Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#1741
Цитата: Drusja від 13.07.2012 16:23:12
Цитата: Golem від 13.07.2012 14:05:13
Два дні пробую поповнити рахунок - безуспішно :( Чомусь 1Гб зник з автоматів.  :( Мо хто має їх нормальні банківські реквізити і зразок як платити? Буду вдячний!

А мо саме зараз, якраз настала пора відмовитись від того 1Gb?

Ромель проплатив хостінг на рік наперед. Тобто якшо відмовлятися - то аж через рік. А зараз просто можна готуватися.
#1742
Два дні пробую поповнити рахунок - безуспішно :( Чомусь 1Гб зник з автоматів.  :( Мо хто має їх нормальні банківські реквізити і зразок як платити? Буду вдячний!
#1743
ну тут ше вина адміністрації. Ми азйжди купували +10%, цього разу ні. От і тормозить. Постараюся нині заїхати і докинути. Але то шо  вони тупо виключають вважаю неправильно.
#1744
нині десь об 11 ранку. Перехрестя Чорновола-Мазепи коло запарвки ВОГ. Штиняло дуже сильно перегнившим мєсом, такий штин зазвичай коло мясокомбінатів буває. Точно не запах колектора. Вітру практично не було. Якшо і був - то південний(сміттєзвалище виключається). На Варшавській і вище до Шевченка штину останній тиждень практично не було(тунель - виняток, там в раідусі кількох метрів завжди смердить колектор). А якшо і був - то дуже легенький. І взагалі наш район якось в тому плані тьфу тьфу тьфу. Може тому шо верхня точка і крім цвинтаря, залізниці і зони ту більше ніц нема?
#1745
Їжджу багато відповідно коли є можливість - завжди стараюся підвезти автостопперів. Ще жодного разу не пожалкував про це, завжди попадалися цікаві люди. Сподіваюся так триватиме і надалі.

Як водій можу сказати шо злапати машину вночі значно легше коли ти в світловідбиваючому жилеті, такий як в дорожніх робітників. Може пішоходам і здається шо у водія є дві фари і він все має файно видіти - але це не так. Вдень багато автостоперів голосують доволі мляво і без вказівника куда хочуть їхати, зупинятися просто так не завжди є нагода.

Один автостопер розповідав як його підібрав бандит що їхав в когось гроші вибивати. Типу якшо в машині ше хтось є він почувався безпечно. Потім за ними був хвіст але все минулося :)

Ну і від мене + звісно :) Пиши ще, може кидай ще лінк на пікассу щоб можна було всі фото переглянути.
#1746




Відпочивав ці вихідні в Межибродах. Це справді найближче від Львова місце де можна гарно і недорого відпочити в Карпатах біля Річки. Межиброди знаходяться орієнтовно 90 км від Львова по Стрийській Трасі. Від Львова проїжджаємо Нижнє Синьовидне і перед мостом звертаємо праворуч. На повороті є вказівник на турбазу «Карпати».



В межибродах є три бази відпочинку: «Карпати», «Трембіта» і сучасні но нейм нові котеджі :) Решта – приватні будинки і бази ЛьвівГазу. Великою перевагою цього кута є відсутність корінних мешканців з їх курами, свиньми і городами. Одні відпочинкові обєкти. Листяний і Хвойний ліс в поєднанні зі схилом і базами чимось нагадують південне узбережжя Криму. Дуже красиві краєвиди на Карпати, зокрема купаючись в річці видно весь хребет г.Параски.



Другою перевагою є аж дві річки: Стрий і Опір які саме зливаються в Межибродах. Стрий – повноводний і дуже теплий, за один сонячний день прогрівається до температури ванної. Опір – значно холодніший, такий як гірська річка має бути :) Коло бази Карпати обладнано Пляж, річка в цьому місці має кілька метрів завглибшки, люди навіть пірнають з берега. Людей небагато бо на Пляж не можна виїхати машиною. Можна, також, троха поплавати. Крім них є багато інших дикіших пляжів куди можна заїхати також і машиною. Права сторона річки є холодніша, приємна в жару, бо то ше Опір тече. Ліва сторона річки навіть вранці доволі тепла, бо то Стрий. Під вечір вода стає як у ванній.


Серед інших розваг в цій місцевості:

- Похід до Скель
-   Комарницькі гори
-   Похід на Водоспад Гуркало або Камянка
-   Похід на Параску
-   Фотографування злиття Стрию і Опору зі скелі в Межибродах
-   Скелі Довбуша і Тустань
-   Фантастичний Краєвид на Трускавець з Хребта Цюхів

Всі ці місця доступні для одноденного походу навіть без наявності автомобіля. Поїсти можна як в їдальні бази, так і в ресторані Соняшник в Межибродах. Якшо є машина – Золота Форель в Коростені, комплекс Святослав, різні заклади в Сколе. До Сколе на авто 10 хв. До Стрия 30 хв, До Львова година – півтори їзди. Також по трасі ходять маршрутки або пішки від залізниці в Нижньому Синьовидному.



Недоліками місця є: - відсутність розважальної інфраструктури типу клубів і дискотек. До найближчого магазину 30 хв пішки. Хоча для мене це був тільки + :)

База Карпати.


