Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#661
Дорогувато як на мене... "Торг уместен"?
#662
Всіх із св'ятом! Христос Воскрес!
#663
   +100 грн у Пивниці від мну. Прошу приєднуватись Ясновельможні Дописувачі та Тру-Поціновувачі!
#664
повбивав-би виродків...
#665
Прилаштував книгу у нас, дякую Synoptyk !
#666
Я так зрозумів є відгалуження в колектор під Вітовського? Ну і звісно, зачод!
#667
а розміри які? чи є вибір по розмірах?
#668
Це тільки мені не вдалось завантажити файл після вводу капчі?
#669
ЦитуватиНе все так просто.
Кінець Світу не наступить в один момент. Все буде відбуватись і вже відбувається поступово і майже непомітно.
Людей відволікають від основних подій технічним прогресом видовищами і т.п.

Моцна трава, respect. (на жаль, такий об'ємний копі-паст я не годен цитувати, тому обмежився першим обзацом). Ніц особистого, це адресовано аффторам тематичного матеріалу.

ЦитуватиНагадує мені як американці після Другої Світової Війни до Антарктиди свій флот послали, тіпа шукати там секретну базу німців

Шо не в курсі? Америкоси конкретні дебіли, бо нацики звалили на Місяць, ше до того як славні янікі доплили до місця призначення. А вже на Місяці організували матьору базу на Темній Стороні, чекають моменту власної самореалізації. Кіно має бути цього літа  року у всіх кінотеатрах Неньки, звесі "Джелізове Небо" (Iron Sky), трейлер див. нижче. Тілько для правдивих поціновувачів.




З.І. А ще шалено плакав із цього знимку, взято із посилання на джерело

#670
Цитуватиорфографічна помилка відлита у чавуні???

Ол-бан-ський хісторично?
#671
До-речі, станом на сьогодні у Пивниці гроші за нашивки залишив лише Drusja (за себе і Цезара) і Ваш покірний слуга...Вяло, шановні Пані та Панове...
#672
Цитата: Цезар від 04.04.2012 00:52:16
Так , Інкогніто правий ці компаси у військовому варіанті фонили . Оскільки шкали були нанесені фарбами на основі якоїсь гидоти, той ж що і аві прилади та інші тру СРСР девайси (до речі тре танковий годинник перевірити, він в мене досі в гаражі світить стрілками...  ) Якщо не помиляюсь то ці фарби юзали до 80 року... Проте це вже все згадувалось

До 60-х з копійками, зуб Зелі даю  :) Компаси, приціли, ружна оптика, кераміка...

ЦитуватиДоречі, незнаю чи то тут інфа проскакувала, але читав про годинники, в яких зробили вічний люмінесцент на основі якраз саме тих радіоактивних зараз. От там-то можна собі уявити як би біля дядька із таким годинником ДеПешка би заклацала. І що саме цікавіше, партії тих годинників розійшлись по світу, а про вплив того "люмінесценту" дізнались десятками років потім.

Ту сі згадує, дописував вище
#673
Хоч кепки ненавиджу, замовив би 2-3 шт для друзів. При ціні 21 карбованець це гуд.
#674
ЦитуватиТа що ви того бідового компаса вчепилися! Дядько склепав якусь лєву і швидше всього ненастроєну агрегатіну, яка показує фон у 20 раз більший, і такий кіпіш. Там же ж по суті і фонити-то нема чому. Хіба би його ліквідатори для навігації по ЧАЕС використовували. Ще би до туалетного паперу придерлись, ій Богу! Є набагато небезпечніші штуки.

    Relax, ніхто не кіпішує, фон у нормі. Дядько дійсно наклєпав тру-девайс, чого тільки варта шкала у стилі Fallout'a нумер 3 !!! ІМХО та шкала всі гроші варта, навіть як бреше (а певно бреше, йой не зле).
    На рахунок "фонити нема чому" - не факт, мож пригадуєш у старих тру-девайсах юзалась фарба на основі усяких сполук радію. Клясика жанру - Гатомний БойСкаут. Отож світити можут не тільки старі компаси, оптика - а навіть кераміка (але там здається не солі радію юзались, шось інше)

ЦитуватиОдин дядько розказував що ще на початку комп'ютеризації притаскали до Львова партію компів для навчання, а моніки (звісно ж CRT-шні або "телевізори") взагалі якісь лєві були. Так після пів години роботи у всіх починались головні болі. Почали перевіряти, і виявилось що вони так фонили, що по всім нормам цивільного захисту повинні були бути давно захоронені у радіоактивному звалищі.

