Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2461
  супер, коли встиг?! я мабуть про це не знав чи забув? а про місця написав вище
#2462
   Я думаю кількість людей буде обмежена - то ж все-таки для "НЕтуристичної України" робиться. gor_qkop домовиться маю надію, а я постараюсь допомогти йому у цьому чим можу.
#2463
ну я би також (бо тему створював  :) ), отож нас уже троє!
#2464
так точно! нечітко висловився, поправив пост
#2465
    Домовитись завжди можна! І у даному випадку тільки так! Думаю, що усе вийде гарно. Все-таки бомбосховище між першим та четвертим корпусами мабуть-таки є судячи із ВШ. У понеділок до знайомих у політехніку зазвоню, попробую вийти на проректора по господарській частині - можливо допоможе. Також радив би знайти вихід на завкафедри БЖД - там-то вони усе знають, що під політехнікою твориться.
    А також лабораторії кафедри фізики у головному корпусі, бібліотеку на пл. Юра та наукову на Професорській + для чистоти совісті усе, що знаходиться під кормушкою  :)
#2466
   Тааа, не усіх ідіотів війна забрала.Таких йолопів як ти на форумі було уже багацько - усі у смітнику, де ймовірно і ти скоро будеш. Може давай якось в на живо зустрінешся із нами, ми гарно пояснимо тобі хто тут є хто  :) І про гопників, і про дівчаток усе розкажемо - бо таке складається враження, що ти шмаркач слинявий, а кобіт бачиш тільки у порножурналах на які тихо дрочиш десь у тихому місці давлячись своїм кретинізмом. Приходь, давай - поки можеш дописувати на Explorer створюй тему в "Планах"  :) . Думаю, багато хто забажає з тобою познайомитись "поближче". І виглядати по тому будеш точно адекватно свому ніку (якшо звісно досі так не виглядаєш)  :)

  Свою сміливість ти показуєш створивши адресу на 10-ти хвилинній спам-пошті... Конгеніально! (бідне небожетко, шо ж так? страшно реальну адресу вказати?)
#2467
    1) Віриш, самі офігіли як вчора побачили! (про люк у Полтву);
    2) То здається коло мого рідного радіотехнічного корпусу, 90% шо там труби із газом у котельню, що за корпусом. Але чекнути при світлі треба обов'язково! (про твій люк)
#2468
Цитата: wanderer від 11.09.2009 16:20:11
фото дайте плз, не зрозумів де цей люк. Як виглядає кришка ?

  Нема фото, я ж писав вище. У 22-00 вечора трудно зняти шось мобільним коли валить пара знизу. Кришка прямокутна, десь 1м х 1,5, з грубого джеліза. Нажаль із гугла показати наочно не вийшло - шукай на газоні коло нижнього (засраного) бомбіка, то десь із 2-3 метри від бордюру по праву руку якшо йти від від перехрестя вул. Лепкого та Листопадового чину до памятнику ів. Франку. На карті орієтовно показано Х. Але найкраще буде дочекатись усіх бажаючих та піти групою!
#2469
Цитата: Golem від 11.09.2009 09:21:48
Ya-ya, Бери Жону в Новий Розділ!

Як матиме можливість поїхати - обов'язково візьму!
#2470
Дууууууууууууууууже дякую!
#2471
так і зробимо, думаю гарно буде коли усе пожовтіє чи на снігу
#2472
+ дякую чоловіче!!! Жона у захваті від футболки (про себе взагалі мовчу), пропонує фотосесію для Експлорера зробити.
#2473
    Так ся стало, що минулого разу тілько я і Зеля вибрались у New Розділ. Навіть із ночівкою не встигли половини побачити(липень був, жара нестерпна - поза 35 на сонцю). Тому пропоную (звісно за умови гуд-погоди) дружно туди поїхати на наступні вихідні, 19-20 вересня(субота-неділя). При наявності килимка та спальника буде повний матрац гарно суміщений із експлором(місця для матрацоночування легко хватить на людей 40 яко мінімум), маршрутка від приміського за 10 грн. протягом 1,5 год. завезе вас прямо під об'єкт. Плани будуть уточнятись, слідкуйте за темою. Дуже рекомендую усім.
#2474
та й по фото із супутника виглядають незле...
#2475
   Так саме і є Romchick, правильно пишеш. Оскілько був у капцях далеко не зайшов +- 100 метрів направо та наліво від входу. Направо до пам'ятника Ів.Франку тунель йде дугою, далі зайти не вдалось через капці. Наліво від входу, через метрів 20 стікає колектор, що ймовірно йде під Листопадового Чину до управління Джелізниці, готелю Дністер та Церкви Юра. Яйкоподібної форми, тра трохи пригнутись шоб пройти. Далі основний тунель прямує в сторону Городоцької. 100% нульовка для знайомства із Полтвою - зручний вхід у центрі міста, невеликий потік, зручний прохід, сухо, основні стічні води міста сюди не зливаються. Зручна притока. Нажаль нормальних фото дебільником не вдалось зробити через пару. Чекаю тему у планах, хтілось би десь на next week чи раніше.
#2476
    Мені чомусь здається, що то власне не ТЕЦ (надто мале приміщення). Усі ми знаємо де знаходяться ТЕЦ-1 & ТЕЦ-2, відповідно виникла думка, що ТЕЦ-3 могла бути тут, недалеко фак-парку. Цікаво було б сторожа знайти і запитати його, але його ми таки не знайшли...
#2477
ЦитуватиФак парк тому що там на стіні залу так написано(графіті це називати не тягне). При чому саме fAck. Чи це людина була неграмотна, чи мала на увазі щось інше(хоча що там ще мати на увазі).

Фак-парк тому, що так на стіні написано? А якшо я напишу на стіні Fun Park --> Fuck Park одразу Фан Парком стане? Надпис на стіні це не причина, а наслідок  :)  А як би ти усі мої фото із вилазки на пікасі переглянув, то міг би зауважити, що надпис ще є і доволі незле читається. Фото додаю нижче.
#2478
і маршрут файний - Броди (там також шахти) - Берестечко (якшо хто не був) - Луцьк і 3 об'єкти навколо (4 перепрошую  :) )
#2479
І на конопельку зїздити, там певно краща ніж на очисних :-)
#2480
      На GlobalSecurity надибав три об'єкти коло Луцька, мапа далі. Координати одного із об'єктів -  50°52'40.25"N х 25°30'45.93"E (ракетна операційна база SS-20), другого -  50°56'0.61"N х 25°36'14.11"E (пише шо 9 SS-20), третього  50°49'59.97"N х 25° 3'53.37"E (також 9 SS-20, на гуглі картинка зла). Також здибав місце де конопля росте  :) -  50°54'52.21"N х  25°26'38.08"E . Мабуть якась добра людина мітку там поставила  :)