Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2261
+ Зелі за фото, ні-хто не забув?
#2262
  То є супер ідея! Різнобоко підтримую - Лощина є гуд, але коштів на її реконструкцію потрібно мільйони! Коли їх хто назбирає, можна там готель організовувати на зразок швейцарського Zero-Star-Ноtel. А ось обжект де ми були today() - ідеально для початку кнайпи підходить! Фотогалерея готелю тутко. Ну і + звісно тут
#2263
  Добре же сі скохав нарешті! Гарненько було сьогодні, незважаючи на результат 0:0 - бо щур, то є тварь вумна як не верти. А також она тварь розуміється файно на тактиці & стратегії. Ніц серйозного, не варто переживати - ми їм ше впирдолимо next time, тушок буде не меньше як у соціальній драмі "Рембо: Перша кров". А наразі чекаємо фото від Зелі.
#2264
  Легко, будь-де в центрі. Є питання - може раніше виїхати шоб встигнути до світанку на місце?. Мають на полі супер-тру-мегозачодні фотки вийти коли сонце встає і повіртря ше чисте...Мені підходить будь-який варіант котрий обере шановне товариство!
#2265
GPS буде, без проблем. Але може б ти написав координати та час зустрічі - жеби усі собі то спланували?  :)
#2266
   Якшо ти зара вдома - то файно було б їх прикормити троха, щоб вечером чекали на нас. Хлібом наприклад легко змоченим в олії чи будь-чим, що не жаль викинути з хати :-)
#2267
  Відчуваючи причетність до даної теми, подаю текст розміщений 2-го жовтня на сторінках ZiK'у. Уся справа в тому, що дівоче прізвище моєї жінки Бердаль(звати Ірина  :) ), моє - Шевчик. Відповідно читайте текст внизу, виставка актуальна ще завтра та позавтра, усім раджу відвідати:

Понад 30 робіт було представлено на виставці «Від предків до нащадків. Лемківщина», відкриття якої відбулося учора, 1 жовтня, у Львівському палаці мистецтв. Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

Важливо, коли молоде покоління вміє зберегти і відтворити прадавню національну культуру, народне мистецтво. Родина Бердаль вже п'ять поколінь береже дух Лемківщини у своїх роботах. Поєднання народного і сучасного – це великий талант, який не кожен наважується відкрити. У кожен твір вкладено душу, мрію, згадку про приємну мить, а згодом жаль і біль після операції «Вісла».

Виставка «Від предків до нащадків. Лемківщина» для когось може відкрити щось нове, а комусь нагадати про знайоме, навіяти спогади. Автори проекту намагаються передати свої відчуття, своє бачення близького для них етносу, адже жодна історична довідка не може відтворити почуття та емоції.

«З покоління в покоління передавалось мистецтво різьби. Сини вчились у батьків, братів, родичів та сусідів. Але в кожної руки відчувалась індивідуальність і неповторність», – згадують представники родини Бердаль. Переломним етапом стала операція «Вісла», коли лемки були розселені по території всієї України. Сім'я Бердаль оселилася в селі Гутисько (Тернопільської області), згодом дід Іван з дружиною Анною переїхали в місто Трускавець, де і до сьогодні живуть їхні діти та внуки.

«Коли я вперше побачила, як тато різьбить, то зрозуміла, що руки справді можуть робити чудеса. Дуже довго шукала свою дорогу – але зараз можу гордо показати плоди своєї праці – декоративні писанки. Завдяки тіткам український візерунок супроводжує впродовж всього мистецького життя, за що велике їм дякую!», – пригадує Ірина Бердаль-Шевчик.

Роботи Андрія Бердаля переважно підтримують стиль авангардного мінімалізму (найчастіше – це поєднання скла з олійними фарбами). Саме тому дуже несподіваним рішенням було поєднання художньої фотографії Лєни Михайленко та живопису та Андрія Бердаля. Кожна з цих робіт – індивідуальна і до кожної роботи існує свій підхід. Роботи дають нам уявлення про те, якою нелегкою була доля лемків. «Дві стежини», «Втрачена доля», «Хижа», «Операція «Вісла». Як кажуть самі митці, – фотографія може зробити одну мить вічністю, передати біль і радість, смуток і щастя.

