Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - maptywa

#1
Цитата: Estel_Shmidt від 23.01.2013 01:43:13
круто..мені дуже сподобалось)
мелодія в кінці нагадала про річницю))
це дійсно подаруночок на річницю
а тепер..



http://www.youtube.com/watch?v=Vdh61m9rCJ0
#2
можливо все
#3
модератори,займіться!
проморолик - для розміщення на головній сторінці сайту, а не для збирання переглядів на ютюбі.то тобі не me gusta :/
з чого дали.)))) успіхів.
#4
ТА-ДА!



PROMO

The end...
#5
А до того не мо було сказати і на святкування презентацію зробити... Але то... Evil Бобул рулить.
#6
Звукове оформлення ролика - ваші пропозиції. Тривалість - до 1 хв. Без слів. Без маніакально-злосних тем. Поділіться ви думками і смаками, але стильно і вибірково.
#7
Щодо розмови вживу - є тема.
Без Вашої ініціативи не смію пропонувати конкретні датучас.
Саме через картинки ідея і виникла. бо фотографії люксичні. але можна не прив*язуватися до саме тих місць, що на фотках. Можу навіть посортувати  які по кадру пасують,але нащо?Все одно відеряд то інакше. Не хо робити прив*язки.
Alter,  гарно кажеш що тре по кадрах. Основне технічно витягнути всі потрібні моменти. Бо таке-собі аматорське відео ні до чого.
А на рах вивалювати тут - то щоб вже менше баландіти вживу. Сортую собі я в голові.
В ролик влізуть 4 основні теми.
ЯКІ? Хтілося б якоїсь печери і природи, колектор і люки, індастрілу і монументальності, та старий добрий Львів.
#8
так і буде - поєднання всіх тем, котрі можна характерно і швидко відзняти - хронометраж(тривалість) ролика від 37сек до 1 хвилини. розкажіть ЩО можна зняти, сумарну режисуру не чіпайте.складатиму пазли я. потрібні смачненькі подробиці, але реальні для зйомки. дяку.
#9
Плани / Re: Зйомки.Коли?
05.01.2012 21:53:08
дякую за доповнення...  в мене є думка і музика. то наразі не для обговорення тут, інфа буде виключно для оператора ;) )))...  бо зіпсує враженння. трафарет буде,але не там... все гуд))))) Тут - про здибанку. Питання і пропозиції розглядаються, оскільки ВАС більшість.
за сценарії - то в попередню тему.
#10
Плани / Зйомки.Коли?
05.01.2012 17:29:35
Пропозиції щодо втілення в життє відеопроекту.
Для початку пропоную зробити промо-ролик. Для зйомки кістяка тре 1 день, 5-6 чоловік,машина,камера. Місця - трохи лісу,поля,калюжі, сільмаш, напевно, і якась висота з драбиною. Речі з символікою, трафарет, металошукачі, ліхтарі та інше спорядження - все,що можна показати гарно в кадрі і що характеризує. процес,напевно.
По відео - основне передати настрій дослідника, а не об*єкти.       
Є бажання - організуйтесь.
#12
Кинь подивитись, мо згодиться
#13
Мала щестя Лесика спостерігати наживо,щось маємо спільне))) подивимось.
Основне не затягуйте з реалізацією, бо перегорить лямпочка
А кількість відеороликів - то залежить від спільного натхнення ,матеріалу і часу.
#14
хто вміє знімати?????? чи то всьо я сама розставляти і знімати буду? восемь девок один я . і ви знудитесь, і я змучусь. тре майстер-клас принагідно для перспективних операторів провести,легше буде.
коротше, тема зустрічі - що і коли знімаєм для початку.
#15
Прошу розділяти поняття звітів і сюжету,ми не зможем зняти все, що вам цікаво, і не резон зараз, для відеозвітів створю іншу тему,як щось вийде з цією. для хфільма мені потрібні герої і їх захопення+вражаючі кадри без перебору. я зніматиму вас - це основа
#16
Нарешті.не втримався (я про Роя).Треба тіко все категоризувати, а то обморок і перебор вийде. І хто з вас з фотом - раз,штатив -два, вміє знімати відео (не кнопку тиснути)-три, батареї і картки - чотири. це мені тре для хоч якогось визначення об*єму роботи. Простіше,звичайно,як є кілька операторів, я керуватиму зйомкою,і частково зніматиму. Потім скидаю матеріал і бавлюсь. але для поєднання стількох об*єктів часу тре ойойой, всі ж я так розумію працуйонци. але буде несамовито,як все б вийшло.
Андрій, time lapse зі снігом на макро таки тре спробувати для початку (ти ще скажи що макрооб*єктив є. я дістану хіба до кенона). як вийде, можем бавитися з крупняками і рейкою.буде мегакруто. треба стедік..
так скільки одиниць техніки є? і які (бо різнитиметься картинка,блін)?
#17
Народу тре небагато,компанію до 8 чол щоб продуктивно було.
Оскільки свята і вихідні - хоч з понеділка. Бо далі знову праця піде,в мене тіко неділя вихідний, і то не все. я б вас на тб запросила))). але страшно, може ви буйні ;) хоча.
#18
Цікавить все. Подобається - Один день у вугільній шахті(!!!) ,Крокуючі екскаватори,Риболовля на Полтві,Горище Ельжбети,Тунель кохання,форт Тараканів - для зйомок. Сільмаш було б незле як дістану архіви,якщо такіі існують.  можна розділити на пригодницьку та львівісторичну тематику. Мені потрібно побільше досвіду кожного з вас+час . При зустрічі обговоримо процес - не все так просто
#19
Сценнарій напишу. З вас - спілкування і інфа
#20
Дякую 8). Знімали оператори "Медіа-клубу". Оскільки ВИ мені надзвичайно імпонуєте тому і пропоную тему. Контакти і пиво - в приват  ;)