Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#281
Шузи зачетні, сам такі юзаю дотепер, хоча купив їх в далекому 1996 році. Я вони як новенькі!
#283
От мудак, на палю його треба посадити, міністр, мля! Я йому ті слова, про два хреста, що Гітлер власноруч Шухевичу вручив ніколи не пробачу!!!
#284
Гумор / Re: Смішне Відео
13.05.2010 10:51:01
#285
Хто знайде такий ресурс де все є-повірте, перший його в сраку поцілую!
#286
Блін, якщо той кг кащі розвариться, навіть мені прийдеться дуже піднапружитись...
#287
А як на мене схожа на чешую по КР... Видно частинку коня і наїздника, а може і польське середньовічча, ось моя схожа 1621 рік, знайдена в Брацлаві по "козаччині":

Шкода, зворотньої сторони немає.
#288
Гумор / Re: Смішне Відео
10.05.2010 14:26:05

Хто дивися Тараса Бульбу, той зацінить! Я думав, помру...
#289
На наших підручниках лежить відбиток 70-ти років Радянського Союзу...і ще не скоро ми прочитаємо всю правду, до того ж, в школі нам дають тільки невелику частину інформації про ці часи. Я з дитинства цікавлюсь подіями 1 та 2 Світовою, до того ж, шукав відомості про свого прадіда, який загинув у Бродівському котлі. Мій батько безпосередньо спілкувався з учасниками бойових дій з різних боків. Ніхто не каже, що хтось був добрим, а хтось поганим. В світі було два тоталітарних амбіційних режима. Якщо б війну не розпочав Гітлер її би розпочав Сталін, про це свідчать армади радянських танків, які скупчувались біля кордонів після "дружнього" розподілу Польщі радянськими та німецькими військами. Чомусь про це ніхто не говорить, про "фінську" війну всі мовчать, про розподіл Польші і Катинь теж не чути.
Я вчився по більш "старшим" підручникам, але думаю що про ці події "забули" і в 2000 році...Медведєв сказав, що якби не червона армія-такої Європи зараз не було, але якщо б Сталін наніс перший удар і добавив країни Європи до дружнього соцтабору...далі здогадуйтесь самі. Дуже добре, що сталося як сталося, честь і хвала тим людям які захищали свої домівки, а таких була більшість. Кожний воював за свій дім, за свою сім"ю, а не за Сталіна і Гітлера, тому честь їм і хвала!
#290
2 dead cat, одної фрази я не зрозумів: і загони сс які перейшли на сторону німеччини. Як вони могли "перейти" на сторону німеччини, і з якої "іншої" сторони, якшо всі галичани, що вступили до лав СС ніколи не були громадянами СССР, і ніколи не давали присяги на вірність Радянському союзу? Ви напевно переплутали їх з так званими "Власівцями", перебіжчиками з радянської армії яких було, як мінімум, в п"ять разів більше ніж Галичан.
Я дуже прошу всіх, хто відписується в цій темі, з простою базовою історичною освітою, не вісвітлювати ці події за допомогою тих знань, що ви отримали зі школи...
#291
Саме огидне в тому, що багато партій, як лівих, так і правих-мають з того зиск, а на ветеранів всім насрати, як "Свободі", так і комуністам. Якщо б вони хоч трохи поважали ветеранів, то домовились би в цей день не заважати цим людям вийти в місто, проосто зробити це без жодних флагів і партійних вподобань.
Не треба ускладнювати і переписувати історію, треба її поважати і пам"ятати, якою би вона не була, і тоді, можливо, всі жахіття війни ніколи не повторяться, а Україна, нарешті, вилізе з тої сраки, в якій ми всі опинилися.
Тому, хлопаки, будьмо терпимими один до одного, і своїм прикладом покажем, що Україна варта кращої долі, а ніж тої, що нам пропонують деякі гандураси...
#292
Гарні фотки, можна назвати "На уламках цивілізації". А колись там жила інтелігенція, і під`їзди виглядали інакше...
#293
Гарна лопата, форму для риття окопів, має як в моїх по ПСВ. Я  вважаю що досить вдала знахідка, трішки довести до розуму і не захочеш нічого кращого!
#294
YserL потрібно, звертаюсь! Давай в особистих обговоримо та перестрінимось!
#295
Bottlehunter від випитого літражу буде залежати у звичайних громадян, у учасників форуму буде постігна гідна знижка. І не іпЁт скільки купиш пива, ми своїм завжди раді!
#296
Маю таку в Києві, то була моя перша, доречі, багато камрадів юзають по монетам. Але я не люблю, дуже легка, по сухій землі рити неможливо, довбеш що цеглу цвяхом. По війні теж не раджу, а так, на любителя, краще вже взяти МСЛ з мого посту-і дешевше, і суворіше ;D
#297
Ці будуть обов"язково, сьогодні як раз спілкувався з постачальниками.
#298
Героям Слава! Дякую за цю тему, у далекому 43-му році в ар"єргарді під Червоноградом загинув мій прадід!
#299
На боковій табличці будуть вклєюватись марки пива які будуть продаватися. Поки ще є час, вислухаю побажання що до асортименту, квас теж буде, і рибка буде, і мастурба. Будемо вводити систему карток, для рідного Екслорера зроблю, напевно, іменні!
#300
В 10-их числах травня по вул.Стефаника 10, буде відкрито мій магазин розливного пива. Точну дату повідомлю додатково. Головним продавцем буде Stinger! Запрошуємо експлорерівців на відкриття, для учасників форуму передбачена знижка на весь асортимент!
Виглядати то всьо буде приблизно так: