Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#181
Давай кумір! Добей меня танцем! Виставляй, може щось нормальне накінець вилізе ;D
#182
Потрібен ще реактивний пропелер в сраці і плуг, прив"язаний до ноги ;D
#183
Справка: Експлорер спожив 70 літрів пива, якщо не рахувати додатково замовлених сидорів-елів!
#184
Хз, якась "современщина", можливо фантазія,а можливо копія якоісь середньовічноі теми.
#185
Всім присутнім на річниці дякую за компанію! Було, направду класно!
п.с. Тякож вдячний, шо заклад сі вцілів. ;D
#186
Капець! :'(Скоро в під"їздах будуть складати ті токсини.
#187
То всьо херня, порівняно з тим що я чув, коли копав біля Раковця! Дід розказав, що йому його мама розповідало, як під землю жидівська корчма провалилася, і там ще декілька років, зпідземлі, лунала музика і співи на жидівські свята:)
#188
Блін, ото бред,ще невистачає шезлонга-глубінніка!
#189
Я раз в Дублянах копав, так там виявляєься ціла церква під землю провалилася!!
#190
Приєднуюсь! З Днем народження! Успіхів і здоровля!
#191
Хлопаки вітаю! Сподіваюсь Новий рік принесе багато нових вилазок та цікавих звітів! Ура!!!
#192
А в п"єц слабо підкинути?
#193
Пришпильні знахідки! Цікавить етикатка, якщо можеш скинь скан будь-ласка!
#194
Додам, що таким методом треба чистити монети вже в поганому стані, гарний сохран треба чистити тільки в дистильованій воді, міняти її час від часу,і чекати(буває навіть місяці) поки монета віддасть все що вона натягнула з землі. Про чистку в милі додам, треба чистити тільки дитячим милом, в складі якого(читаємо на звороті склад) має бути трилон Б. Міняти мило раз на день не обов"язково, обов"язково раз на день просто перевертати монету.
#195
Roy блін, прикладай лінійку, якщо просиш щоб визначили, особливо то стосується вестерна! А так: 1 фото, куля від Арісаки. На рахунок вестерна-не так все просто, Амерікоси часто заробляли на лендлізі, особисто я бачив набої вестерн до трьохи, лебеля та Гра. В твому випадку дійсно схоже на вінчестер, також за виглядом гільза схожа на верндль, але рік випуску такий, що верндля вже давно зняли з озброєння, тому по таким фото 90% що вінчестер.
#196
Плани / Re: Ялинка-2011
12.12.2010 18:37:42
За кордоном це питання вирішується просто, якщо люди живуть приватному будинку-наряжають ялинку що росте надворі, якщо в квартирі-купують карликові ялинки і тримають їх на балконах, або на подвір"ях в друзів, а на Новий рік заносять до хати і прибирають, і запах є і пиляти нікого не треба! А в нас-то дісно село...
#197
Мої вітання Лесик! Хай щастить, фартить і здоровля не підводить!
#198
Знахідки / Re: Знахідки
06.12.2010 11:58:12
Австрійський драгун-то моя мрія, ніяк знайти не можу! Знахідки кльові, треба і свої виставити, але фотік зломався після того, як ми в грязюці, в лісі машини витягали, ну ти, Юра, в курсі ;D

2 goom, скоріш за все astrolon правий, назва оформлена в стилі організацій того часу. Ще б глянути чи були кріплення, чи то памятна табличка, чи просто продавалася за якусь суму, яка потім йшла на благочинність? А бак від протигазу, поляк чи німець?
#199
Питання для роздумів: куди втраплять знахідки з горищ, а також те що знайдено візуально?
#200
Знахідки / Re: Знахідки
05.12.2010 12:12:49
2 goom, тяжко щось казати по такому фото, нема розміра, хрестики різні бувають 0,5 до 30 см. До того ж хотілося глянути з різних ракурсів та звороткню сторону.