Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#81
Я теж свiй досвiд набував сам, а питання треба ставити iнакше! Напрклад: який iстоничний прошарок можна покопати в мому регiонi, яку лiтературу слiд почитати, особливостi грунту...
#82
Я не знаю такого ресурсу, де би комусь просто тикнули в місце, і сказали-копай! І тут  справа не тільки в жлобстві... По перше, щоб знайти файне місце, потрібно посидіти з картами, накласти іх, визначити декілька перспективних місць об'іздити іх, і можливо вам посміхнеться вдача. Для цього потрібно витратити купу часу і грошей, декілька днів на розвідку і бак бензини. І тут якійсь ленивий лантух, який дуже хитрограний, пише тобі в приват- скажи де мені покопати! З якого дива? Якщо ти початківець, то в сусідньому розділі пан Incognito, дав сциль на старі австрійськи карти всієі Західноі Украіни, дивись б...ть свій квадрат, знайди зниклі хутори і шукай!  По друге я не зливаю місця не знайомим людям,бо як правило після них лишаються незариті ями і проблеми з місцевим населенням. По третє, коли даєш місце, люди знецінюють  його бо воно  дісталося іхнім зажирілим лінивим головам нахаляву, і вони зливають його своім друзям без дозволу , а там дивись пункт другий. І навіть на цьому форумі таке часто трапляється. Короче, зараз нема часу піздніше допишу.
#83
Вітаю всіх Андріїв, і персонально Роюка!!! ;D
#84
Плюс за звіт! В Бібрці не був, але доводилось копати неподалік, там є троха Черняхівської культури...
#86
Golem вітаю!!! Най всьо буде чотко!
#87
Хай з Богом спочиває! Видатний був письменник!
#89
Гарний, якісний звіт і фото. Ну і плюс, звичайно)
#90
То не земля провалилась, то "чорні" археолухи попрацювали...
#91
В мене в барі видів такі на вино стоять, по 10 літрів? Якщо такі підходять, то проб"ю тобі, скажи кількість.
#92
Плани / Re: Хеловін 2012
25.10.2012 00:31:12
Так< я теж буду точно, надіюсь побачити багато друзів)) Якщо побачити великого рожевого зайчика-то я!)))
#93
В неділю пробігся троха по житомирський області...

#94
Болотяна черепаха. Досить рідкісний вид.- В мене така сама живе в акваріумі вдома))
#95
Дуже цікавий хід, правда лізти так, нікого не попередивши, то ви відтяли звісно.Я якщо б вас там накрило? Чи думаєте, там мобільний працює? А як там з завалом, реально розчистити?
#96
Знахідки з останніх подорожей по Карпатах:
#97
Яка максимальна вага, яку можешь везти?
#98
На рахуноук,варити у воді-посміявся! Порох в набої є-тому колись він віддасть вологу і вибухне, просто сила вибуху буде не та.
В Україні капсуль наколювати нетреба, але залити маслом  після просверлювання потрібно.

Цитата з того ж Райберта:
Макеты деактивированы согласно Украинскому законодательству.
("Методика встановлення належності об"єкта до бойових припасів вогнепальної стрілецької зброї та його придатності до стрільби")
В гильзах просверлены отверстия,удален порох,капсюля залиты маслом.
#99
 Ніколи не сверлив у воді, але раз чув що при сверлінні дреллю здетонував маузер. Тому, щоб не було біди сверлю шуруповертом-він має плавний хід, та ставлю низькі оберти. Коли сверлищ, треба слідкувати, щоб сверло не було розпечене, робити перерви якщо потрібно і все буде добре! Більшість набоїв, десь 90% і так вже дезактивовані часом.
#100
Деякі набої неможливо вибити балістичним молотком, тріскають донця 100%- все залежить від обжиму кулі.