Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - ІНТРОВЕРТ 997

#161
Пора розбавити мій флуд одним грамом змісту. Дах навпроти пам'ятника Міцкевичу, брали участь Dezer, Elecktrichking і (так зрозуміло хто) . Інстал через цікавий під'їзд ("код" дверей досі не змінили ;D) далі через вікно і стає доступною точка для фотосесії (Elecktrichking з тебе фотки). А якщо сонце пригріє голову, можна і на Укрсиббанк видертися.



П.С. Віва ля відеоредактор ютуб.
#162
Чому влітку  планів на Полтву не було ?
П.С. Банальне питання, та все ж мене цікавить відповідь.
#163
Було б там , що робити давно звіт був би звідти .
#164
Гумор / Re: Смішне Відео
15.10.2016 11:57:53
Будь як Стетхем  ;D
#165
Позич будь-ласка бахіли о щедрий Soulstorm , світло маю ( заливне і не тільки ) бахіли досі не купив ( може до суботи наживу/позичу десь )
#166
Реактор ...
#167
Друге фото ніби в п"єц дивлюся. В кожен під"їзд по експлорівцю , пора складати карту потенційно небезпечних зон Львова ( для різних НЗ )
#168
А  на , що саме схожа ріжуча кромка ( перетин площин певно закруглився чи як пилка , чи вищерблений , словом зроби якщо не важко макро хвотку пацієнта) , може хлопаки кромку перегріли ( якщо в них точилка то камінь на валу двигуна ) все таки метал тонкий на кромці спалити фігня часу , ще добре дізнатися марку сталі на тій вікторії ноксів може там просто нема зносостійкості . Такі ріжики ліпше правити ( легкий марафет ріжучої кромочки для підтримання різу )  час від часу і тоді не треба переточувать .
П.С. Текст місцями спирається на суб"єктивний досвід , шкода же людям не надають якісний сервіс . Десь у мене лежить камінь для ручної правки ріжиків , пора б уже точилку зібрати щоб форумчани чопів кубиками різали
П.П.С. akazukr , а скільки по Роквелу твердості на кованих ріжиках ( певно , що на кожному більше 58 одиниць бо р6м5 то сталька щоб різать інші сталі , а з х12м взагалі пресові різці для (видавлювання / пресування роблять і ще дещо ) тобто треба добрі абразиви щоб їх заточити ( р6м5 особливо )
О тут http://knives.com.ua/forum/index.php є майстри з усієї України ( зі Львова теж ) хтось , та й заточить адекватним чином .
#169
Личаківська 37, ранок неділі , 2 секундна огорожа , море сміття в районі аварійного виходу з нереальним шаром пилу , є вихід в підвал на першому поверсі ( в ньому не були ) дійові особи bodyabighit ( широко відомий у вузьких колах ) і я . В дворі є помідори  :o , а на другому поверсі особа без постійного місця проживання , обставлена пожитками . Також повна бляшанка якоїсь неідентифікованої наркоти з сильним запахом і трубка подачіводи від унітазу ( певно для втягування випарів діючої речовини  ) . Потішив артефакт у вигляді малюнка 2000 року , хто дотерпить побачить у відео . Будівля відносно ціла хоча деякі стіни і перекриття горища ( дах теж ) розвалені або розвалюються .Потішив дах з пристойними ракурсами на Личаківську і 190 метровий боян . Дивіться під ноги , щоб не вступити в дещо пахуче .


#170
Така кукурудза смажена є на євротеку  ;D
#171
Було діло в неділю ближче до обіду . Здибалисі на привокзальній і гоп компанією поїхали на об"єкт ( було весело  пасажирам позаду , водій і пасажирка спереду ще думали наскільки вони влипли ) Неодразу знайшли ангари  ;D ( + 10 до топографічного кретинізму ) . Отримали перепустки ( оу ,  тепер ми візитери ) возимося десь при сотні км/год і шкіримося у всі об"єктиви , фотографуємо кінець злітно-посадкової смуги ( в кого був хвотоапарат ) дзвонить  Electri4king каже , що знайшов старий кінець злітно-посадкової  смуги ( стара має 3 км , а нова 1,5 км ) . Їдемо хвоткати літак  :P , кажуть , що можна і в диспечерську ( там календар за 2013 рік мені казали зараз ніби 2016  :o ) приходить Electri4king каже , що мене четвертує ( довго зшивали "текст відсутній") зайшли в новий ангар ( обговорювали з Зелею можливості змін в плануванні стін  ;D ) . Пройшлися залишками  величі "нерушимого" , трошки руфу , трошки інсталу і важкого металу ( в залізобетоні ) . Повсідалися в машіни і задиміли салон , весела ,  коротка недільна вилазка закінчилась ( завіса закрилася) .

