Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#241
Dexter вдала ілюстрація для передачі емоцій від звіту ...
#242
Плани / Re: Київ 2016
18.01.2016 13:01:17
Поїздка здулась з певних причин ( деякі очевидні ) . Electri4king відповім в приваті ... Хоча якщо хтось все ж бажає поїхати напишіть мені ...
#243
Всім Експлорівцям , пасивним і тим в яких " безсоння " бажаю неуважної  охорони , сухих сходів , дахів , пандусів . Не скажених рататуїв і добрих собак , покинутого , а не вбитого індастріалу , прибраних замків і таких же печер , грандіозних краєвидів , лише вдалих фото . Приємних знайомств та відкриттів  , сонячних днів і такої як треба ночі ( по різному ж буває треба  8)) Ніяких переломів , травм ,  отруєнь , опромінень чи заражень .  Щоби ніяких на підлогах цвяхів чи капканів , або на стелі .
Най щастить частіше , а ні ж в лотореї ...
І дякую спільноті за багато годин справді якісного дозвілля і досвіду які отримав ( окремо дякую за терпимість до мого невміння втулити всі розділові знаки де потрібно  ;D ) .
#245
На вулиці Коперника  є під"їзд в якому одні двері будинку зламані ( кодові ) звідти є двері з висячим замком ( іноді він там висить іноді ні ( тобто коли я приходжу в 2 із 3 випадків він відсутній )). Отже підвал представляє з себе фундамент більш раннього будинку ( зараз над ним двір нового будинку ) , який складається з кількох кімнат і коридорів  , один з яких має стіну з діркою в ще якусь кімнату , в найбільшій кімнаті є калюжа і цегла , польська  можливо  австрійська . Маю припущення ,що за однією з стін є прохід в Полтву або інші підвали .
Був я там у цю середу з Bodyabighit який зробив кілька фото і може навіть скине їх у цій темі ( все таки на Експлорері  з тим нюанси ) , на жаль моя апаратура дала паскудний збій , і , тому від мене матеріалу крім тексту поки не буде .
#246
 :'( , гарно , за 40 хв можна десь 150 метрів подолати ( приблизно )
#247
Бачив ту штуку , хтів лізти напряму з оглядової тераси , але там в кутку камера , а от про драбини не думав .
Ви хлопаки проїздом чи все ж місцеві ?
#249
Тому свою я до голови і прикручую , щоб без пальців , ще б навчитися головою повільніше крутити . Чи були всередині якісь цікаві таблички/написи ?
#250
Кут широкий і на 4 хвилині тінь від камери видно ( а чи не гоупро лі ето , чи така  як в мене  ::) ) .
П.С. Маєш ще одного підписника  ;D , пікапер витрачений ( гиги) ...
#251
Експозиція Київської-Русі там є , а щодо фоток Сталкер краще вибери 20-40 штук бо як закинеш всі то їх години дві треба буде дивитися ( я не згадував про фото бо ти постійно говориш , що тобі лінь звіти робити ) А тепер решта звіту з найнуднішим відео в якому всталені фото ( бо поки  не можу інакше )
    Отже друга половина 23 кілометрової прогулянки тут ви можете побачити схил замкового насипу і краєвид на долину в якій лежить Звенигород , потім відкрився музей ( стандартно , час роботи 9.00-18.00 неділя -понеділок не працює ) вхід з дорослого всього 5 гривень  :o ( при тому , що не кожен сільський музей має в якості експоната череп людини кам"яного віку і настільки збережені залізні вироби ). Перед виходом із села ми зайшли на колишню котельню до якої є досить закнута доріжка об"єкт невеликий , але має пристойну трубу-антену яка дає перешкоди моєму мікрофону ( камерному ) , бачили повалене дерево ( ніби ясен ) на дорозі то є 7 хвилина ( там є жартик ) . Як і було написано вище з дорогою до скель нас виручили добрі люде  ;D і ми пішли трушною дорогою-стежкою до Малих скель які є позначені на вікімапії ( Сталкер закинь будь-ласка скрін того місця якщо кидатимеш фото ) спершу ми вийшли не на ту гору ( на ній є шикарна галявина ( нажаль вона потрапила в кадр лише на 34 хвилині разом із стежкою до скель ) схил яким ми йшли дотить крутий , тому взимку треба йти іншим шляхом . Далі тиняємося вершиною в пошуках місця перекусити ( за 7 годин апетит нагуляли два бродячих таргани  ;D ) Ще є двозначний момент в історії homo-operatores у виготовленні специфічного знаряддя на 29 хвилині . Полум"я загасили пил затоптали ...

