Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2041
   Сказ є явищем інтернаціональним, як і ящур. Часом у мене складається враження же заражений сказом Орел кожного дня дзьобав минулого та позаминулого президента США. І не тілько їх. Майже усіх українських політиків, російських, грузинських (особливо президента) тощо.
   Думаю диких звірів боятись не варто, якщо йде солідна кумпаня ( ІМХО >= 5 осіб ). Я також агресивним стаю коли мене хтось агресивний провокує. І невідомо же хто гірший у цьому стані...
   До щеплень ставлюсь негативно, а також не певен, що є ефективне щеплення проти сказу ( можу помилятись, поправте якщо щось не так).
#2042
1) збирайтесь раніше, скажімо об 08-00 - бо по тому будете кінчатесі же все не виділи;
2) якшо проблеми - звоніть мені, маю певну мазь в New Роздолі. Тілько звоніть із знайомих мені нумерів;
3) будут лякати ментами - не ведіться, їм впадло навіть туди їхати. - акуратно дайте їм зрозуміти же вони йолопи та обійдіть
#2043
ЦитуватиА води потрібно тільки на дорогу до станції бо в Янові можна набрати там стоїть цистерна з краном її завозять робочим
ти на 100% певен, що вода чиста та привозна?
#2044
Цитата: Akella від 14.11.2009 15:25:22
найлегше в Зону попасти безкоштовно і беззапально,через КПП 26 квітня,того дня Зона відкрита

відкрита вона іно в цей день для колишніх мешканців Зони по пред'явленню паспорта
#2045
  Єдна проблєма у поході - H2O. Із собою волочити - кепська справа, все-одно не стане скільки не бери. Є якесь розумне мобільне рішення по очищенню води окрім її випарювання та наступної конденсації? (АкваТабс не пропонувати, це само собов розуміється)!
#2046
отож, 19-00 під Оперним
#2047
Всяке-Різне / Re: 2012
13.11.2009 10:04:07
ЦитуватиТой фільм вже давно ходить у неті)

  Того фільму в неті немає. Хіба з'явилась СamRip'ка - я такого дивитись не можу. А також була купа фейкових роздач фільму Ніка Еверхарта, котрий зветься 2012 doomday, що випущений 2008 року. А то зовсім не той фільм.
  2 Fetole: во тут розклад сеансів та ціна
#2048
вже обкінчався...супер місце!
#2049
    Тут люди не обмініються інформацією, а надають її один одному просто так. Stigmato здається також пропонував обмін, вже нема його на форумі...Дообмінювався так би мовити. Мені особисто нічого невідомо про цікаві об'єкти на території Хмельницької обл., окрім Хмельницької АЕС. Але певен, що їх у вас багацько знайдеться.
#2050
  ага, дійсно дуже гарний маршрут - як пішки, так і катаючись ЧМЕЗі.
#2051
   Не те шоб пробував, просто нас би покатали 200% як би не треба було чекати виїзду локомотиву шось із 2 години. А такого часу тоді у нас в диспозиції небуло. 
#2052
  Генерально то ні, але якшо завітаєш на Підзамче,а на резервній колії побачиш паровоза - то можеш попросити покататись недалеко із машиністом за компанію. Було б незле йому по тому віддячити 0,5-0,7-1,0 ГСМу в залежності від пробігу.
#2053
певно же існують, просто ми не в курсі.
#2054
йов, у плани пліз ваші повідомлення! Ось тут - Explore Lviv and Around > Форум > Для Своїх > Плани для Своїх > Йдемо у Бомбосховище на території біофізприладу
#2055
   Може пан Сondor буде таким ласкавим та запостить свій "правильний список" & перестане по-птичому бакланити? Разом із гарними поясненнями та з врахуванням специфіки даного форуму?
#2056
Який саме Кам'янець? Нумер розміру протигазу?
#2057
If (work_end_hour>=18) or ((lazy=true)or(thing_to_take= nil)) then
begin
go_time:=19;
TakeAlcohol(Beer, 1);
goto Bombik;
end;


"код красотой не блещет", а про використання goto я взагалі мовчу...Васіком смердит...Де опис функції TakeAlcohol?
#2058
  Акумулятор(и) принесу 12 В х 7,2 А, ймовірно навіть заряджені. Проте на яку годину не можу сказати, бо тяпниця дуже далеко від поточних реалій. 25 метрів UTPшки валяються у бомбіку - маємо проводку. Хто за діодами?
#2059
Цитувативсередину само собою масла,мисливських ковбасок,а сирки не просто накладаю зверху,а розігріваю до потрібної м"якості

  Не можна цю тему увечері чи до обіду читати...Бо гастрит чи виразка гарантовані  :) Якщо у канапках фігує масло та сирок плавлений - то є їжа тільки на перший день. Особливо літом. На другий день - ффтопку, бо втруїтись можна.
#2060
Ти запитай у DeadMeat'a - він при бажанні тобі розкаже як ходив і фото покаже  :) А лінк почитати варто - мені вже від самого початку стало цікаво (хоча правда фактично ніц не встиг перечитати)