Файне місто Тернопіль

Автор Stinger, 06.11.2010 01:45:06

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Stinger


Golem

Бомбезно і вражаюче. Тернопіль знаю непогано,а от індастірального досвіду не було. Тепер хоч віртуальний появився. Дуууже дякую за класний звіт! Він по свому унікальний, так як на Тернопіль в неті не так і багато інфи.

Вразили блок схеми дозиметрів. Ото не було комусь що робити!

Вже надодачу: похавати класно можна в старому млині. Багато туристів тільки заради цього і їдуть в Тернопіль. Це якшо дивитися обличчям на залізничний вокзал він зліва внизу за мостом.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Stinger

так, ми там теж були, там ще вагончік старенький стоїть і мангал-паровоз))))

astrolon

Гарний звіт! Наживо там не був так хоч віртуально подивився :)
Життя :::::::::::::::::::45%############## Comlete

Roy

Та.,нема слів, красота! ;) Молодці!
Гарно там, промзона цікава, фото з бомбіка це взагалі щось...особливо таблички :) Напів-пусті А1, з загубленими бахілами викликало посмішку й асоціації. Ну й хабарика там так немало.
Окреме дякую за фото металевого електро-стовпа. Такий ще досі стоїть у Самборі. Ну а тролейбуси це ностальгія... Роки ті самі, в нас вони списані вже давно, а там ще досі на ходу...Приємно!
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

+ Красота! А Старий Млин - то Старий Млин, душевне місце, хфайні харчі за адекватну ціну.
Resistance is futile

YserL

+ Хочу туди, бував в Тернополі зо 5 разів, але більше 2 днів не затримувався.

SANECKA

То шо вам двом від мене по + то однозначно. Фото просто бомбезні, видно що створені з наполеглівістю, особливо сподобались вертольоти, тільки не пойму чому у них всіх гвинти відсутні до речі ті фото що з Запоріжжя то там та сама ситуація. Просто цікаво куди вони діваються чи кому вони так потрібні?

Lesyk

Цитата: SANECKA від 06.11.2010 21:28:24
тільки не пойму чому у них всіх гвинти відсутні до речі ті фото що з Запоріжжя то там та сама ситуація. Просто цікаво куди вони діваються чи кому вони так потрібні?
гвинти робляться з дуже дорогого сплаву (забув як звати). Він такий дорогезний  через його гнучкість, пружність і міцність одночасно. Джампери (спортивні ходулі) деякі деталі яких робляться з цього матеріалу коштують реально добіса - парочка таких Джамперів коштують в районі 400 баксів, важать обидві ходулі десь до 13 кг, того металу там походу десь половина ваги...може більше...

onyx

Гвинтокрили та якби на консервації, відповідно гвинти зняті і зберігаються десь окремо, бо якшо б вони отак на них висіли то швидко б попсувались. ІМХО.

MqM

варто побувати там) тролейбуси справді подивували) дякую за звіт, і за допомогу Ніке Веро (радує що дівчата цим також цікавляться і приймають досить активну участь)

:-)

Повеселив роторний снігоприбирач на ДТ-75. Такі агрегати, як правило встановлювали на більш швидкохідну колісну техніку.
Декольтем своїм мене манила.

359 Гості, 0 Користувачів