Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Wolff

#297
На задньому плані Збоїщами і не пахне).
#298
Можу додати тобі до колекції ).
По ідеї робочий.
#299
Гарно походили. З Полтвою нам взагалі дуже повезло. Бо після нас вночі пройшов сильний дощ  - файно ,що встигли).
#300
Бахіли, спецовка , ліхтар вже є. Так ,шо я в ділі.
#301
Якщо хто позиче бахіли. ( а може встигну забрати  з села) то +1 . В Приват скинь телефон -зізвонимось).
#302
То я так зрозумів прогулянка буде нічна?
#303
У мене є. І не тільки ті. Можу дати почитати. Бо сканувати  300  - 400 не реально(.
#304
Маю трохи старих карт туристичних маршрутів Карпат і міст України ( видв. ССср).. Віддам в добрі руки за умови , що їх оцифрують і викладуть ТУТ для користовачів.


#305
Найшов сьоьдні ( вставив батарейку -првцюе)).
#306
Заїд з вул. Боткіна на Психлікарню )
#307
89 рік. Робоча ! надибав в одному підвалі. В планах почистити і напекти вафлів. (ностальгія  з дитинства).
#308
Був вчора на Ів. франка. Нажаль входу вже немає - повністю засипаний  і видно ,що земля сильно просіла ( завалився ). фотки не буду скидати - нічого цікавого(.
#309
Не зважаючи на те , що завод майже розкорочений - бомбосховича стоять на балансі і опечатані. Головний інжинер категорично відмовився надати туди доступ . Жаль (.
#310
Класні фотки. В самого їх повно. Але викладати - не реально сторінок 20 займе. Та і форумів є повно. Перегляну і скину декілька найцікавіших на днях.

надибав в неті [url="http://fishki.net/1209284-semochnye-mesta-filma-stariki-razbojniki-togda-i-sejchas.html"]http://fishki.net/1209284-semochnye-mesta-filma-stariki-razbojniki-togda-i-sejchas.html[/url]
#311
Крім фундаменту ніц немае (. А вишка - міліцецський звязок.  На вул. Мушака 40 колись було відділення міліції ( звязок на патрульні машини).
#312
Дуже схожий вхід є по вул. І. Франка 116 за будинком  на схилі. Але він повністю завалений мусором. Був там років 5 назад. Чи зберігся вхід не знаю . Якщо ближчим часом буду там то дам знати чи варто чи ні.
#313
Додам від себе пару рідкісних фоток. Радіо вежа на вул. Мушака 40 ( на жаль вже демонтована в 2007р ). Лазив туди декілька раз , а на послідок зробив пару фоток ( жаль на мобілках тоді камери 0.3 Мп були вершина бажань. А то зараз поліз би с кращою технікою.




#314
На даний час з цехів усе повивозили і почистили. Більша половина корпуів продана ,  здана в оренду або потихеньку розбираеться. На території є відеонагляд ( тільки входи і центральні алеї). Є охорона.  Так що полазити незамітним тяжкувато. Є пару бомбіків  - але доступу не має. (пробую домовитись  з інженером про доступ - буде результат виложу фотки).
#315
Нагадало історію 5-ти річної давнини на Сихові. Чувачок поставив ревуна - кукурудзу на Вазік 99. А на роботу  о 7й ранку будив весь двір. На зауваження людей начхав. От і зявився  самаритянин) який в ночі задув пенкою всю вихлопну трубу під завязку. Ефект 120%!.
#316
Ностальгія))))