П.С. ПРОПОНУЮ розглянути схил навпроти малих скель як місце для святкування  наступної річниці форуму ( краєвиди є , галявина є, охорони нема  ;D , об"єкт є )
#252
Ну дивитися відео повністю ніхто нікого не змушує , відео-блоги , в них наче інша ідея і наповнення . Не всі мої відео тривають годину ( короткі в мене зробити цікавими  виходить рідко   :( ) , а фото в мене вставити не виходить ( сам не подужаю  :-\ , та й спробуй сам нароби файні фото об"єктивом з фіксованим кутом огляду у 140 градусів )
П.С. Завдяки думці форумчан наступні звіти стануть кращими .
#253
Фото я вставляю у відео ( в хронологічному порядку ) , а щодо граматики   :-[ в мене четвірка з мінусом , але то виправляється .
П.С. Чесно кажучи чомусь ( маю думку , але довго писати ) не про всі об"єкти можу стільки нашкрябати , де коли просто не ліпиться все до купи хоча жменька слів є . Цікаво було б почути про такі моменти в кафе Come In від наших спікерів .
#254
Діло було цієї осені , якогось числа жовтня ( шклєроз курча ) після висадки в центрі села Сталкер його GPS ( років за десять він стане колекційним ) і Я почвалали до пам"ятника дев"ятсотліттю Звенигруда колишньої столиці однойменного князівства ...
  О ця залізобетонна штука масивна доволі масивна і площа перед нею досить монументальна ліворуч від па"ятника є музей ( він однозначно вартий щоб його відвідати  ;D ) його фішка в тому , що частина фундаменту і стін колись була вежею замку ( руїн немає є лише насип  :( ) екскурсовод - касир виявилась дуже привітною і колоритною пані яка розповіла цікаві моменти історії свого села . Ще були на березі Білки , в старій котельні і новій церкві ( на жаль на початку двохтисячних в селі відбувся поділ церкви між частинами релігійної громади , тому в селі двоє панотців з одним із яких ми мали згоду поговорити , він щирий чоловік з міцним осердям )
Після молитви пішли у путь до Романова ( зокрема до скель ) чесно кажучи то були дивні 6 кілометрів ( чи то пак глевкі в плані відчуття часу ) бачили НУП терторію Черніва , Хрест 1775 року ( не записував , тому прошу виправте якщо не та дата ) , і багато полів досить мальовнича дорога ...
В якості тягарців  ( що запобігають розхитуванню дроту ) в Романові  використовують цеглу  :o , в центрі на даху автобусної зупинки є дитячий візочок ( ще совковий )
в друге за день нас виручили добрі люди і підказали шлях до скель , ще й пропустили городом  ;D ( на тахометрі вже 17 кілометрів ) трішки пошпортавшись схилами з яких є файні краєвиди ми дійшли до малих скель ( через 2 години вечір і останній автобус  8) ) сіли загріли мівіну ( слава Момофуку Андо ) в останнє глянули на захід сонця і змінили ракурс , а далі бігцем до автобуса ( таке саме бігцем ржучи як ті коні  ;D )
МУЗЕЙ

П.С. Решта буде потім ( зараз засну ) 
П.П.С. Чи кращий звіт з таким ліричним відступом ?
#255
Плани / Re: Київ 2016
03.12.2015 10:49:06
Можна зайти в музей авіації http://aviamuseum.com.ua/ua/cost/331-vartst
#256
Плани / Re: Полтва знову
02.12.2015 16:39:10
Четверо гавриків відкрили "двері " і походили Львівським Стіксом , щоб поїсти рататуй . Більше в кадрі . Поза кадром залишилось наше "проникнення " двері таки важкі , в парку Франка легші , тому якщо йдете самі беріть ломик ... Участь взяли Driver , Madlife , Rams ( сорі якщо помилився ) і Я . Пройшлися під центром міста
виділи місток "епосу про сплав Полтвою " декілька замурованих спусків до річки , близько чотирнадцяти щурів один з яких засвітився на 40 хвилі після ми пройшли трохи назад і театрально вилізли на поверхню і ще одне був протяг ...

П.С. Дзинькую Сталкеру за прожектор ...
#257
А виробник на упаковці гонський Huizhuo або hu iz huo  ;D .
Вставлю свої п"єть копійок , у всіх мабуть є кімнати де треба багато світла , тому в них ми всі тулимо більше лампочок ( всяких ) однак при вартості світлодіодниць ( ватів 5-7 ) тулити їх більше як 3 шт починає тиснути жаба , тому деякі люди дізнаються , що дешевше взяти окремий конвертер ас-дс і кілька світлодіодів  та втулити їх на радіатор ( через термопасту Карл ) , що дає нам ціну орієнтовно до 20 відсотків нижчу з більшою геморойністю в заміні  ( в мене є всі перераховані види ламп жарівки всюди де рідко буваємо довше 10 хв , економки де буваємо довго і світлодіодні де хватило грошей і взагалі  не вимикаємо  світло )
П.С. Просто ділюсь думкою не написавши всі нюанси ( лампочки дешевшають швидше ніж зазначений вище варіант ) ...
#258
Плани / Re: Київ 2016
22.11.2015 10:55:51
ЦитуватиТа отож. Дуже амбітні плани. Враховуючи, що зараз непевні часи навіть не знаю що сказати. Я можу запропонувати хіба шо безпалєвні баянні заброшки. ;D
Добре
Від себе можу запропонувати підземну річку Клов.
, якщо знайдуються, хто супроводить. Хоча, МШ приїзджав до Києва — так по багатьом об'єктам з цього переліку провели екскурсію.

