Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#601
   Я, Злий Модератор Inkognito, що мешкаю в районі тут на даний момент відчуваю легкий штин, що тяне на 2-2,5 одиниці Садового, відчувається тенденція до збільшення.
#602
ЦитуватиНа МАС-у?

Так

Як мене пам'ять не зраджує (ну вона у мене навіть не ЕСС), "Ґ" на Маках була значно раніше, ніж на Пісюках. Діаспора постаралась чи шо?  :)
#603
ЦитуватиП.С. Дана частинка вже користь принесла, бо я надибав буку "ґ" в себе на клавіатурі.)
На МАС-у?
#604
ЦитуватиНу, поперше це ознака того, що коллайдер працює, гудрон дає, а чорної дірки, що мала б всосати нашу планету, не вийшло, тому можна зробити висновок про відсутність користі від даного девайсу і гроші витрачені на дарма. (невтримав)
Знаєш, що мені нагадало? Євро-2012 в Україні  :)  :)  :)

ЦитуватиА якщо серйозно, то зроблений великий крок в фізиці (або не зроблений, бо ще невідомо чим ботани будуть там трусити повітря), Стандартна модель склалась і працює. Можливо в майбутньому то вильється в щось корисне для загалу, а не тільки для допитливості вчених.
Про те, що вона працює можна сперечатись і сперечатись. Сучасні дослідження не можна навіть порівнювати до тих, що мали місце в 19-20 ст. через їх, без перебільшення страшенну складність. Будемо бачити, я як оптиміст вірю у краще. А як лабеди скласти і ніц не робити - то і ніц не буде, окрі геморою та пролежнів (у фізичному та науковому плані).
#605
Цитата: bigfootgrey від 03.07.2012 21:32:22
згоден з Інкогніто, варто якийсь календар скласти, та й на карту б наносити циферки від 1 до 10 де відчувається сморід. А ще цікаво чи під час тотального смороду в районі Хвильового-Липинського-Б.Хмельницького-Мазепи, що відбувається на самих очисних спорудах? чи там присутній той запах?

Не годен сказати, бо пробач, не нюхав через брак часу та бажання. Сподіваюсь, що аборигени відпишуться во тут, а потому ми консолідуємо інформацію.
#606
   Я, Злий Модератор Inkognito, що мешкаю в районі тут урочисто інформую спільноту, що нинька, 03.07.2012 від 05-45 до 07-30 відчував злий сморід за шкалою Садового, орієнтовно у 5-5,5 балів. Орієнтовно о 07-50 до 08-00 сморід сі закінчив.
#607
Звісно, основна тема тут
#608
ЦитуватиДуже сумнівно, що сморід пов"язаний із стічними водами підприємств. Аргумент простий: до поч. 90-их р.р., коли у Львові набагато більше їх працювало ("Ензим", м"ясокомбінат, шкірзавод, взуттєва фабрика і т.д.) каналізаційного смороду не було.

   Погоджуюсь цілком, проте Ензим досі працює (а із часу 90-х зробив собі незлі очисні), шкірзавод здається також (можу помилятись). Окрім того, ще є ЖирКумбінат на Городоцькій, де майонез (як що ту субстанцію майонезом можна назвати) та маргарину роблять ( ТМ "Щедро", що широкодоступна у мережі "ЕкоLAN"), що перед звротом на бЛевандівський міст по праву руку.

   Так, просто для інформування Шановних Дописувачів - нинька сраня в Центрі також смерділо, що навіває мені думки скласти календар смороду, у георгафічно-часових координатах. Що Ви на це? Можливо, варто збирати повідомлення на кшталт:

   я, Юзьо Сивий, що проживаю в районі Білогорщі, за координатами такими-то (GPS-координати додаються), відчував сьогодні нестерпний сморід за шкалою Садового у 8-8,5 балів із 10 протягом 06-30 до 10-00 сранє. О 10-00 прийшли майстри ЖЕКу, так-що сморід ззовні видався проти цього ніжним та чуйним запахом акацій, котрі цвітут на схилі св'ятої Кортумової гори, що коло 30-ки на Шевченка

    у окремій темі. Більш ніж певен, що така інформація буде корисною в майбутньому
#609
   Якщо вірити матеріалам, же розміщені на просторах Павутинки, завтра сі чекає матьорий звіт ботанів (через 12 год 21 хв від юш) щодо досліджень на Великому Гудронному Коляйдері стосовно Бозончика Хіґса. Що воно таке ви мабуть усі знаєте, а як нє - цикайте посилання у цьому повідомленні.
   Ваша думка, Шановні Дописувачі щодо даної події щиро вітається в ффстудії!

   Джерела:  СERN та HabraHabr.moskal
   З.І. №1 - прохання не боянити цим
#610
Цитата: bigfootgrey від 02.07.2012 19:48:45
Тепер ще й цвірінькало з'явилося на тему смороду у Львові https://twitter.com/#!/LvivSmorid. І як там зазначено на час проведення Єврочемпіонату смороду у Львові чути не було, а от на днях знову почалося. Відповідно якесь підприємство свідомо, і з відома міської влади щось викидає чи то у каналізацію чи то у атмосферу.

