Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - _BuR_

#41
порадьте но, хто знає можливо гуртівні, а краще можливо, окремих гончарів, хто робить, продає глиняний посуд.
Чорна димлена кераміка не цікава.
Може бути як розписана так і просто червона запечена глина.
Не для декору, а для ужиткових цілей.

П.с. гугління веде у Полтаву звичайно ж , або ж у Васильків (Київ)
Може щось є у західному регіоні.
У Гавареччені виключно чорна кераміка?
Дякую
#42
+до їдальні "Маяк" - частенько там обідаю. Працює якщо не помиляюсь з 11 00 до 14 30, хоча інколи і в 15 00 можна поїсти.
#43

Відпочив))
У кур'єра теж є вихідний день))
Покатались сільськими дорогами довкола Звенигорода 45км.
#44
Замало дороги було.
#45

ВАЗ 2104 Червоно/бурдового кольору з номером 029-33
Зверху прикріплений багажник. Щодо номера - 100% впевненості немає, але такі цифри там присутні точно.
Будь-ласка зверніть увагу, може десь паркується, десь проїздить.
Терміново!!!!
Актуально допоки не буде знайдено.
(Можливо це район південного)
#46

Нокія 101
Нарешті придбав, 2 сімки, і гарнітура - найнеобхідніше для велокур'єра.
В холод, в рукавицях, на слизьких, мокрих дорогах поміж авто - не найкращий момент для шукання телефону у кишені під рюкзаком, до того ж з поміж двох потрібно витягти той, який вібрує)), встигнути прилаштувати його під ремішок шолому(аля вільні руки) і відповісти.
Тепер сподіваюсь буде менше нервів, і швидкі відповіді.
Доречі в якості реклами скажу, що промоніторивши ринок на найнижчу ціну, така знайшлась не повірите де  - у ФОКСТРОТІ, приємно здивований. Так як думка про всі ці супермаркети електроніки була трохи негативна. Ні резетка, ні дешевше - не пропонують ціну менше 307грн.,, для порівняння у найближчому вухокомі(чи щось таке) ціна була взагалі 329грн. У Фокстроті 279грн. Непогано так, враховуючи загальну суму покупки.

З мінусів поки що, центральний джойстик не має центральної кнопки, лише вбоки і вгору вниз.

Ще одна приємність - залишаючи візитку продавцю(я їх скрізь залишаю)), інший продавець (форумчанин із extreme.lviv.ua )мене впізнав і підтвердив корисність і дійсність незалежного велокур'єра, дрібниця , а приємно.

Ну і на сам кінець - при вході у Фокстрот стоїть хороший UFO - в таку погоду це зайвим не буває.

П.с. здайте теплі точки, де можна заскочити і погрітись, теплові штори, уфо на вході.]
#47

#48
Вам не подобається ваша робота, ви її не любите?)))
Попри все, дощ, сніг, вітер, калюжі і мокрі ноги, в загальному 80км за сьогодні - Я ЛЮБЛЮ свою роботу, і вона мені подобається.
#49
На Шуварі теж є, там де мід продають.
#50
Файно є.
Колись була ідея з доставкою пива, як щодо все таки її втілення у життя?
#51
Середа 28листопада 131км - закриття сезону?ніі, не чув.
Кілька слів про доставку квітів. Що не день все нові і нові варіанти доставок.
Людина знаходиться за межами Львова, області, потрібна доставка квітів, телефонуєте, кажете які, колір, кількість, довжина, з кульочками і целофанчиками чи без, стрічка, сітка.можна вигадати невеличку легенду для більшого ефекту неочікуваності)). Про оплату - якщо вам мене рекомендували, і я знаю цю людину, то можлива оплата за квіти і послугу по приїзді. Як варіант - це може бути довірена людина, з якою я можу зконтактуватись і вона оплатить замість вас.
Сподіваюсь у найближчий час з'явиться можливість переказати кошти на картку.

#52
Трохи причесав і зібрав текст докупи)

Цитувати
Займаюсь велокур'єрською доставкою по місту та околицях.
В будь-який час, в будь-яку погоду. Я не складаю маршрут, не чекаю на певну кількість замовлень, їду одразу у зазначене місце.
Щодня на дорогах міста я проїжджаю від 70 до 140км ось уже два роки як. За цей час є певна клієнтська база так би мовити, постійні клієнти це і інтернет магазини, поліграфічні та тур фірми, квиткові каси, та просто фізичні особи.
Що я вожу та доставляю в середньостатистичний день:
-документи(паспорти, візи, запрошення, і всяка різна інша документація у заклеєних конвертах, інколи печатки забуті вдома чи офісі).
-товари інтернет магазинів (доставка покупцю до дверей у руки і розрахунком на місці по факту, доставка і відправлення кур'єрськими службами (Нова пошта, Автолюкс, Сат...),
-квіти до дверей у руки з привітанням)), можливий варіант  з купівлею квітів за вашим описом і бажанням і подальшою доставкою, анонімно чи як вам потрібно, інколи дають номер, щоб я сам домовився з отримувачем квітів, так як людина не впевнена в місці перебуванні адресата.

-квитки на концерти, вистави, оперу, ж/д квитки - можу забрати як уже зарезервовані так і купити.
-різні передачки на поїзд, маршрутку з будь-яких автостанцій, а також зустріти і привезти від поїзда чи тих же ж маршруток.
-купити і привезти поїсти, чи то щось із супермаркету чи фастфуду, чи піццерії.
-.варіантів безліч
Яка вага:
-до 18 кг.
(звичайно залежить і від габаритів)

Інколи доводиться прив'язувати поверх рюкзака скотчем, як на фото.
А в дощ? І що навіть зимою?

