Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#221
Хоч я особисто незнаю Migela,але думаю + він заслужив.
#222
Бачу дійсно прогулянка вдалась на славу! Тай фото чудові!Від мене всім учасникам походу заслуженний +
#223
Сьогодні і я мав змогу побувати на цій виставці.Взяв з собою за кумпанію свою жінку і її подругу.Вразило дуже приміщення в якому проходить виставка,а саме вразило мене воно незвичністю.Практично завжди ми любимо в такі місця ходити на вилазки,а тут і саме приміщення для нас як рідне та ще й така чудова фотовиставка.
Тай фото Андрія мені здалися найкращими на цій виставці,хоча мушу визнати що й в тій чатині виставки де були фото аматорів теж були класні світлини.
Одним словом виставка сподобалась і мені і моїй жінці,і її подрузі.Дівчата навіть там щось в блокнот написали.Roy тобі великий зачот і звичайно жирний +
#224
Я піду випробую свої бахіли ;D
#225
                                                                            STINGER


      У році 2010 бажаю 12 місяців без хвороб, 53 тижні всього хорошого, 364 дні щастя, 8760 годин успіху, 525600 хвилин любові і 31536000 секунд приємних моментів!

#226
Фотки зачотні,тай взагалі великий респект вам і уважуха!Від мене тоже+.Я б сам згоцав би в зону,але жінка сказала поки не зроблю дітей ;D,нікуди не поїду.А з жінкою сперечатись безглуздо ;D.
#227
Сьогодні вертаючись з форту Тараканів по дорозі запримітив бар Лелека і по бокам того бару на постаментах стоять справжні красені!! А саме:ГАЗ-М20В ПОБЕДА,МОСКВІЧ-400-420А,ЗАЗ-965,ГАЗ-21,ЗІМ-12,ГАЗ-13 ЧАЙКА.
Не втримся,щоне сфоткати цих ретро ветеранів :).
P.S.До речі вичитав дуже цікаву річ з журналу:Виробництво ГАЗ-13 Чайка тривало з 1959 по 1981 рік.Кожен рік випускали по 150 машин.А за весь період випустили тільки 3179 Чайок.
#228
Мене можна біля Міленіума забрати! На яку годину виходити під Міленіум?
#229
Якщо буде сонячна погода то в неділю було би класно поїхати,а ще я б хотів на поїзді поїхати :)
#230
Я вже пройшов її всім рекомендую!!!
#231
А ви взагалі якісь обєкти фоткали чи просто зібрались поїсти ковбаску під пивко :)
Ото я відповідь написав(Сьогодні в 23:23:23 ) можна бажання загадувати!
#232
Може то зараз почати розкопувати той тунель :),поки є реальна можливість.
#233
Сьогодні побував в гіпермаркеті Ашан.Насміявся аж до сліз ;D ;D ;D.Народу там дуже багато,бо недавно було відкриття.Почув одну розмову біля себе чоловіка і жінки:
(Чоловік)-Я ще такого ніколи не бачив!!! Таке враження,що я попав в ДИКИЙ КРАЙ!!!! ;D.
І це дійсно відповідало його словам.Навіть згадати скільки людей крутилося біля вітрини з сухофруктами і горішками,і кожен щось клав собі в рот нібито пробу знімав :).Дехто навіть умудрився собі в карман сипати насіння і арахіс.Роздавали там також дітям надувні кульки і кольорову крейду.Діти взнали звідки виходили тьоті з подарунками і влаштували біля їхніх дверей засідку.Коли виходили ті кубіти було таке враження що бджоли налітають на мед.А потім дітей стільки назбиралось,що одна з них вийшла і попередила батьків якщо кількість дітей не зменшиться то вони просто не будуть виходити.
Я собі купив там дві незвичні речі:1)велику буханку хліба щойно спеченого(таких розмірів ще не бачив),2)велику пачку сірників(правда потім розчарувався бо думав,що в коробці великі сірники а виявилось що малі).
#234
Кілька світлин від мене :).
#235
Ось який ліхтарик був на Личаківській.
#236
Надибав от таке оголошення в районі Личаківської,а фонарик сфоткав на площі Ринок,добре що він комусь на голову не впав.
#237
Обговорення тут
#239
Сьогодні вирішили трохи пройтися по вул.Личаківській і її околицям.Був:-),Ростислав і я.Спочатку зайшли на Короленка, щоб подивитися на той бомбік який я описав тут. Всередині через грати побачили паркет і дійшли такої думки що то може бути просто погріб який використовує інтернат.Недалеко від того місця знайшли якийсь фундамент з діркою вниз. Я взяв в Смайлика ліхтарик і вирішив провірити це підземелля. Всередині було трохи сміття,а саме підземелля виявилось  дуже малим .Чимось нагадувало по формі Дойчландській бомбік, трохи пройшовши виявив засипаний прохід. Зробили висновок, що то просто якісь старий підвальчик.
Далі ми пішли по спортивних площадках де знайшли пластмасовий каналізаційний люк. Я дуже здивувався бо ніколи раніше не бачив таких.
Вирішили трохи дослідити територію медінституту. Нічого дуже цікаво не знайшли крім одної розваленої і засипаної ВШ, ну і ще пару дестроїв. Залізли під балкон одної будівлі думаючи що в кінці тунелю знайдем щось цікаве,але крім медичних бутилочок і добре замаскованого великого бутля нічого не знайшли. А ту здорову бутилку напевно хтось собі заховав бо добре замаскував її в мішок.Ще на території знайшли гермодвері  відкриті, але за ними була решітка закрита на колотку, тай звідтам дуже не приємно пахло каналізацією..
Далі зайшли на територію ботанічного саду на Погулянці. Там також я трохи пофоткав територію і озеру. Після цього вирішили розходитись. Я по дорозі додому ще трохи зафоркав Личаківську в нічному русі.
Хоч нічого суттєвого не знайшли, але пройшлися добре. Думаю ще пару раз сходити в той район на розвідку,можливо на слідуючий раз знайду щось цікаве.
Обговорення тут.
#240
Кілька ретро етикеток і моделька.