Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#201
Я був під час зливи на Краківському,нічого страшного там не було,трохи подув,трохи дощу,але всі продавці зі страху позакривали будки і пішли додому.Мені повезло пішов на півтора години швидше.
А от в нашої співробітниці блискавка попала в телевізійну антену і в хаті задимівся телевізор.
#202
Я теж на волю випустив їжака якого забрав у пяних придурків і перепілку заніс в спеціальний центр у Львові де пообіцяли що з нею буде все гаразд.
#203
Я б все таки радив не рухати тих пташенят.Тому що щоб їх приручити на це треба дуже багато вільного часу.Тай звичайним мясом їх не погодуєш і весь час з ним треба буде їздити на природу.
P.S. Коли подивився скільки в інтернеті продають різних тварин то стає дуже шкода їх.Я рахую що дикі звірі мають бути в природі.А то зараз на тому можна добре заробити то всякі бариги шукають спеціально гнізда і забирають звідти пташенят. Рекомендую всім скачати Червону Книгу України 2009 року і переглянути яка велика кількість тварин на межі зникнення,серед них і велика кількість птахів.Коли я переглянув цю книгу то я був шокований.Головне що якщо переглянути причини зникнення тих самих соколів чи орлів то причина в основному або відстріл або забираня малих птахів з гнізт з метою контрабанди. Так що раджу не трогати цих пташенят бо скоро нашим дітям можна буде показувати лише на картинках.
#204
ЦитуватиЗате таких от пташенят я найшов на кінці стріли найвищого з кранів. Хто знає орнітологію, шо це за птахи?
Сьогодні своєму знайомому показав фото тих пташенят.Він трохи розбирається в птахах бо колись з них робив опудала.То він казав,що це сокіл пустельга.
#205
Я б десь зверху понаблюдав.Ще б знати де той бар Легенди? Мав би вудку то може би і вниз пішов.А так маю бажання десь зверху подивитись.
:-) якщо будеш в барі наблюдати то я би радо приєднався.
#206
Сьогодні 13 червня в неділю випадково проходив біля Ратуші.І був приємно здивований бо побачив виставку ретро авто.Всього було виставлено 25 авто і 1 мотоцикл.Мав при собі фотоапарат і звичайно то всьо дійство сфотографував.Дуже багато було горбатих запорожців-14 штук.Також багато машин з польскими номерами.На ГАЗ М-20 цікавий спідометр на 240км/год :o.Але все таки самий класний серед всіх на мою думку був синій OPEL(останні фото).
Короче виставка мені дуже сподобалась так,як багато авто я бачив вперше наживо.
BMW

FIAT 124 SPIDER






























#207
Моя жінка в синій футболці!
А то що в оголошені саме той екскаватор по якому я лазив немає навіть сумнівів.Якщо порівняти дві фото то одразу стає зрозуміло що це саме він.Тепер своїм дітям і внукам буду розказувати що сидів в кабіні пристроя який вартує 2000000 долларів ;D.
Ось найшов відео як ходить той екскаватор :o.

#210
Вирішив я з жінкою та її подругою поїхати десь на шашлики.Довго не могли придумати куди поїхати,і тут я подумав,а чому б нам не поїхати на крокуючі ескаватори.Пішли до Янівського кладовища,сіли там на маршрутку до Новояворівська,а вже звідти сіли в маршрутку на Шкло.Вийшли біля санаторія,вже звідти було добре видно сталевих гігантів.Далі рухались в пошуках таблички "Блоки",коли її знайшли зразу повернули наліво.Далі вже орієнтувались по самих стрілах кранів.
Вкотре переконуюсь що просто дивлячись на фотографію екскаватора,і подивитись на нього по справжньому-дві різні речі.Екскаватори дійсно виглядають дуже великими.
Зразу виникло непереборне бажання залізти в якийсь з них і все дослідити.Всі входи були закриті на замки,тільки в одному меншому за розміром можна було пробратися,але мені хотілося залізти у великий екскаватор.В одному екскаваторі я замітив незакриті двері на замок,але до тих дверей треба було ще долізти бо сходи які вели до них були наполовину відірвані(відсутні,від сходів лишилося тільки кусок перила).Долізши до дверей я розчарувався,бо виявилося, що вони закриті зсередини на залізний засув.Думав пройтися по території і знайти якусь охорону і попросити їх щоб дозволили хоч трохи залізти наверх,але всі мої пошуки були марні.Проте не все було безнадійно.Я вернувся до тих дверей і замітив що в них є невелика шпаринку,через яку я просунув палицю і по трохи почав відсувати той засов.Після десяти хвилин я все таки домігся свого і відкрив ті двері.Ну а далі ми почали досліджувати сам екскаватор.Побували в самій кабіні звідки і управляють тою машиною.Сівши в крісло на мить задумався як би було класно спробувати по керувати цією махіною :).Далі почали лізти по сходах на верх.З кожною сходинкою відчував приплив адреналіну.Скажу чесно до кінця стріли не дойшов так як дійсно було трохи страшно.Всетаки нас було троє і коли ми дійшли трохи далі ніж половина стріли в нас під ногами видався звук ніби щось рипнуло.Всі на секунд пять завмерли і вирішили по трохи вертатись назад.Незнаю що то рипнуло вроді ми і тримались дистанції один від одного і не видно ніде було якихось тріщин.
