Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#161
Я теж зможу тільки в неділю,можна хоч з самого сраня.
#162
10 + 10 якщо можна 15 білих
#163
Якщо тут так щедро насипають то і про мене не забудь  ;)
#164
Я б теж сходив,все залежить від часу на коли заплануєте відвідини.
#165
Пропоную в цій темі описувати місця грибного полювання,а також добавляти фото з місць тихого полювання.Також думаю найдуться справжні рибалки,які полюбляють половити рибку,в цій темі також можна буде викладати фото рибальских трофеїв.Також можна буде поділитись рецептами приготування, як грибів так і риби.
Отож при першій поїздці в Карпати, а саме в село Коростів Сколівського району був трохи розчарований.Поїхало нас троє чоловік,грибів було мало,напевно тому, що в лісі було багато грибарів,і знайдені нами гриби були в основному біля колиб, а в самому лісі знайшли дуже мало, в основному знаходили місця де вже гриби були зрізані.Напевно це все залежало,ще й від того, що приїхали ми на самі вихідні в неділю.
Проте моя жінка дуже любить Карпати і от сьогодні 24 вересня 2010 року не полінилась і ще раз поїхала в те саме місце випробувати свою долю в пошуках грибів(хоча спочатку планувала поїхати в Тухольку).
Грибних місць вона незнала, тай приїхала на місце надто пізно як для грибів,а саме в 11:00. Та фортуна сьогодні її не підвела.Грибів було достаньо,як в лісі так і біля колиб.

Білих було знайдено тілько два зате яких великих і красивих!!!!



Багато було польских грибів тобто моховиків, а також маслюків.







Повна картина зібраного загалом вагою 8 кг.



Дуже мене зацікавив гриб який на фото лежить в мисці разом з білими.Під шапочкою він темно червоного кольору, місцеві грибарі казали що то синій гриб або як його ще називають піддубник.Коли його розрізали він дійсно почав потроху синіти.Ми трохи забоялись його докидувати до інших грибів і поки, що відклали в сторону на окрему тарілку.Може хтось по фото зможе впевнено сказати шо то за гриб прошу дописувати в обговорення.







Отож мій висновок не саме головне знати грибні місця,головне, щоб удача була на твоїй стороні і, щоб грибників було по менше в лісі, ну і звичайно хоч трохи розбиратися які гриби їстівні а які отруйні.

тут можна домовитись про колективний збір грибів і місце полювання

ОБГОВОРЕННЯ
#166
Тутка обговорюємо смачну тему :)
#167
Завтра моя жінка їде в Тухольку по гриби. Хто має бажання може приєднатися.
#168
Чудовий звіт тримай +.Класно все росписано і цікаво читати тай фото чудове.
#169
Я теж йду!! А де місце зустрічі,прямо біля обєкта розкопок?
#170
А я за пятницю.
#171
Ну то, що коли точна дата і час проведення розкопок? ???
#172
+1 якщо після 18:00,можна копати і бомбік і вхід в колектор головне щоб лопат саперських і учасників було достатньо  ;D
#173
тут дописуєм свої коментарі.
#174
Дійсно прогулянка вийшла на вищому рівні! Я побував в місцях до того не досліджених мною,бомбосховище на Липинського-Чорновола мега бомбік,особливо порадували журналісточки як вони намагалися туди пролізти.




Один з ліхтарів бомбосховища


Дівчата знайшли дуже цікаву пляшечку яку пробували сфотографувати.



Журналісточка і фотограф  :)



Далі була славнозвісна Полтва і ескурсія по ній. На окремих ділянках допомагали дівчатам переходити слизькі і небезбечні ділянки.
Фото з славнозвісного моста.



Roy на другому березі ріки.



Ну і дійсно великий зачот і респект Рою за те,що запропонував вилізти дійсно тру дігерським способом,а саме через люк в самому центрі міста.Приємно дивитись на людей,які не розуміють звідки взялися вночі 5 людей з під землі  :o .
Далі вечірні поїзди на станції Підзамче, дезинфекція організму,приємні розмови про дружбу і співпрацю в подальшому.


Ну і в кінці фото на згадку неподалік порталу в Полтву.



Одним словом вилазка для мене пройшла на всі 100% позитиву і адреналіну.Також радує поява нових друзів в області журналістики.Всім учасникам від мене просто дуже-дуже-дуже великий +

Обговорення
#175
Якщо після 18:00 то думаю радо підтримаю цю пропозицію.
#176
Обговорення


Мені фото сподобалось,тому від мене заслужений +
#177
То що всім великий зачот і великий + від мене заслужено.Передивився фото тепер і сам жалкую треба було хоча б на один день до вас рванути,та нічого думаю попереду ще багато цікавого.
#178
Гумор / Re: Смішне Відео
29.08.2010 22:56:22
Класна прога жаль шо тільки для айподів і айфонів.Я ТОРЧУ ;D ;D ;D
#179
Від мене також всім учасникам по +Дякую, що підтримали.
#180
Отже сьогодні зранку мали змогу зробити невеличку вилазку в закинутий будинок на пл.Різні 13.На вилазці були присутні:Inkognito,Roy,Yserl і я.Залізши через вікно будинку на першому поверсі почали досліджувати будинок.На землі було багато пороскидуваних іграшок і ще всякого непотрібу.Дуже здивувались коли подивилися на стіни будинку вкриті грибком а також прогнивші балкони,адже не так давно в таких умовах тут жили люди.Та як виявилось будинок не пустує ;D на кожному поверсі мали змогу наблюдати "пасажирів".Завзято рекомендую тим людям,які захочуть здійснити туди вилазку брати з собою противогаз,тому що в деяких кімнатах стоїть такий сморід,що аж захоплює дух,добре дивитися під ноги, і краще перед тим не їсти а то можна свій сніданок оставити там.Пройшовши три поверха ми все таки знайшли більш чистіше місце а також добре провітрюване-це було горище.Також в будинку був підвал,але оцінивши його антисанітарний стан і почувши дзюрчання води ми вирішили туди не спускатись.
Сам будинок


Гнилий балкон



Всередині








Вхід до підвалу.


На горищі.


Після будинку мали змогу провірити вхід під землю який знаходиться біля фонтану навпроти готелю Львів.Вхід був відкритий.Royпроявив ініціативу і спустився вниз,ми ж чекали його нагорі,щоб підняти двері коли він буде виходити.Як виявилось крім пустих ящиків і стільців а також різного мотлоху нічого цікавого там небуло.Це була стара компресорна,дуже схожа на ту що знаходиться за Міленіумом.












Обговорення