Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - MaxImkA

#1
Цитата: linuxoid від 02.06.2016 14:52:18
станом на 2011-й рік
Десь 2011-2012 перенеслися на ЛОРТА. І, у зв"язку з вічними проблемами з грошима, працювали 1 день у місяць. Зараз ситуація ніби трохи краща, але брехати не буду - вже не в курсі подій.
Мабудь, це був мій найкрутіший досвід роботи. Особливо запам"ятався тиждень після зимових свят, коли всі сиділи на калориферах і чекали, щоб температура в приміщеннях піднялася до +12, бо компи не хотіли стартувати  ;D Ну і кактус, який ріс понад 35 років(вимахав метрів до 4-х), а потім, одної прекрасної зими, замерз. Я почекав, поки заборгованість по зарплаті сяйнула одного року та й пішов шукати кращого життя  :'(
#2
Цитата: abbabb від 08.05.2016 17:30:12
є Науково-дослідний інститут побутової електронної апаратури
Був Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут(в народі НІРТІ(НИИРТИ)). Вхід до бомбосховища через "запасний вихід", який розташований біля відреконструйованого корпусу(висотна будівля зі  сторони мі100). В саме бомбосховище можна було потрапити через металеві двері з колодкою, що знаходяться у підвалі. За часів роботи інституту приблизно щомісяця вмикали насоси, щоб викачувати воду з того бомбіка, бо її було по пояс. За незалежної України з інституту витягли все, що було хоча б трохи цінне.
Погуляти там є де... У фонтані, можливо, ще плавають риби, поломані погрузчики, напевно, теж на місці...
Але не вартує забувати, що підприємство було режимним, і, в свої кращі часи, непогано забеспечувало військову і космічну галузь (щоб не збрехати, побутову техніку теж намагалися випускати).
#3
Я був здивований, коли побачив, що на вул. Дністровській асфальт клали підчас добрячого дощика (але ще досі більшість дороги є :)), бачив, як по болоті в ями асфальт засипали(і через тиждень його не стало), але кидати його в калюжу... Ну а сніг взагалі добив!
#4
Хоч вже "завтрашній день", але бажаю, щоб до 9 цей пост ніхто не зміг прочитати (я і сам ледве букви розрізняю =)
#5
На Науковій прікольно було. Дощ такий лив, що не було видно протилежну частину вулиці. Ну і + гарні блискавки (Що дивно - коли вчухла злива).