Не правда, смерділо і на Євро, у центрі мешкаю. Правда дещо менше і не так часто - загалом, смерділо при зміні погоди, читай тиску. Ось так.
#611
поставив два, використовуючи "мордераторське" право  :)
#612
Конверсації перенесені тутко, а ту попрошу дописувати по темі. Дякую!
#613
курча, буду опус писав:

ЦитуватиЩе раз всім вдячний... Скільки ж тоді мій вартує зараз? Ради інтересу... Asus P5Q-SE - C2D E4400(2.0----2.66) - 2Gb 800MHz Kingston - HD4670 1Gb - 1Tb + 0.2Gb - без решти... Чую тоже вже на сміття можна викидати ;D Я прекрасно знаю правило що вийшовши з магазину куплений шойно компутер перетворюється на атстой...
сказав-би, за $200-250 продаш, в залежності від покупця, за сам системник.Але машинка цілком гідна, не бачу потреби це джелізо продавати.

ЦитуватиТак-так... Чудово памятаю як із слезами на вочах продавав відяху куплену в мамці-Аустрії за 450 уйо за 50 гирини... То був тєжкий момент в житті :'(

Як я то розумію, згадується свій минулий GTX восьмої серії за 400+..але нема на то ради

ЦитуватиЗ.І. А вінт САТА до речі, і мамка підтримує DC, C2D, і навіть квад...
старий DC (більше вентиляторів) чи молодші С2D - це максимум, що на цій платформі потрібно. можна пхати більше, але най ми хтось пояснить нафіг квад в такій системі? якщо хтось скаже я тру-кодую відео, займаюсь монтажем та звуком - я розчарую вас пропусконою здатністю оперативки для для початку, потім побалакаємо про чіпсети.

ЦитуватиЯкщо внього немає онімілих кластерів тощо.

Цікавий вислів, онімілих  :) Мабуть-таки, секторів ти хотів сказати?

Цитувати
Ще чув що вже дуже аж старі компи беруть за норм ціни із за присутності в собі дорогих металів.
Ще як беруть, особливо старі радянські. А взагалі-то все старе джелізо можно процесити на передмет цінних та дуже цінних елементів. Просто у совіцьких їх було незрівняно більше

ЦитуватиЯкщо вінчестер Sata 80 гб то красна йому ціна в 15 умовних капустин,якщо це Ata то можеш його роскрутити та повішати на стіну,буде виглядати гарно.Або залишити до гірших часів.
Ненависник паралельних інтерфейсів? Часом, краще дати у два рази більше за АТА(ЕIDE якщо пригадуєш таке щастя) хард, ніж купувати нове робоче місце. Ібо і цього бухгалтеру стане по помідорки на сьому однодупку (1С v.7.x).А sata
#614
ЦитуватиЯ за 200 один вінт можу продати, якщо Ви не в курсі...  БЖ - 100, монік - 50, ОЗУ- 50, мамка - 50, + все решта - ось і є тих мінімальних 500 за які віддам без торгу... А комп до речі, якщо не геймитись пантовими іграми, цілком пристойний, ще як апгрейднути до С2Д...  За такі гроші шара. Новий бюджетний атстой я думаю за 3500 менше не візьмеш... Не всі такі круті в фінансовому плані, комусь тре і попростіше...  Дякую за побажання...

Я якраз дуже в курсі...Стара вісімдесєтка за 25 баксів? Посміхнуло. Ще раз всього найкращого!
#615
ЦитуватиМоже дешево секонд дістали)) А за елекрику платять вояки)

Ось воно, я знаю куди Лощина з'їхала  :) А басейн навпроти - насправді резервуар для охолодження Тоp Secret лампової апаратури. Кондюки для того ж. Все встало на свої місце!
#616
красна ціна гривень 200  ;) бажаю успішного продажу
#617
ЦитуватиМоже міні датацентр? Охолодження десь на 36 квт.
Глупо, ІМХО, навіть на міні-датацентр таку кількість кондюків ставити. Стало би 2+1 потужних канальних, було б і дешевше по ціні, кількості спожитої енергії, надійності, вартості обслуговування тощо.
#618
на тобі Добрий Модераторе іменного 400-го плюса. Звіт від мене буде завтрай, нинька вже не годен на креатив.
#619
і шо то він такий покоцаний? чи то захсна плівка?
#620
Цитата: Sensei від 23.06.2012 12:15:21
В мене з другом була ідея тако? карети у львові,але потім подумали що всі зразу почнуть таке робити,та не почали розвивати.
Ось вже і прихопили тему)

яке печалько нереальне... Тра було робити, шоб потому по форумах не дописувати, же буцімто вкрали тру-ідею, зовалили ідеальний бізнес-плян тощо.