Вже майже спустившись десь взялись два охоронця і почали матюками закликати нас до того щоб ми по скоріше звідти злазили.Спустившись в нас з ними ніяких не порозумінь не виникло.Трохи з ними поговоривши дійшли спільної думки що сьогодні ми більше туди не полізем.
Потім ми пішли на сам карєр де зараз утворилось велике озеро! Потім були шашлики,купання і пірнання.а також трохи по засмагали.Тим більше місце там для загару вообще бомбезне 8).Недалеко від берегу є велика дошка на якій можна засмагати і слухати як під тобою дзюркоче вода.
Короче всім відпочинок сподобався на всі 100%!!!!!!!!!!!!!!!
#211
deadmeat то дійсно круто що від нашого форуму хтось там побував.Добре що находиш час з'їздити і в Зону і в пустелю 8).Фото прікольні особливо той ганджубас ;D,і приємно дивує що у вашому поході були і дівчата,ще б до нас на вилазки побільше дівчат приходило.
Від мене заслужений +
#212
Це лампові телевізори? Чорно-білі,кольорові?
#213
Я можу і зранку йти і ввечером.Хоча напевно вечером краще,та незнаю чи ввечері там відкрита територія.Там по моєму при вїзді в роддом є якась охорона,можливо на вечір вони закривають браму. По любому піду з вами там і неподалік та ВШ на Леонтовича так,що думаю досліджувати буде шо.
#214
Також приєднуюсь до привітань!! Здоровя,успіхів тобі і побільше нових і цікавих обєктів!
#215
Біля вернісажу сфоткав  ;D.
#216
Сьогодні недалеко від лялькового театру знімали якийсь відеокліп.На знімальному майданчику були задіяні ретро машини,обсипані штучним снігом.Цікаво буде з часом подивитися той кліп.А поки,що фото машин.
До речі той чорний BMW десь рік назад заїздив до мене на гуртовню,ми ще в нього 10 мішків туалетного паперу грузили :).
#217
Я б також хотів би ту карту побачити! думаю тре там ще бомбікі позначити!Та думаю не варто її тут розміщати на форумі,а тре відсилати тільки провіреним учасникам.
#218
2 inkognito
ЦитуватиНу і добре шо нікому не дозволили паради проводити - це мудре рішення --> тому, що це дозволило уникнути непорозумінь. Соломонове рішення, тільки вітаю;
Мудре це рішення тільки тим,що обійшлося свято без всяких бійок і заворушень.Але цей ще показує,що культура окремих наших жителів на найнижчому рівні.
ЦитуватиБоже мій, то вся справа у параді...Мої співчуття...А ти на параді у Києві когось у формах ОУН-УПА бачив? Чи йно у формах совіцької армії (не сперечаюсь, багато Героїв і там були - але де ж історична справедливість) там усі були + донецько-луганська масовка? Хто згадав про наших вояків?
Відверто кажучи в Києві напевно просто не визнають ОУН-УПА на тому рівні щоб запросити їх на парад.Чи можливо вони перемогли фашистів?Я рахую що ОУН-УПА може проводити свій парад наприклад на День Незалежності,вони ж боролись за незалежність нашої держави!Наприклад я нічого проти не мав би такого параду!
ЦитуватиЦілком згоден, не має права, це прояв оного бидла. НЕзалежно від політичних поглядів треба старшій людині поступитись місцем у транспорті. З другого боку старша людина таки могла б за роки вивчити українську мову? - але то я так, вдогонку
Ніякої різниці нема якою мовою людина говорить,але яке він мав право не поступитись місцем.Спочатку він взагалі повернув свою пику до вікна і робив вигляд ніби не бачить старшої жіночки яка над ним стоїть.Тай тим більше хто він такий,щоб заставляти людину звертатися до нього так як він хоче,тим більше враховувати те що та бабця була в три рази старше за нього.