Перша база рахуючи від Заїзду з траси. Акуратні будиночки, облагороджена територія, асфальтована дорога підїзд. 20м до річки. Ціни від 70 до 120 грн. Залежно чи котедж, чи номер в будиночку. Резервувати за телефоном: 0504300779 Галина Михайлівна




База Трембіта

Знаходиться майже в кінці дороги, останні кілька метрів підїзд по щебеню. Найбільша з усіх,в елика власна територія, багато затишних котеджів. Місця в котеджах значно більше ніж в Карпати. Ми, наприклад, знімали котедж з вітаньнею, столовою, кухнею, балконом і санвузлом за 300 грн. Правда будиночки троха вбиті. Є своя сауна на території. http://lviv.afisha-city.com.ua/place/baza-vidpocynku-trembita-807/



Три сучасні котеджі коло Трембіти.





Виглядають супер,в середині все нове і чисте, санвузол, душ, телевізор і все таке. Котеджі двоповерхові, номери двомісні. Кожен зі своїм окермим входом. Назагал значно затишніше ніж в двох попередніх. Резервувати за телефоном 0980849723. Беруть 110 грн з людини. 400 грн сімейний котедж


Дуже затишний балкон.



Номери невеличкі, проглядаються наскрізь




Всі фото тут

Вид на Трускавець з Цюхова

Гарного відпочинку!
#1747
Зарезервовано Стінгером до вечора :)
#1748
Маю зайвий 2-ох місний одношаровий, куплений в Метро влітку 2006 року. Був в користуванні багато років. Потребує троха підшити шви, також не памятаю в якому стані дуги. Може теж треба буде окремі елементи замінити.



Віддам за пиво Опілля.
#1749
Ну в мене 48 годин точно пройшло + було гарне проявлення в перші кілька годин. Мона більше не ховатися?
#1750
Цитата: YserL від 30.06.2010 20:25:36
Мабуть всі замічали вздовж доріг дану рослину:


Це є Борщівник сосновського - ОТРУЙНА РОСЛИНА, яка викликає важкі фотохімічні опіки. Містить фуранокумарини.

Хоча я й знав і був обережний та все ж попав мені на шкіру сік Борщовика. :( Результати можна бачити на фото. Все як пише Вікіпедія - спочатку жодних ознак, а от на 2 день. Щоб добратися до річки вирішив я був прорубати стежку, на останньому фото. Прямо по стежці ріс Борщовик, на фото його нема але збоку є ще один. Розміри вражають :) Рубанув я його мачете, ніби ніц на мене не попало. І за пів години після того я в річці купався, мало б змити. Та все ж :( ... Думаючи шо на мене все ж не попав сік Борщовика я доволі непогано позасмагав ан сонці шо в результаті усугубило ситуацію. Тепер досить сильно пече і волдирі з водою. Сподіваюся це вже найгірше шо може бути і завтра пройде :)

Тішить то що стежка вийшла зачотна, мона велосипедом їхати. Більше ніхто на ній не попечеться.

А тепер питання до знавців: отруйний Борщовик це тільки той шо під два метри, чи такі малі схожі на кріп - це теж малі борщовики і теж отруйні? Бо малих є перетоптав неміряно :)
#1751
Біля мене на Вулиці Винниця дві кобіти мили машину. Коли робота була завершена вирішили ше помити двигун: відкрили капот, полили чорну пласмасову кришку двигуна водою і протерли ганчірками. Ось відеодоказ :)
#1752
Зазвичай літо в криму це пора для тюленів і пляжно-кондиціонерного відпочинку. Крим туристичний це Весна і Осінь.
#1753
Я колись робив те ж, тільки автом. Їхати в розпал літа по криму - дуууже жарко. Ось опис місць
#1754
Цитата: Crew від 17.06.2012 08:30:37
Де ти бразильців нарив ? ) Коли найближчим часом збираєшся лізти в Полтву?

Вони мене нарили через Музей Ідей і гіда. НЕ знаю.
#1755
Водив бразилійців в Полтву, нажив дві пари бахіл Найбільшого розміру.. :) + одні гумовці 36 розміру і 3 ліхтарики по 20 грн кожен.  То ж якшо комусь треба йти в Полтву і нема в чому - з радістю позичу.

ПС: Бразилійці виявилися слабаками :( Боялися щурів і поганого запаху.
#1756
Старий Скрябін пре однозначно. Ось відео 93 року, в чорних польський шкіряних куртках, шапці-гандонці і щирим ще не пропитим голосом :) Аж сльозу пустив дивлячись


А його срачку на сцені хто памятає?
#1757
Цитата: Le-i-3o від 11.06.2012 17:45:42
To Golem: З одного боку підтримую, а з іншого смію не погодитись...майже в кожному регіоні Карпат я місця де "дітько каже на добраніч" і супутник два рази     на рік пролітає вопщем як то кажуть кінець географії...Турка(тут реально найбільше!!!), біля Усті-Чорної чорної цілком ймовірно, біля Долини.навіть біля Сколе є таке.

В такі місця заходять тількі місцеві і то не всі, а обрані(грибні королі для прикладу) і ті хто туди ходить береже те що там є а одже в теорії така місцина існувати може.

Тоді треба поконкретніше, вказати їх на карті. Я, особисто, віднсно добре знаю Скоілвські Бескиди і мені важко уявити де ж такі місця є.
#1758
Дякую за гарний і грунтовний звіт. Для тих хто захоче повторити корисним буде карта маршруту промальована, наприклад, поверх кілометрівки і приблизне орієнтування по часу: за скільки і куда ви попали.

Від себе додам що зі Львова зручно добиратися Мукачівкою в Воловець і звідти велосипедом через перевал в Міжгіря і далі в Синевирську Поляну бла бла бла