Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - reiziger

#1
Цитата: astrolon від 01.06.2010 13:03:57
Скільки там лазив ні разу на нього не попадав :( А цистерни досить загадкові на них написано "спирт" а в середені якась коричневата рідина

Живу я через 50м. від колії (р-н ЕНЗиМу) і облазив в дитинстві там усе. На рахунок коричневої рідини це меляса- відходи від цукрового буряка яку використовують у виробницстві  наших відомих львівських дріжджів. Смакував на смак дуже солодка, живий-не отруйна, це як Живчик-тільки густий.
На рахунок розкладу поїздів- його немає, буває дві ходки в добу,а й буває дві ходки в тиждень. В основному гоцає він близько 6-7год ранку у будні, на вихідні у першій половині дня.Завжди споряджений троьма-чотирьма цистернами.
Також, раніше справа від місця розвантаження цистерн функціонував пісковий карєр і маленький заводик по виробницству асфальту. Зараз карєр знаходиться у власності ЕНЗиМу де вони бажають встановити додаткові бочки для зберігання меляси.
Зараз за ЕНЗиМом спорудили очисні споруди які успішно творять разом з каналізацією особняків Майорівки річку Маруньку яка радо вливається у Комсомольське(Винниківське) озеро, а потім у зрошувальні канали району.
#2
Повідомте коли наступний раз група  буде збиратись. Буду вдячний