Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Stinger

#281
Шановне панство, громадяни, мешканці Львова! Зараз в країні склалася важка ситуація, є вірогідність війни зі східним ворогом. В нас не політичний чи військовий форум, але ми як мешканці Львова маємо бути готові до всякого розвитку подій. Отже, я пропоную збирати і обговорювати в цій темі потрібну львів"янам інформацію, що до доступних захисних споруд (бомбосховищ), в яких можна сховатися в разі авіаудару, список потрібних харчів, амуніції, речей, потрібних дій, куди бігти, що робити, ну і таке інше, як інструкції для гостей форуму, хто не в курсі. Ідею запропонував Fetole, а я озвучив її.

Картинка в тему з соцмереж

#282
вже ж є човен готовий, випробуваний на Стрию, спокійно витримує 3 людини, з плоским дном, будувався саме для полтва-тревела, особисто на ньому сплавлявся, маю тільки гарні враження :)
#283
на разі останніх років 7 користуюсь лайфом, претензій як таких не маю, інтернет користую останнім часом кожен місяць 200 мб за 20 грн, що для телефона достатньо
#284
Хто сказав що нова СБМ-20 коштує 50-100 баксів? звідки такі ціни? Ціна сбм-ки російського виробництва десь біля 100 грн, точно не скажу, не пом"ятаю, а старі сбм-ки зі складів, закінчились ще в часи Фукусіми, після того ставили тіки російські
#285
Ну особисто я, як людина яка працювала на виробництві терр і добре знайома з її схемотехнікою та нюансами конструкціі, і як людина яка неодноразово займалася ремонтом дозіків Прип"ять та купи інших монстрів радиаційного вимірювання, можу сказати що все ж таки, яка б не була добра Прип"ять, але елементарна база в неї застаріла, хоч і досить надійна, програє в швидкості вимірювання, має досить великі похибки, і пофіг що в неї два лічильника, якщо вона не має ніякої програмної начинки, а працює по суті як калькулятор. Терра має мікропрограму, по якій йде логічне обчислення з урахуванням похибки та зовнішніх факторів. Струм споживання в Прип"яті набагато більший ніж в Террі, Терра має різні режими, легша, зручніша і сучасніша, має менше деталей, тому більш надійна при використанні в екстримальних умовах, просто кажучі - там немає чому ломатися :) Це об"єктивна оцінка
#286
Колись стирали, але дуже давно і вони проходили всілякі тести ті СБМ-ки, зараз ставлять сбм-20 російського виробництва, їх досі випускають
#287
Ухаха)) Шановний, ви де такої дурні начиталися?
#288
Ясно, перепрошую, не правий)
#289
Цитата: Bottlehunter від 21.01.2014 08:42:42
Я не вважаю етичним святкування будь-чого, поки в країні йде революція. Тому мене в п'ятницю не буде, якщо все не дійде до логічного завершення.

І ще:

Цитата: stinger від 20.01.2014 20:24:53
тож якщо модератори видаляють екстримістські картинки з форуму...

Про які картинки йдеться?

:-) [20|Січ 02:16 pm]:   Чьо картинку знесли?
Bottlehunter [20|Січ 02:25 pm]:   За пропаганду екстримізму та насилля на вулицях
:-) [20|Січ 02:30 pm]:   Таки темпами я скоро http://i1.ytimg.com/vi/elSDCBcK8...lt.jpg
#290
А я важаю що відсвяткувати треба, все ж таки 5 років форуму, звісно всі ці події важливі для України, але хлопці, в нас не політичний форум, тож якщо модератори видаляють екстримістські картинки з форуму, то навіщо виносити питання про перенос свята, яке буває раз в 5 років? В нас траур? Чи в нас боротьба за життя? Тож давайте жити панове, а не влаштовувати траури по подіям в Україні.
#291
Чув, що під Оброшино в лісі велика кількість вопів лежить, це поруч з вашим місцем
#292
Новозеландська Мега дає 50 гб місця на своєму хостингу безкоштовно 
#293
нажаль маю такого форм-фактору тільки на 30 В  400 ватт   :-\
#294
Коли розбирати паркани збираються? Прийматимеш участь?
#295
Сам таку довго шукаю, маю фотік олімпус під неї
#296
Шось ви панове не тру дігери ;D В Полтву, в бомбік, з намордником. нашо? Шось я не пом"ятаю, щоби хтось з наших старожилів форуму, крім Смайла, колись використовував якісь засоби захисту для відвідувань об"єктів. Звісно це круто і "модно" ходити в наморднику, відчуваєш себе таким собі сталкером, але в більшості випадків він заважає і дуже швидко його здираєш з себе і кидаєш в рюкзак. Це такє моє особисте ІМХО, і можна мене не слухати :)
#297
Цитата: YserL від 06.01.2014 12:05:21
Зачот. Офігезна синя фарба. Вона типу хамарайту?
Ще сенсорне реле на включення, світлодіодну лампу)))

Якщо ти за фірму, то на банці пише "Мотір", там в попередніх постах є фото балончиків, вона має в собі грунт і лак одразу і призначення як інструментальна молоткова.

А що до реле і світлодіодів, то тут це не катить, бо перше завдання стояло щоб повернути оригінальний вигляд, тож шукалися старі вимикачі, дріт і вилка тих років, ну і кріплення плафону розраховане на жарівку, інакше не триматиметься)
#298
та ніби не має, десь хвилин 30 працювала в мене, плафон нагрівався, фарба трохи пахла, бо ще свіжа, але почувала себе добре, після того як вистигла, була така як до нагріву
#299
Остання фаза ламповертіння :)

Вйо до зборів!  :D

Дріт, в місці підводу в корпус, запхав в прозору термоусадку, жеби не перетирався в тому місці



Поставив вимикач і кріплення



Зібрав до купи корпус





Зібрав патрон, вкрутив лямпочку



Дріт в вилці теж запхав в термоусадку



Зібрав її



Прикрутив низ



Добавив плафон



Випробування ;)





Дає тепле жовте світло :)









На разі все :)
#300
Вимикач є, новий, робочий, бархат дивись сам, я низ помалював фарбою, захочеш бархат, то можна і бархат)