   Ну як-то СRT, по-нашому АПТ(Аляктронно-Променева Труба)  :)  :)  :) Х-з хто і чим міряв, от у мене наприклад в ті часи хлопці, що міряли напростовану антену (1-10 Вт) на 2 із копійками ГГц тру-забугровим девайсом взагалі не помітили жодного випромінювання між 2 та 3 ГГц. Во так.

    З.І. А як голова від CRT АПТ боліла - то тра було купити за 30 баксів фільтр (на монітори 0,27 Low Radiation хто пригадує) на екран, і що обов'язково кактус. Кактус (за міськими легендами) шальоно жре радіацію і має із того кайф неземний. Вотож чим більше какусів стояло навколо монітора end-user'a, то тим більш екологічним він виглядав у свому оточенні.
#675
Цитата: John від 03.04.2012 16:08:33
В сусідній темі знайшов таке фото

Виникло питання чи безпечно тримати такий кор мпас вдома і носити з собою?

Мабуть-таки не варто, якщо реальні показники становлять 272 мкР/год. Хоча відки знати, що цей самопальний дозиметр видає коректні дані? Не варто проектувати це фото на свій старий компас, треба його для початку перевірти на повіреному девайсі, а тоді вже боятись. Мені чомусь видається, що все буде ОК - якщо компас не до 1962(чи 65) року випуску. Отож, фото в студію
#676
Вінчестер здихає, і тут мало шо допоможе - можна пробувати HDD Regenarator чи подібний софт щоб ремапнути bad-сектори, проте грунтовно це проблеми не вирішує. Якщо немає грошей на новий хард, то:

1) діагностуєш хард, дивишся адреси поганих секторів/блоків;
2) форматуєш вінчестер таким чином, щоб погані сектори/блоки знаходились на місці, котре не використовує жодний із логічних дисків в системі;
3) profit;

Ємність диска від цього звісно зменьшиться, про якийсь час працювати можна буде (як показує практика, недовго).


#677
Цитата: Цезар від 01.04.2012 12:43:06
2 Bottlehunter
В арсен, по дорозі візьми шашлик , а я захоплю картоплю, хліб і сало... Хто бігтиме повз пивничку візьмете Яра і все пиво та медівку , що зможете донести)

Фе...В Арсені шашлика не не роблять. там лише продають легкомариновані відходи. Шашлик на кінець світу робиться лише власноруч із свіжозабитою свині (мєсо має пару днів "вистоятись", тому будьте обачні, плануйте свій кінець світу правильно - гарантую, ніколи не забудете  :) ) або на крайняк у Володі на БогданоХмельницькій Рогатці.  :) 

З.І. Про Володю і Рогатку то я без приколу, направду
#678
Алгоритм такий:

1) Телефоную Брюсу Уіллісу та Чаку Норрісу (послідовність не важлива), кажу же є невеликі трабли, розяснюю ситуацію;
2) Бекаплю eXporer (хоча після пункту №1 то вже не так важливо);
3) Роблю вигляд, що пускаю соплі із рідними у стилі кінохфільму Агмагедон(див. пункт 1 - я вже знаю, що все буде чотко);

З.І. А взагалі-то ХЗ, що буду робити - не дай Бог із таким стикнутись. Але знаю точно: сидіти на місці не буду, соплі пускати також - не мій стиль. Мабуть буду шукати рішення, ібо ситуацій без виходу не буває. Все-єдно, раніше чи пізніше всі там зустрінемось

Во так
#679
Google вносить рандомну похибку? ??? Цілком може бути...
#680
INKOGNITO - 1шт,14х2,5см, з липучкою.
EXPLORER - 1шт,14х2,5см, з липучкою.

Гроші в Пивниці.