Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2201
   Зелі також не буде, балакали недавно...Я ось собі думаю чого воно вас так та гідрометеорологічна ситуація турбує...Під землею не падає ж (звісно за відсутності дзюр у стелі)  :)
#2202
 Ось все забував спитати чи часом не знає призначення приміщення, що на фото нижче? Воно знаходиться на тій самій скелі де тренуються альпіністи, тіко з другого її боку. Видно, що у середині хтось копав добре. + купи сміття.
#2203
 І я б сходив із задоволенням. Потому можна було б спуститись до Стрийського базару, а саме до вул. Кубійовича (недалеко від її повороту на Шота Руставелі) бачив ВШ, ймовірно засипану. А навпроти у горі - якісь забетоновані двері.
#2204
 шо також може бути причиною підвищеного білірубіну  :) як і багато інших хронічних інфекцій. А взагалі-то треба буде колись дружно експлорером зібратись та піти здати кров просто заради помочі комусь іншому, хто цього потребує (в банк крові, не беручи грошей за неї). Ще й чайком із печеньком накормлять перед здачею крові  :)
#2205
уточніть іно адресу колишнього москальського російського посольства  :)
#2206
ЦитуватиНа Чернігівській пацани залізли в підвали мешканців, я вчора дівчині, в якої там квартира, сказав що туди є вхід через з люк з вулиці, вона якась невесела стала  :) Хоча хлопці, які там живуть, про той люк знають. Але вони в інших під"їздах, відповідно полізуть не до них

Ну дівчина  може не переживати. Хід закінчується гермою заржавілою дуже, а головне із сторони підвалу гарно замурованою товстим шаром цегли. У підвал на Чернігівській попали завдяки кулєжанці Roy'a, котра нам його відкрила (а там не одна пара замків та дверей) та усе показала. Happy End  :)
#2207
Цитувати
В таких пияків, як ми, все одно не візьмуть  кров.
Там якось по спеціяльних тільцях визначають перегруз печінки.
То також до відома інших.

   Я також далеко не праведний спосіб життя веду, і печінка деколи болить :) Проте кров два рази вже здавав - цього і минулого року, причому через два тижні після здачі перезвонив на станцію переливання крові, де мені підтвердили, що кров пішла у банк. А по спеціяльних тільцях визначають перегруз печінки - то білірубін, підвищений рівень якого може вказувати як інфекційні захворювання (зокрема жовтуху чи гепатит) так і на опромінення організму радіацією. 
#2209
 На фото замка не видно, а отож він внутрішній. Думаю краще у місцевих дізнатись, не виключено, що ключ у них.
#2210
   Якшо мені пам'ять не зраджує, то чи на Чернігівській,29 чи на Пекарській, 41 (фактично один будинок та в одному дворі із Чернігівською,17) знаходиться один із центрів первинної мережі Укртелекому... Так що на датчики не нарвіться коло герми :)
#2211
  а також чоботи і бахіли  :) видно шо води є троха. Пішов би із вами (незважаючи шо хорий) на годинку перевітритись, пліз уточняйте конкретно коли - today() чи у неділю.
#2212
  моя нажаль ше стандартніша 1+  :(  кров можна здати на Пекарській, попередньо домовившись про її передачу в інше місто (там де є 4-), відки у відповідь можна отримати кров/плазму необхідної групи. Хоча дійсно, 4- мабуть-таки найрідкісніша група крові, і далеко не факт шо вона десь наявна у необхідній кількості...
#2213
та все буде файно, сьогодні-завтра відновлять. Зато адреси станцій маємо, можна буде сходити перевірити  :)
#2214
Героям Слава! шкода шо хорий і не зміг бути :( Душов із вами!
#2215
і до нас дійшло :) вчора сніг уже в Трускавці лежав
#2216
 Хіба в нульовочку коло Ів.Франка, і то дуже уважно - дощ на вулиці...
#2217
можливо, то була конкретно велика душова :) ?
#2218
Цитувати- для чого в центрі кімнати в стелі є труба (присвітивши кінця ми не побачили) Не зрозуміло
- і звідки в тій кімнаті стільки болота чи то фіг знає шо (чи іржа чи глина) Не зрозуміло

1) фіг його знає - може душова була колись?
2) затекло через ту саму трубу в стелі.
#2219
   таа, хтілось би більше інформації. А якщо, цитую від цього там страцьовували якісь датчіки - то і від нас вони однозначно спрацюють.
#2220
 Гарні фото. А секс на ртутному заводі - то точно екстрім  :) Я б не наважився