Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Alter

#21


Подорож по підземному сховищу. Решту читайте в оглядах)
#22
Хтось може знає, що конкретно їздить від привокзальної до Басівки?
#23
  Львів, кінець Широкої. Близько 12.00 в один із люків на левандівському "полігоні" впала динина віком 2.5 роки. Станом на 13,28 купа мнс ,міліції, швидка. Не знайшли. Говорив із одним із нчальників МНС (ті шукають біля люка і трошки дальше, бо там сітка є, за яку вона могла зачепитись), просив починати шукати дальше, адже течія зносить в ПЗК. Він запитав мене що таке ПЗК і де то. Водоканалівці пояснили. Досі шукають біля люків. От так.
#24
Знаю що тема квестів для Львова не є нова штука, і все ж.

Вчора, повертаючись із роботи всякими локаціями типу "П'ятий парк" прийшла в голову думка про створення такого собі квесту для всіх бажаючих, але із нахилом до експлорингу (попередній досвід у дослідженні міста Лева, як ви уже зрозуміли, вітається).

Суть полягає в тому, же би якогось недільного чи не дуже ранку зібрати купку ентузіастів, що горять бажанням пошастати по різним цікавим закапелкам Львова, вручити їм в руки паршиво відксерені листочки формату А4, на яких буду вказане Щось (координати, підсказка, квадрат на карті, (карта як додаток (теж паршиво ксерена) і теде), і відправитись на пошук Чогось (МегоАртефакти, папірчик, який принести треба, абощо).

Вибір локацій для даного дійства є більш ніж широкий (невтомна праця львівського експлорер-панства не пропаде даром), на яких і будуть нагло, але не дуже (совість теж треба мати) будуть і заникані речі, які треба притаскати.

Суть затії полягає в:
-популяризації серед молоді рухання дупою по свіжому повітрі замість сидіння за компом ect;
-активному та нестандартному відпочинку тої ж таки молоді;
-поширення ідей експлоригу;
-і таке всяке.

Ідея сира, не нова, більшості напевне і не зовсім до вподоби, і все ж - хотілось би збирати докупи людей, які хочуть провести вихідні в такому собі експлорер-варіанті, полазити по заводам ,цехам, бомбікам і тому подібне. Тим більше що можна буде робити спеціалізвані "вилазки" - індастріал, культурний центр, зелені зони, екстримальні об'єкти.

Прошу висловити свою думку на рахунок цього дійства.

Наперед дякую!
#25
Треба десь дістати зовнішній ЖеПеЕс модуль до тієї нокії. Б/В підходить, лиш би робоче було. Хто що порадити може?
#26
Потрібен СО2 лазер на 40-80 Вт для різки пороніту. Цікавить готова установка типу plug-&-play. Як варіант - китай, але краще вже з України, ібо тендітне воно все в силу конструктивних особливостей.

Якщо хто знає де таке можна надибати - прошу дуже! Якщо привезеться з Китаю - теж катіт. Але ціле і робоче;)
#27
Знайомий продає Hatsan MOD 125 + уфошна оптика 3х фіксованої кратності. За те все хоче 1100 грн.

#28
Ото почав переривати снарягу після зимівлі і побачив ,що спальника з пальником десь трафило, і то так файно >:(

У зв'язку із тим прохання позичити на 1-2 червня сії артефакти, ібо свої я ще надіюсь знайти, тому купувати ще не спішу. Розрахунок - за домовленістю ;)
#29
Цікавить таке питання - є інтернет-магазин і декілька чувіх, що дзвінки приймають і обробляють. Проблема в тому що в них по мобільнику, і часто клієнти дзвонять або одній (в якої перший номер по списку в контактах), або знову ж таки коли одна зайнята, до неї знову поступає дзвінок. питання - яким макаром перекидати ці дзвінки очікування із зайнятого оператора на вільного? Може встановлення міні-АТС все вирішить?... ??? Цікавить технічна сторона питання.
#30
Сьогодні гуляв на Торпедо - знайшов дядька, який барижить резиною різної густини, погонажу і товщини по досить приємним цінам. Це до питання про моденрізацію бахіл. Та і так може кому згодиться. Сидить той дядько біля забору, відразу як зайти зі сторони кільця, і по праву сторону метрів 30-40.
#31
Тут вікімапія показує, що в російській тайзі водяться Велетенські Червоні Плями, що ховаються від ока людського. Питання - що саме дає отаке червоне забарвлення?
#32
Можливо хто з форумчан може і хоче поділитись більш-менш систематизованими матеріалами інформаційоно характеру про зброю першойї світової - стрілецька зброя, набої, особливості будови, застосування і теде. Буду дуже вдячний.
#33
ЦитуватиЗнаменита китайська компанія Jinlaike, відома виробництвом китайських смартфонів під брендами IPhune 7, IPhoon 4GS та IFon 5, а також спортивних кросівок Jinlaike і Adibadas, з метою розширення ринку збуту, готується перенести виробництво смартфонів до України.

ЦитуватиКрім перенесення виробництва, планується переїзд до України китайських фахівців кількістю 700-900 тисяч чоловік.

http://uareview.com/iphune-7-chernigiv/

П.С. Любителям фейків та айфонів підводного походження.
#34
Багато цікавої інформації про дисидентський рух в Україні.

Справжнім патріотам раджу почитати хоча б декілька їх праць (там же ж) для кращого розуміння ситуації "із середини". Та і взагалі для розширення знанньпро те, за що, як і проти кого боролись герої.
#35
Обговорення Медовопечерської теми.

Доречі, хто знає, як офіційно називається той мінерал, з якого ті кристали ростуть?
#36
Плани / Медова печера
17.12.2012 16:25:11
Завтра хочу сходити нормально пролазити всю печеру, ібо толком там так і не був.



Печера власне тут. Тут же ж і збір на 18.00 (18.12.2012).

Хто хоче - приєднуємось, бо самому буде впадло лазити, плюс в дальні зали треба страхуватись.

Мати із собою файного світла трохи, файного мотузка, файного настрою і не дуже файних старих шмоток + бажання віднайти скарби лихого Змія Горинича, що за львівськими легендами тут колись жив (він же ж там і добував камінь на будівництво будівель ;))
#37
Потрібно десь дістати хоча б 100 грам тої олії, і поняття не маю де його шукати...
#38
http://newfact.ru/ludi/ - цікаві факти. Відрами.
#39
     Потрібна австрійська цегла (не за безплатно звісно ж), бажано в норм стані (будуть внутрішні стіни робитись з неї без штокатурки - щоб красіво). Якщо хто знає де можна дістати хоча б 5000-6000 шт - прошу допомогти. Варіант розбору старих будівель (якщо в когось таке на носі або в процесі) підходить, буде і саморозбір, і самовивіз, головне же би найти.

     Пошарився в неті - ціни по 12 грн за штуку (правда почищену, поскладану, запаковану і з доставкою) вельми кусаються, тому якщо хто має таке, або хоча б може порадити до кого б то звернутись - прошу дуже. Дякую!
#40
От так воно колись було)













Більше фоток тут.