Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2581
Дякую! Розповіш потім свої враження. :)
#2582
Похвально! Я стрибав, враження можеш почитати тут Там же і карта як добратися і інші поради.

Від мене особисто - краще стрибати як буде сонця, красивіші краєвиди.
#2583
"Наш человек, наш" (с)Остров Сокровищ

Ромель?
#2584
Думаю обоє ви по свому праві. Якшо подивитися на Єуропу чи Штати - там так і є, пити пиво в парку на лавочці заборонено :) Тобто з прийняттям цього закону рухаємся в правильному, західному напрямку. З іншого боку чисто декларативно в нас правова держава - тобто є закони і в межах правового поля можеш викручуватися.

В штатах простіше. Поліціянту нікому нічого доводити не потрібно :) Чи зупинив на вулиці, чи оштрафував на автомобілі - виписав тікет і йди плати. А не подобається - подавай в суд, який в більшості випадків закінчитья не в твою користь. Але там поліція по єншому організована. В польщі, наприклад, вона друга за рівнем довіри після церкви. В нас так точно не проканає :)
#2585
Я вже якось привик що наші дівчата нічим не поступаються хлопцям, лазять так само, такі ж підірвані. Але довелося в суботу побувати в Млинках. Для мене - гарна розминка, аеробіка. Всі кісточки розрухав, всякі там солі з суглобів повиводив. Вилазимо - а в бусі дівки "Ой як мене все болить", "Ой ті розпорки". Я не зрозумів! Печери то якраз дівоча справа! Там ніякої фізичної сили не потрібно. Натомість має бути пластика та динаміка. Тоді я ще більше зацінив дівчат, здатних полізти в люк, чи на вишку, чи піти в гори з 65л броциком :) І не нити, шо все болить.
#2586
Юзер правильно все пише. Але якшо нема напередпідготовлених відповідей сообразити по ходу шо і до чого - досить тяжко. Особливо з захмілілою головою. Принаймні мені. Саме тому водії так люблять всякі історії з ментами, шоб памятати шо і до чого.
#2587
Їхав в неділю на лижі троха єншоу дорогоу ніж завжди. Зувидіу цікавий обєкт в лісочку. Не мав часу підїжджєти, тому вирішив подивитися на вікімапії шо то таке.

Ззовні кидався в очі напівкруглий ангар, пустий. Його добре видно на фотці. І 4 приземлені будки, дуже схожі на ракетні шахти але з квадратними кришками, а не круглими. Все виглядало досить закинуте і проглядалося з траси лише через відсутність листя. будка на Вїзді цілком може бути КПП,  ангар шоб ховати якусь техніку. І будки на неприродньо однаковій відстані одна від одної стоять.

Хто з Франкіуська: шо то таке? Чи вартує під час наступної вилазки на лижі туда заїжджати?

лінк на Вікімапію
#2588
Побував на вихідних у Млинках. Знайомі запросили, організували буса - чого б не поїхати :) Знаходиться це недалеко від Чорткова, 200км від Львова. Лазили ми двічі, в сумі 6 годин. Ех, класне це відчуття коли пізнаєш приховані можливості свого організму по протисканню в різні щілини і дізнаєшся про існування нових мязів. А ще в печерах просипається якесь особливе почуття гумору :) Дуже сподобалося, як після хорошого масажу. Все тіло так класно стало працювати! :)

Для тих хто туда захоче лізти - це не складно. Добратися можна або електричками з пеерсадкою, або власним транспортом чи організувати буса. В саму печеру водить і Кристал Бориса гори, і люди Бормана, і ше багато хто, в неті є їх координати. Нічого крім грошей і бажання з собою мати не потрібно, ліхтарики, комбінезони і рукавиці вони дають.

Насолоджуємся фотками:

Білий Спелеолог


Вузьке місце


Краса Печер



Плафони



Дно Моря


Все шо лишилося від партизан :)


всі фото тут
#2589
Виявляється, в Європі теж є лохи. Тільки значно менші ніж наші, зате дуже файні :) Налітайте, недорого :)

Ну а стовп - витвір інженерного мистецтва. Нашо тим людям надворі світло - давайте розвернемо плафон до нас :)
#2590
Був в пятницю в Полтві. Дивився на шнурок - білий, курча. Хоч на стінах видно нові відкладення брудних ниток. Ну не зовсім чистий - видно чорні позначки в двох місцях, значно вище голови. Але загалом білий. Тобто вода текла, але чому така чиста???

З цікавого - знайшов ше один напис 1931, по лівому березі 50м перед водопадом.
#2591
І я там був всб неділю. В основному на 22 катаусі. А ти?
#2592
Цитата: explorer від 13.03.2010 19:41:43
Ось що під люком.
Знято сьогодні гостями з Одеси і Пітера (Hmur & Mauser).

Ше якісь фото будуть? ;)
#2593
Фото Nick_c3 мегазачотні. Йому потрібно робити персональну фотовиставку!!!
#2594
Зачотно полазили, молодці! Вибачайте шо я з вами не зміг, але реально був мертвий ввечері.

Чекаю з нетерпінням фоток. І ше був би вдячний якби ти скачав з пікаси мою карту Полтви, донаніс на неї всі нові ділянки і залив її назад мені. Бо зараз маємо досить точну карту, яка, між іншим, значно точніша ніж на карті Міськради :)

#2595
Маю питання. А для чого приховувати свій номер?
#2596
Може вже було, але я не памятаю :)

Матеріали з ПедВікії:

Меланж — смесь азотной и серной кислот; концентрированная азотная кислота с растворённым в ней амилом. Благодаря наличию амила достигается концентрация в 104 % (то есть при добавлении к 100 частям меланжа 4 частей дистилята концентрация остаётся на уровне 100 %, вследствие восстановления воды амилом).

Меланж (геология) — продукт тектонического дробления горных пород разного состава, нередко с участием серпентинитов (серпентинитовый меланж). Состоит из обломков различного размера, вплоть до очень крупных глыб. Тесно связан с тектоническими покровами.

Меланж — окислитель для ракетного топлива


Так шо купуємо чоколяду і маємо реактивну тягу :)
#2597
Обговорюємо тут.

Фото гарні, типово подібні на решту таких обєктів :) Дякую за звіт від мене +
#2598
До Maxis: Може виклади на чому сам їздиш, а то в темі покишо тільки дві машини.
#2599
Бачив недавно Таврію 93 року, яка проїздила 900 тисяч, по Україні, звісно. Тричі двигун перебирався, троха підварювалася, перемальовувалася. зараз навіть не скажеш скільки їй років і пробугу. Дай Бог і моїй стільки ж :)
#2600
Молодці, гарно погуляли. Хоч нічого аж такого не найшли, зате грунтовно дослідили ше кецик Львова.

А на рахунок пластикових люків - їх можна побачити в Епіцентрі. Назагал є три типи люків: важкі, полегшені і легкі. Відповідно до навантаження транспорту яке вони можуть витримати. Багато різних фоток люків є тут