Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - deadmeat_junior

#1
Плани / Керам завод
29.10.2014 23:41:39
Недавно проїжджав біля керамічного  заводу(здається керамічний) той що на Левандівці (вул. Сяйво), побачив відкриті ворота і одразу в голову полізла мисля. Може хто був, може я чогось на форумі не бачив. Як ніхто не був то пропоную сходити подивитися!
#2
всім привіт. я вперше створюю тему на якомусь форумі тому...
Якось проходив повз цієї вежі зі своїм другом і виникла ідея злазити. Цього самого дня зробили розвідку, переконавшись що охорони немає запланували вилазку. Як вперше лізли то було на троє, проте тільки як перелізли паркани (до речі це була 5 ранку) зрозуміли, що на верх ніяк, оскільки перші 4 метри сходинок на драбині було спиляно. На другий раз ми додумались до того, щоб залізти по тому чому є. Насправді воно виявилось не так просто, оскільки навіть те, що залишилось було в салідолі, один хлопака виліз на перший рівень, мені й ще одному товаришу не вийшло. Того дня ми верталися додому всі "на салідолі". І лише на третій раз ми додумались почепити канат... і нарешті вдача! Що вийшло дивіться самі :)
Фото робив один з друзів.