Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - SANECKA

#241
На Добробуті сфоткав ;D
#242
Вирішив від себе теж пару фоток закинути.
#243
На днях ще закину свою фотку з своїм возиком :D .Сьогодні до речі відніс одному продавцю яблук його фотку.Він тоді дуже просив принести фото коли ми його фоткали,в якості винагороди отримав кілограм яблук.Він би ще знав що його фотка вже є в нас на сайті,напевно був би приємно здивований.
#244
Чесно кажучи думав не встану так рано,щоб застати Краківський базар на світанку.Але зважаючи на те,що довгий час там працюю,не зміг відмовитись трохи пофоткати.Ще як працював на фруктах років так 6 назад то на той час там вже в 7:00 ранку рух кипів як має бути.Тоді я виходив на роботу на 5:30 ранку і до 8:00 ми мали встигнути вивезти 8 палаток і товар,тобто це десь виходило 11 великих тєлєжок.Тай торгівля тоді була набагато краща ніж зараз.Варто тільки згадати як там продавали свиней,вантажники в основному всі приходили з бодуна,а тут на вулиці такий крик свинок стоїть,що навіть в людей в яких голова не боліла,через деякий час також починала боліти.
За стільки років як я там працюю різні ситуації були і смішні і не дуже.А то що базар так пізно зараз просинається багато в чому винен ринок Шувар.Дуже багато хто з клієнтів почав там закуплятися,тай багато орендарів які мали склади і в яких я працював теж повтікали на Шувар.
Як би там не було люблю я свій базар напевно тому,що вже довгий час там працюю і напевно нема такого там місця де б не ступала моя нога :).
#245
Не забудьте про мене!!! Бо тільки на фотках бачив Полтву.Тай бахіли вже скоро порохом припадуть :)
#246
Якщо я був на вилазках,але в Полтві не був, то це рахується що я новачок? Я б пішов з вами, якраз би випробував свої нові бахіли,але якщо має йти певна кількість людей тоді не піду.
Поки 50/50.
#247
Я два тижні назад купляв на Краківському за 50 гривень.
#248
Цитата: ostik від 02.03.2010 19:55:29
можна в готелі "Львів" можна на вул. Чорновола (2 або 4), готель "Жорж" вул. Пл.Міцкевича (1) ,готель "Вольтер" вул.Липинського (60)
Все таки готель Львів самий дешевший.Коли я віддихав у Вінниці мені все що треба було це дешева койка на ніч.А цілий день проходив по ескурсіям.Так для чого платити більше якщо береш готель щоб тільки переночувати?
#249
Думаю саме краще буде вам оселитися в готелі Львів.В центрі міста 2-місний номер коштує 100-120 гривень.
#250
Так постріляти з СВД то велика сила. Так я вперше стріляв з бойової зброї то скажу,що отримав велике задоволення.Щей для першого разу я непогано стріляв це можна сказати з мішені.По крайні мірі інструктор був здивований,стріляв я по червоному ціннику.
Ну і звичайно фото.
#251
Цитата: goom від 02.03.2010 15:58:43
можна адрес, телефони 8)
Промислова 53.
#252
Цитата: YserL від 01.03.2010 11:08:11
Які тарифи?
тариф на СВД-50 гривень за пів години стрільби і один патрон 4 гривні 50 копійок. Ствол краще на трьох брати так виходить дешевше сама оренда.50 поділити на 3 десь по 16 гривень.
#253
Взагалі вам всім трьом великий зачот і плюси звичайно.
#254
А що ідея про медалі навіть дуже класна. Я обома руками за ;).
#255
Так це Молдвинпром!
#256
Побували також сьогодні на дестрої Молдвинпрома.Хоча на території була якась мінімальна охорона,все таки пофоткати нам це не завадило.
Все також зруйновано і розкрадено.Будівля потерпає від значної вологості.По стінах тече багато води,а в деяких місцях взагалі схоже на душ ;D.Саме цікаве ми побачили на останьому поверсі.Тут напевно колись був цех по розливу вина у пляшки.На стінах ще досі збереглися дивні стікляні труби,можливо саме по них колись і текло вино.Також на підлозі були розкидані етикетки від вина і корки для бутилок.Жаль тільки,що не залишилось якоїсь фляшчинки з тих часів.
Фото маю не багато але думаю форумчани доповнять мою колекцію світлин.
Обговорення тут
#257
Кому є що сказати пишіть тут.
#258
Сьогодні нас зібралось 11 чоловік:Roy stinger deadmeat Pasja ostik Fetole STALKER Дануся Martin Lesyk і я.Заходили в будинок через дворик церкви.Перелізли невисокий паркан і опинилися в подвір’ї будинку.Сам будинок в доволі руйнівному стані.Перекритя будинку прогнило від вологості.На третьому поверсі навіть обвалився потолок з горища.Тож дослідити горище прийшлося відкинути так як був ризик обвалу стелі.Все добре дослідивши і пофоркавши ми пішли на вихід.
В самому дворику будинку було багато кусків цегли і стін.Якщо вірити моєму знайомому,то колись тут був ще один будинок.Це було десь років 30-40 назад,будинок постраждав від пожежі і тому з часом був повністю зруйнований.
Цей будинок, який ми досліджували був проданий Онуфрієвському монастирю,якій знаходиться поруч.Але чи то коштів не хватило на його ремонт,чи можливо була якась інша причина,але як бачимо зараз він перебуває в непригодньому стані.Зі слів мого друга в цьому будинку мали жити монахи з монастиря.Вірити чи ні це вже вам вирішувати.
Від себе хочу всім подякувати за те що прийшли на вилазку, і думаю кожен провів цікаво час.
Закину від себе пару фото і прошу також всіх хто фоткав кидати фото сюда.
Обговорення тутка
#259
Тутка можна обговорювати цей обєкт
#260
Мій друг біля готелю Львів зафотав :o