Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Woody

#1
знайшов на вікіпедії в списку авіабаз України такий собі аеродром "Канатове". Хтось щось про нього  чув? бо на форумі про нього не знайшов нічого.
в вікіпедії та вікімапії пише що він розформований.

Посилання на мапу.
#2
Вирішили з друзями, що літо закінчується, і треба кудись з'їздити. Останньою ідеєю була семиденна поїздка на Мармароський та Чорногірський хребти, яку ми все ж втілили в реальність. :)
Отже я і 5 друзів поїхали в ЗакарпУття до с. Ділове, звідки і видряпались на Мармароси. Заблукали в перший ж день. :) І на наступні декілька днів, це вже стало традицією! ;D Ще нажаль два дні падав дощ, тому далеко пройти не змогли. :( Хоча і в цьому є свій +  :)
По дорозі заходили в Румунію, де покусали комарі-іноземці ;D
Побували на таких горах, як Піп Іван Мармароський, Піп Іван Чорногірський (на ній найвище розташована закинута обсерваторія в Україні), Говерла, та ще різні.
Також здійснив свою мрію, та скупався в оз. "Несамовите"! :) але дарма)) бо за гуцульською легендою, якщо порушити спокій цього озера, то подорожуючого обов'язково в дорозі застане нещастя. А коли ми повертались автобусом ІФ-Львів то потрапили в аварію. :)

Ось таким був наш маршрут.



Мармароси...









Задивився на Говерлу:))


Після проходу 95-ти км по гірських хребтах, нам стало ліньки йти 14 км до м. Ворохта пішком, ми проїхали автостопом..) дочекались на нічний поїзд Рахів-Львів, яким доїхали до ІФ, де і пересіли на автобус:)
#3
Привіт! Нарешті по трошки приходить весна і проявляється бажання трошки побігати-повоювати.) Хто хоче зіграти в пейнтбол чи страйкбол, коли сніг повністю зійде? і ще, хто знає, порадьте хороші місця, де можна файно постріляти!)але більше б по закинутих спорудах)
#4
В кого є бажання прогулятись по винзаводі на Погулянці?
орієнтовний час - 1200 на кінцевій трамваю №7.
але точно ще допишу завтра.
якісь поради щодо відвідування заводу є в когось?) а то йду туди вперше..
#5
обговорення  теми
#6
Плани / Лощина. 23.02.13
18.02.2013 07:53:06
хух..здав сесію і появилось повно часу!! скористуюсь нагодою, хочу сходити в суботу 23.02 в Лощину!)
був біля входу вчора, там рівень води десь до 20 см можна і в кульочках BOSSах пройти)))
ну що,  хтось бажає?)
#7
Як підібрати персональний дозиметр-радіометр? гама\бета випромінювання, і вимірялось в мкР і мкЗв? бажано не дорогий!
в основному для вилазок в об`єкти типу Лощини,ракетні шахти, ну і ЧЗВ теж планую.