Так і в дощ і зимою, і о шостій ранку і о першій ночі, це моя робота, і я ціную кожен дзвінок, якщо я відмовлю вам сьогодні  - завтра ви мені вже не зателефонуєте.
Виключення наразі складають вихідні - так як всі фірми, офіси .у вихідні вихідні і замовлення наразі прямують до 0, тому у мене теж вихідні, але якщо я залишаюсь у Львові то

ймовірність, що я виконаю ваше замовлення більш ніж 75%
Рюкзак у мене повністю водонепроникний, для документів є спеціальна тверда папка-степлер, вантаж і документи будуть сухі і неушкоджені. Ще не було такого, щоб я приїхав і не зміг забрати чи перевезти)).

Щодо вартості то вона становить від 20грн і залежить від відстані, ваги та об'єму.
Дякую, що дочитали.
Буду вдячний за репости та рекомендації, знаю, що є люди які користувались, або котрі знають мене.
#53
Сьогодні 118, вчора 86, позавчора під 90, щодня не менше 70км - політ нормальний)).
Цікава доставка сьогодні була, шкода було не до фотографії.
!6:00 оперний театр, чекаю на квіти які маю доставити аж у економічний корпус франка, а в 16:28 відправляється поїзд з головного вокзалу на який маю передати пакунок. Поглядом шукаю когось із квітами, є несуть, величезний букет тюльпанів різнокольорових, хлопці несли його то на плечах, то перед собою охопивши двома руками. Однією рукою не реально. Цю всю радість треба віднести у 105 чи якусь там (вже не пам'ятаю)аудиторію, і вручити такій то дівчинці, окей, які проблеми, щось не подумав, що це може бути пара, стукаю, заходжу(як у кіно) перепрошуюсь, вибачаюсь, квіти перед собою, кажу що це для такої то, є така? У відповідь тишина, у трохи сміху заповнює аудиторію. Викладачка каже, у нас тут пара, я перебиваю вибаченням, кажу, що робота така, я незалежний велокур'єр маю передати квіти, із-за викладачки трохи присоромлена але щаслива виходить дівчинка і забирає квіти.
Особливо люблю доставку квітів зранку першим замовленням, чи у кінці дня, і людям настрій і радість і собі трохи.
#54
Після проведення двох таких рекламних акцій, є певний досвід, а також велосипедисти на підхваті. То ж якщо комусь потрібна нестандартна реклама, на яку люди будутть звертати увагу, так як це як не як привертає увагу, на відміну від заїзджених флаєрків і наліпок скрізь де не є. Можна звертатись 096 154 76 28 Юрій (тобто я).
#55
П'ятниця велокур'єра довжиною в 138км.
П'ятниця зазвичай дуже насичена і цікава, ця не виняток, і розпочалась із дзвінків близько 10 ранку і аж до 21:00, звичайно, що час протягом якого крутились колеса значно менший - 6 годин і якісь там хвилини.
Попередній рекорд складав 120км, помаленько просуваємся). Загалом 130 по місту з постійними зупинками, чеканнями, черги на новій пошті, .не відчуваються - просто активний день), а от 130км за містом з постійним вкручуванням навіть за такий самий чаас значно відчутніше.

І ось приїхавши додому, з думкою про запечену в духовці картоплю, часничок, сметана...став помало втілювати цю думку у життя. Ось вона повна тарілка бульби, запах часничку.. і дзвінок кур'єру)))
Троє людей цілий день нічого не жерли, вмирають з голоду, потрібно привезти якоїсь шаурми і трохи фрі з найближчого "Біг Бургера".
Як я завжди жартую "і хто мене тягнув за язик казати "в будь-який час, в будь-яку погоду"".
Кожен дзвінок важливий, немає значення чи їх сьогодні було два, чи він уже двадцятий. Ще 10км перед вечерею не завадять))).
Я в районі иагазину "Океан" на В.Великого, доставку їжі під центральний вхід на СКА на Клепарівській, Біг Бургер на Дорошенка.
Я сам здивувався витраченому часу на всі ці маніпуляції.
В 22:01 я ще розмовляв по телефону, а у 22:29  я уже бажав смачного.
То ж якщо ви раптом згадали , що ви зголодніли, а маршрутки вже не ходять, пішки не хочеться, а думка про шаурму з картоплею фрі не дає вам спокою - телефонуйте - в будь-який час* і в будь-яку погоду.
096 154 76 28      063 154 33 22
* - субота і неділя 50/50, так як переважно усі мої клієнти вихідні, то автоматично виходить , що і у мене вихідні. Так як у ці дні кількість дзвінків прямує до нуля, тому мене мое не бути у місті. Але якщо я у Львові то на мене можна розраховувати.

Вдалих вихідних)
#56
Хто ще надумає, і ті хто не передумав на 15: 00 біля Коня.
Людини 3-4 ще потрібно.
#57
Для пошуку інфи в гуглі, люди самі не додумуються
#58
На п'ятницю 26 число потрібно 10 людей, з 15:00 і до темна, старт від Д.Галицького.
#59

Автопортрет
#60
В центрі, галицький базар теж було 2 гудки.