наприклад, можна було б їх просто відлякувати.
#1559
Цитата: Roy від 24.03.2014 12:18:06
Про порівняння сховища та підвалів житлових будинків. Сховища таки мають набагато вищу міцність перекриття

Велика кількість сховищ обладнання в підвалах будинків. В тому числі і в підвалах старих будинків. Тобто перекриття там як звичайне перекриття, тільки старе :)

А з іншого боку розглянемо випадок коли два однакових снаряди влучають в два бомбосховища: перше розташоване в підвалі 9-и поверхівки і над ним ще 30 метрів жилих квартир, а інший снаряд влучає в окремостояче бомбосховище над яким зверху тільки посилене бетонне перекриття. Думаю ймовірність вижити в першому випадку значно вища.
#1560
Цитата: Lesyk від 20.03.2014 19:40:35
це просто смішно. Як би люди не старалися, не підстрибували - усе-одно відновити герметичність сховища, забезпечити фільтри, тощо звичайним горожанам нереально. А без цих елементів будь-яке "бомбосховище" є гіршим за будь-яке заглиблення, котре знаходиться на певній відстані від стратегічних об'єктів, високих споруд, тощо. А власна автівка на відстані кількасот метрів від межі міста взагалі в сотні разів краща.

Думаю в них зараз аншлаг