ЦитуватиНе варто так заявляти! Чи може тобі довести, що власне - ти і є БИДЛО? Це легко. Але нікому не потрібно? Ен не  мені, ні тобі - нікому врешті. Не обсирай інших, і обісраним не будеш. Чи може пан провадив конкретні дослідження концентрації БИДЛА на теренах ЛЬвівської області, порівнював її із тою ж Вінницькою? Якісь наукові факти та конкретне визначення "БИДЛА"? Не варто псувати повітря - воно і так брудне!
По-перше нікого я не хотів образити.Можливо ти даш іншу назву тим людям які не задумуючись можуть зірвати медалі з ветеранів і розпустити свої вонючі руки.Дуже цікаво чому ти запропонував мені,що можеш мені довести що я є БИДЛО? Дай мені відповідь як називати тих людей які позволяють собі такі хуліганські вчинки описані мною вище,щоб я на слідуючий раз знав як таких людей називати!
#219
Вирішив це написати бо маю свою власну думку,можливо багато хто зі мною не погодиться,або цю тему викинуть в смітник та мені все одно.
Таке питання до всіх форумчан:1)як вам святкування дня перемоги у Львові? 2)взагалі коли в нас в місті був останій парад?
Взагалі сьогодні зранку взнав,що Львівський окружний суд заборонив у Львові проводити масові заходи з нагоди 65-ї річниці Перемоги.Він зазначив, що відповідна постанова суду була прийнята та оприлюднена присутнім на засіданні представникам політичних партій і громадських організацій пізно ввечері - близько 22.00 8 травня.
Незнаю але я б дуже хотів подивитися парад,чи можливо мені треба було їхати в друге місто? Знаю що мій дід дійшов до Берліна.І вернувся з тої війни інвалідом тому що на війні отримав тяжке поранення.Він боровся проти фашистів і це для нього була перемога.
Так є багато фактів що російськи солдати вбивали українців,але і є немало фактів проте що й УПА не були вже такими героями як їх зараз відображають.А що би було якщо би Німеччина виграла цю війну?Скільки все таки людей загинуло під час цієї страшної війни?
Одне скажу я не за москалів і не хочу з них зробити видатних героїв,але думаю що про День Перемоги треба памятати а не забороняти його святкування.Заборона цього свята це є своєрідна неповага до всіх людей які в той час померли захищаючи вітчизну.Навіть подивитися майже по цілій Украіні в багатьох містах пройшли паради,відбулись якісь святкування.А в нас що параду не було вже скільки років,за цілий день гуляючи містом я не побачив ні одного ветерана,а це напевно тому що вони просто бояться виходити одні на вулицю тому що їх можуть побити або навіть зірвати медалі як сказала одна жінка ветеран.
Саме головне що ці медалі зривали молоді люди які навіть не були на війні,а половину з них навіть в армії не були.Хто їм дав на це право адже ветеранів війни з кожним день стає менше,а в нас у Львові можна навіть їх полупцювати.Хіба це нормально? Навіть якби я був проти воїнів УПА,чи є в мене право підходити до них і зривати зних медалі? Наприклад мені стидно навіть про таке подумати!
А потім самі не розумієм чому в інших містах не люблять,нас якщо ми кажем що ми зі Львова.Я коли відпочивав у Вінниці то чуть два рази не хапнув там тільки і за того що сказав що я зі Львова.
Сьогдні мені мама нагадала ситуацію одну яка відбулась у нас у Львові років два назад якраз на День Перемоги.
В маршрутку зайшла жінка ветеран війни з медалями.Так сталося що сидячих місць не було.І коли вона попросила в молодого хлопця вступити їй місце(але сказала вона це на російськиій мові).То хлоп подивився на неї і сказав що вступить місце тільки після того як вона скаже те саме тільки по українські.Зате в нього на футболці пише:Дякую тобі Боже,що я не москаль.Можливо на таких патріотів нам треба рівнятись? >:(
Як би там не було рахую ніхто не має права забороняти свято або ображати старших людей.
От за це я не люблю Львів бо живе тут багато БИДЛА.
Впевнений в одному якщо би мій дід був живий і хтось би посмів на нього руку підняти я б з останіх сил зрівняв би ту падлюку з асфальтом.
http://news.bigmir.net/ua/ukraine/276183/?bm_lang=ua&[
http://www.youtube.com/watch?v=5QVdSjD5sC0
#220
Сьогодні замітив,що коли пишеш повідомлення то показує неправильну годину надсилання повідомлення.Це добре видно якщо переглядати остані повідомлення.Для перевірки напишіть повідомлення а потім подивіться в якій годині воно прийшло.Видно що показує на годину раніше(наприклад написав в 0:41,а показує 23:41).