Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#141
Отож довелося і мені цими вихідними побувати на дачах, також зі мною були Roy, Lesyk,Fetole. Місце скажу вам фантастичне, особливо в теплу осінь. Навкруги тиша і ціла купа різних за будовою будиночків,вагончиків,сарайчиків і туалетиків. Зразу постає питання чому 90 процентів дач є закинуті і в такому пригніченому стані. Розпитавшись в свого друга за це взнав,що серед тих дач десь є і його, правда чи вона ще існує це вже друге питання. Дача належала його діду і бабі, зараз їх вже немає на цьому світі. Ці дачі видавались десь у 80-их роках людям пенсійного віку,які вихідними полюбляли їздити на свої садиби. Мій знайомий розказував, що памятає як був малий і їздив туди, і їздило туди дуже багато пенсіонерів. Та час не вплино збігає і напевно основна версія покинутих дач-це напевно відсутність їхніх господарів яких вже напевно зовсім не зосталось на цьому світі.
Звичайно сумно,про таке думати, але це напевно найкраще пояснення того чому ці дачі опустіли. Вразило також, що хоч багато дач є розграбовані і крім різноманітного мотлоху там майже нічого немає, та проте майже в кожній з них залишилися різні хімікати старано закручені в папір або закриті в бутилкі.
Проте скажу атмосфера там дійсно захоплива, як для фото так і для відео, або просто для прогулянки.
















Різноманітні таблички і вивіски.









Ну і незмінні мешканці які тут залишуться надовго.

#142
Я за те щоб йти пішком від Миколайчука і через дачі, але не відмовлюсь і на сраковозі туди заїхати.
#143
А ось і фото з приміського вокзалу. Правда добре оглянути так і не вдалося можливо ще тривають якісь приготування. Вдалось тільки випросити зайти на сусідню платформу і вже звідти фоткати. Охорона біля паровозів сказала що ім заборонено допускати людей. Всього було 2 паровози і 8 вагонів.Хоч хотілося побачити ті вагони зсередини,але на разі і тим задоволений.























#144
То шо вам двом від мене по + то однозначно. Фото просто бомбезні, видно що створені з наполеглівістю, особливо сподобались вертольоти, тільки не пойму чому у них всіх гвинти відсутні до речі ті фото що з Запоріжжя то там та сама ситуація. Просто цікаво куди вони діваються чи кому вони так потрібні?
#145
Поплюсив всіх трох учасників. Стосовно Bottlehunter, за хвайні фото окремий зачот.
#146
Адресу точно треба, а щеб фото глянути добре б було.
#147
Незнаю яка вас там ситуація сталась з сусідами-стукачами,але знаю що такий феномен в мене в районі розповсюджений.
#148
Я так зрозумів що про захоплення сувенірів з дорогого скла то ти на мене вказуєш. Але хочу тебе запевнити взяв ту пляшку виключно для згадки а не для продажу. По собі знаю,що на природі завжди стараюсь за собою прибрати.
#149
Від себе всім учасникам по +. З нетерпіням буду чекати наступних вилазок в цей район.
#150
Від себе можу додати,що вилазка дійсно була суперова. Як завжди вразили розміри заводу, і засмутило те що такі потужності в такому пригніченому стані. На самій території збереглося трохи різноманітної техніки.В тому числі і локомотиви,але напевно вони вже ніколи не запрацюють.Доводиться тільки уявляти як колись вагонами звідси вивозили керамічну плитку.










Вагова всередині повністю заповнена водою.



Ну звичайно головною нашою місією було знайти бомбосховище і тут я запримітив дуже цікавий вказівник,отже ми були на правильному шляху.



Трохи далі замітили дві вентшахти,проте вони були затоплені і не було скоб.







Смайл пробує запустити обладнання.



Рой запрошує всіх до колективного прибирання ;D



СЛОНИК!!



Після того як Смайл оглянув балоновоз вирішили його випробувати правда не по призначенню.





Всередині цеху було знайдено тіпа сартір,зразу можна було і ознайомитись з продукцією заводу.





Також нами був знайдений куток здоровя ;D



Пічка по розмірам дійсно вразила.В деяких комірках навіть збереглася плитка.



Пройшовши по всій території цеху запримітив що останій календар який тут був 2003 року.



Декілька фото кімнат з цеху в яких царить повний безлад.











Я з Роєм запримітив одну цікаву річ. Ми були на заводі з самого сраня і ще й в неділю тож навкруги не було чути гаиору машин і людей.Якщо помовчати і прислухатись зразу згадуєш гру Сталкер і станцію Янів. Навкруги чути гуркіт поїздів і диспетчера який промовляє через гучномовець а також гавкіт собак.От так стоїш і думаєш що ти в Чорнобилі і зараз прийдеться втікати від мутантів. Дуже класне відчуття думаю ті хто грав в цю гру мене зрозуміє.
І на останок ще декілька фото.









P.S. Також я знайшов невеличкий хабар ;D Буде згадка про чудову вилазку.

#151
Справжній боксер  ;D
#152
А ось і цей снаряд!!!

#153
Буду 100% на 8 сраня! ;)
#154
Невпевнений, що піду поки що 70%, але підтримую 8 ранку.
#155
               
                                                                                               ROY
Вітаю тебе з днем народження!!!В першу чергу бажаю здоровя,успіхів на роботі,купу грошенят,щастя і радості в житті.Також побільше класних вилазок і купу викопаних артефактів.
#156
Неможу передати як мене жаба давить,що не пішов з вами.Проте сам в тому винен.Як будуть плани піти в депо №2 а ще краще тролейбусне обовязково дзвоніть,забю на ту роботу і обовязково піду з вами хіба,що дійсно роботи буде по горло.Але прохання попередити за день вперед.
Ну а фото дійсно зачотні! Всім учасникам +
#157
Якщо хочеш зустрітись і відсвяткувати у бомбіку,пропоную бомбік біля Добробуту,скілько живу тут ще ніразу там не був.Чув ключі є тільки в Декстера отож хто його частенько бачить пропоную взяти в нього ті ключі.
#158
Львівський електротранспорт

Наш сайт на якому є все про історію трамваю і тролейбуса міста Львова.Купа старих карт маршрутів електротранспорту,багато історичних фото.
#159
Маючи невеликий досвід в цій справі,в першу чергу бажаю порозуміння бо якщо його не буде то не уникнути сварок.Старайтесь один одному уступати в різних ситуаціях.А ще побільше кохання,щастя і здоровя.
#160
Хороший звіт від мене також зачот,а чому не заліз на бурову вишку  і не зробив кілька фото.Думаю фото вийшли би чудові.