Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#421
Я думаю, то не принципово. Хоча не поділяю думки деяких громадян, про те, що всі згадки і пам"ятки того часу тре демонтувати. Мене лякає, що теперешні школяри не знають кто такий Ленін, я якщо і знають- то декілька сточок з вікіпедії. Історії притаманна така риса-як повернення. і я вважаю, що всі мають знати кто такий Ленін, Сталін і Гітлер. Головне знати, що значить відстояти чергу за молоком в дві години, їсти морську капусту бо в магазині більше ніц нема, ходити в однакових вашкелезних пальто, в чоботях на яких полюбому розходяться замки, їздити з горок на однакових санчатах. Боятися піти в церкву, та сказати щось зайве.То всьо я відчув на своїй шкурі! -Не тре того забувати, а то може прийти ще один "товаріщ і вождь" Не требя відбивати носа Леніну-хай стоїть той пам"ятник, нехай діти цікавляться-шо воно було! Як це і робиться в цивілізованій Європі. А стосовно нашої кнайпи, я повністю з тобою згоден, якщо вона не буде нести історичної нагрузки, а буде зроблена "для своїх", то тре знайти такий підхід до тої справи, щоб усім там було зручно і затишно!
#422
На рахунок совкових елементів, поясни? Я щось у бомбіку окрім совкових нічого ніколи не бачив, чи ти хочеш німецький бомбосхов?
#423
Гумор / Re: Смішне Відео
04.12.2009 16:00:38
Взнай по номеру телефона-де знаходиться людина! Безкоштовно!!! http://www.trackapartner.com/
#424
Льотчик зі стюардесою ;D Класна вилазка, молодці!
#425
Гарний звіт, та виступ! Мої вітання!
#426
Правда, там металошукачем нема чого робити, до того ж гарні знахідки не завжди металічні!
#427
Копнути треба, аж руки чешуться! Знахідки мають бути кльові!
#428
deadmeat +1 гарні фото, надихає на звитяги!
#429
explorer по цій ссилці на Генштаб ніц не качає, може маш ще щось що не перекрили, бо дуже тре!
#430
Ви знаєте, а я переглянув свої огляди на "свободу слова", мені здається зараз з тою свободою стався зворотній ефект, так само як колись Ющенко притиснув Гаїшників! І що, хабарників поменшало, а ДТП і смертність скочила догори...бо народ в нас такий! Так само і журналісти,відчувши повну свободу в біганині за грошима пишуть такі речі, що мені декого самому хочеться вивезти до Таращі. Паплюжать президента, а він лице України, є такі статті-що просто на голову не налазять, а інколи і на телебачені такого надивишся... Зробили з ВР шоу. Все дойшло до того, що всі кладуть болт на цю, так звану "свободу", бо повно жовтої преси і не знаєш що правда, а що брехня! Всім злодюгам похер що про них зараз пишуть, навіть не обертаючи голови на ці статті роблять свої чорні справи. Я думаю в СССР переоцінили загрозу від цієї свободи, і тому кожна звістка з під завіси робила такий вибух і галас. А цю "свободу", знівелювали самі журналюги втоптали в багно разом з високими ідеалами, і цензури зараз дуже не вистачає!!!
#431
Нечекав! Цікаво, їх лікарі визначали, ті теренкури?
#432
Фотки супер! +
#433
Так, піднесення було не аби-яке! Я їздив восьморкою по Києві, а моя сеструха махала з вікна жовто-блакитним прапором! На майдані був два дні поспіль, потім викликали до Львова. Шкода, що народ у котре відхопив облизня... Думаю, що негатива від тої революції більше ніж позитива-тепер народ настільки зневірений у політиках і політиці, що, навіть як прийде справжній провідник, йому буде в кільканадцять разів тяжче розворушити маси :-\
#436
Не їж ту гидоту, то сама хімія! Світоч, після того як його скурвив Нестлє, взагалі не вживаю... Хоч раніше тілько його і купляу :'( Краще сало, а хто голод знав-той і без хліба згризе! ;D
#437
Люди просветіть "оленя"-нафіга воно потрібно?
#438
Якщо набереться народ, то і я пидписуюсь!
#439
Я б теж весною приєднався, воно ж від Києва недалеко! ;)
#440
Виглядає справжнім поціновувачем української кухні! Ех, навіть стопочки дві, ніби она для мене ;)