Ірина та Андрій – представники п'ятого покоління династії митців Бердаль. «На цьогорічній виставці у Львові представлено роботи 3 поколінь, – наголошує Ірина Бердаль-Шевчик, – це різьбярські роботи дідуся і тата (Бердаль Іван Григорович та Бердаль Юрій Іванович), братові та мої художні роботи».
#2268
    То благородна справа! Як би хтось із можновладців прислухався до того...А властиво не тільки прислухався, а й реалізував. Є багато шансів, зокрема перед виборами в державі!  :)
#2269
йой, йой - тут розгортаються якісь расово-класові теми бачу? Задумайтесь над своїми постами!
#2270
   ІМХО винищення бездомних котів, псів та бомжів не є гуманною справою. Тим мають займатись відповідні органи, хоча зрештою це також негуманно. Бомж - то по твоєму не людина?
#2271
відредагуй перше повідомлення із зазначенням дати та часу - і перенесемо у Плани
#2272
 із задоволенням попрактикуюсь у акті геноциду над охамілими Рататуями. Тим більше же сволочі заважають кулєзі!!!
#2273
  2YserL: Із такою самою ймовірністю там може бути будь-що, хоть NetBSD, AIX чи яка інша шняга. Я от наприклад першим, шо роблю після встановлення серверної OS котра назовні працюватиме - міняю її ID на якусь фігню. Звісно також fingerprint на шось далеко не схоже на реальну операційку  :)
#2274
  однозначно, підтримую. Бо ІМХО церква то є супер-файний бізнес-план із заробляння грошей та такого собі роду гейт де сліпо-віруючі віддають касу, а за шо невідомо. І квитанцій ніяких. За наявності вільних грошей краще адресно комусь допомогти хто цієї допомоги дійсно потребує. Без посередників
#2275
  + аналогічески, субота & неділя здається вільні. Може табором на ніч стати?
#2276
 Усе залежить звісно від того який дріт був, і які опори. Якщо за дріт УкрЗалізниця дбає (бо ж прибуток, не дай Бог обірветься), то чого дбати за прилеглі конструкції типу мосту котрі стоят поки не впадуть? Що і сталось нажаль  >:(
#2277
   Ну по канонах церкви тра ій віддати Десятину, себто 10% = 66 баксів. Проте моє ІМХО каже, що коли св'ященники катаються на дорогих джипах, носять годинники за десятки тисяч $$$ (зауважте не всі, є ще дійно праведні серед них). Як би мав лишні гроші, то би взнав потреби якогось локального сиротинця, купив би на ці гроші необхідні речі та передав безпосередньо дітям. Звісно просив би директора сиротинця скласти офіційний акт передачі із підписом та мокрою печаткою, жеби згодом ці речі не опинились у його знайомого на базарі у якійсь будці - а таке уже було повірте.
#2278
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
05.10.2009 23:14:33
 Ну шо ж - ту альтернативна філософія. Як би мої користувачі були б такі самі свідомі як твої колеги - я б і не думав про антивірусний захист. Але у мене нажаль інша ситуація = багато йолопів, котрих контролювати в силу тих чи інших ускладнень (в основному організаційних та фінансових) доволі трудно. Віруси та антивіруси - то є прибутковий бізнез, і буду останнім йолопом як скажу, що вони тісно із собою фінансово не пов'язані. Ти писав про гуртожиток - відповідно маєш десь поняття про мою контору. А антивіруску ми так і не купували, лікуємось зхабареними засобами - але таки допомагає.

P/S: а про факт уколів чув не тілько у "Метро", але також у "Ліноліумі"  :)
#2279
згоден шо не комерційний, дякую!
#2280
безумовний + за такий концентрат цінної інформації! ДЯКУЮ!