Якщо така компанія, то є декілька "цивільних" місць для відвідання (може буде цікаво):
Музей вторсировини (там поруч є оце)
Музей метро. Ці музеї безкоштовні.

А на Подільский міст хотілося б напроситися офіційно.
В тому і річ плани нарвані ( досить щоб відвести мене на Кульпарківську ) однак лізти посеред білого дня кричучи щось на зразок " ну ми шщя вилізимо і нах охраніків пішлемо ..." ніхто не буде . Я ж ПИСАВ ,що поки планування кепське , але ось як це можна реалізувати ( з поправкою на ризики ) сформована група прибулих лишає манатки в камерах схову ( в тих же хостелах ) і починає шарінг в найближчому квадраті ( об"єкти треба поділити по територіях ) всі обєкти ми не встигнемо облазити , тому  стільки варіантів для вибору . Щодо мостів і взагалі об"єктів під охороною то однозначно ліземо рано вранці або посеред ночі ( ЕКСПЛОРІВЦІ ви ж не малі діти ЗНАЄТЕ ЯК ТО РОБИТЬСЯ  ;) ) більш доступні об"єкти в день облазимо до того ж взалежності від складу групи можна і розділитися за інтересами ( 6 людей навряд чи збереться без чіткого плану , логістики і думки корифеїв форуму ).

П.С. Щодо офіційного заходу на об"єкти ( шановний maxiWELL та інші треба знати за ким воно закріплене і якісний склад групи  ( МАСИВНі об"єктиви і ода начальству )
П.П.С. Поки чую лише скепсис в здорових межах , відколи урбан турісто десь хтось чекав з обіймами  :P  ... І все таки не варто було квапитися з темою треба було краще це скомпілювати в щось читабильне  :(
#259
Плани / Re: Київ 2016
21.11.2015 22:51:57
Навчимося  ;D , в деяких місцях світ витончується і якщо постаратися можна кудись та й протиснутись ... А взагалі то не перший ляп у цій темі ( а вони будуть )
#260
Плани / Київ 2016
21.11.2015 21:59:10
Отже середина січня ( раніше не зможу  :-\ сесія ) група Експлорівців ( чим більше тим ліпше  ;)) десантується в Києві на 3-4 дні пиняється в хостелі ( виберемо так щоб влізтися і наїстися і вночі/ вранці повернутися з вилазки ( БЮДЖЕТ нижче) . Що ж ми робитимемо  ( адже це очевидно ) будемо лазити /повзати / дертися в гору фото/відео-збочуватись , ловити враження просто тинятися і взагалі будемо уважними хлопчиками ( та дівчатками якщо пощастить ) . Програма поки , що така ( хоч ідея в голові кілька тижнів , планування кепське тобто посилання по об"єктах буде згодом ще добре зробити прив"язку по карті ( не вмію нажаль ) ) :
1 Подільський міст https://www.youtube.com/watch?v=dAgGb5htY1I
2 Московський міст
3 підземелля Арсеналу
4 тунель цікавий http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,6462.msg40549.html#msg40549
5 Гаванський міст
6 Запорізький міст
7 Пішохідний міст
8 Південний міст
9 ДШ Аскольдова/Миколаївська
10 Метро
11 Львівська брама
12 Теличка
13 Штольня 1
14 Закинуте місто ( Сейчас над всем этим местом — парк ЗОЛОТЫЕ ВОРОТА в урочище Наталка. )
http://www.another.kiev.ua/zabroshennyj-gorod-pod-kievom/
15 Командний бункер Київського метро
УВАГА бюджет поки , що наступний 400-500 грн ( на 3-4 дні бейби оце студентський стиль )  залежить від добирання і житла ( поїзд плацкарт / хостели теж різні )
П.С. Прошу запитуйте , пропонуйте ( об"єкти , ідеї ) . ТАКОЖ окремо прошу Киян з форуму і не тільки допомогти в організації .
П.П.С. Треба пробувати ( з належною підготовкою )  тоді все вийде ...