П.С. Абияка склейка іменем ліні , всі незрозумілі коментарі включені . Сталкер закинь відео у звіт поки не зігнив твій жорсткий диск . І дуже вдячний усім за кумпанію ( лазити ліпше ніж винцем із віскі заливатись )
#172
Було діло зранку , банда висохлого конденсатора приїхала до одного бояну трохи зарано ( зараз печера з 11.00 ранку відчиняється ) І ніби все було нормально , наче не складний об"єкт , але все таки повітря в печері майже не вентилюється ( і розміщення входу тому геть не сприяє , вхід нижче кінця печери ) чи може це через церковний цвинтар над печерою , але якесь повітря важкувате  :-\  ( але то певно всім по своєму ) . А ще нюанс є зі стелею , в неї місця гострі краї бо 2 з 4 ледь собі скальп не зняли .
Про печеру достатньо написано вище в темі , тому просто залишу тут відео формат звіту ( не те , щоб щось унікальне , просто щоб було якесь просторове уявлення в тих хто прочитає тему і схоче там побувати )
П.С. Після 16:55 хв йде треш закадровості таких нано-вилазок .
П.П.С. Таки в один бік якщо не бігти йти близько 16 хв .
#173
Напис якраз не дивний то є ахтунг себто з німецької " увага " ( можливо в контексті доту "обережно" )
#174
Але спальник лишився  ;D . Фірма його Coleman ніби знята з виробництва модель , зимовий , мінімальна допустима температура -11 ,  вказана температура комфорту + 7 чи 10 градусів ( хоча і вища цілком комфортно   ;) ) правда важить 1,8 кг і з"їдає 2,5 л торби і для мене задовгий ( десь під ріст Romchika або Dezera словом 2,3 метра  )
П.С. Як пес пропав ліпше не знати деяким людям ...
#175
Строк повернення не споживчих товарів складає 14 днів , для тестування достатньо (правда треба вміти юзати так ,щоб виглядав не розпакованим )  .
П.С. Або заведи собі пса , мій мені приніс спальник .
#176
Ну по перше ясно , що при видобутку бажано робити більше ніж одну шахту  ;D то раз . Судячи з деталей , що проскочили в звітах по темі шахта має ряд специфічних характеристик ( типи породи в різних пластах , глибина , наявність поруч робочих зон видобутку поруч з покинутою , в кінці кінців наявність залізничного сполучення  ( яке мабуть пряме , скоріше за все ) з того випливає певний час добирання ) то все момент два  ( хоча хтось скаже , що то все пурген , щоб замилити очі ) .І момент використання ниючої провокації , щодо тих хто може напевно знати розташування то є три . Лишається тільки зібрати групу для інсталу і перед тим дані розвідки , і про мішок непаленості незабути .
П.С. Відео було взяте до уваги тому , що в кількох місцях тунелі як дві кралі спирту схожі з тими , що у звіті .
П.П.С. Всім бобра , міцної каски , і рецептів бада-буму на основі амонітових свічок. Xaolas , а от і не всім чувак ( і то до якось міри добре )
#177
Чи має туво відношення до теми ?

#178
В якій області України є та шахта ? ( так в кінець наївне і тупе питання , так вже вище писали , що палити точку не будуть , але хоча б область назвіть ! )
П.С. Марні сподівання , купуйте недорого , також беріть в оренду .
П.ПС. Назву області будь-ласка скиньте в приват іменем секретності .
#179
Знав , що хтось таке напише ( + тобі в карму Xaolas за таку втіху ) , хоч би хто порадив тому хлопу Лощину , чи щось подібне .
#180
Так на морозі батарейки сядуть