Звенигород - Романів , музей і скелі

Автор ІНТРОВЕРТ 997, 04.12.2015 00:35:31

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ІНТРОВЕРТ 997

Діло було цієї осені , якогось числа жовтня ( шклєроз курча ) після висадки в центрі села Сталкер його GPS ( років за десять він стане колекційним ) і Я почвалали до пам"ятника дев"ятсотліттю Звенигруда колишньої столиці однойменного князівства ...
  О ця залізобетонна штука масивна доволі масивна і площа перед нею досить монументальна ліворуч від па"ятника є музей ( він однозначно вартий щоб його відвідати  ;D ) його фішка в тому , що частина фундаменту і стін колись була вежею замку ( руїн немає є лише насип  :( ) екскурсовод - касир виявилась дуже привітною і колоритною пані яка розповіла цікаві моменти історії свого села . Ще були на березі Білки , в старій котельні і новій церкві ( на жаль на початку двохтисячних в селі відбувся поділ церкви між частинами релігійної громади , тому в селі двоє панотців з одним із яких ми мали згоду поговорити , він щирий чоловік з міцним осердям )
Після молитви пішли у путь до Романова ( зокрема до скель ) чесно кажучи то були дивні 6 кілометрів ( чи то пак глевкі в плані відчуття часу ) бачили НУП терторію Черніва , Хрест 1775 року ( не записував , тому прошу виправте якщо не та дата ) , і багато полів досить мальовнича дорога ...
В якості тягарців  ( що запобігають розхитуванню дроту ) в Романові  використовують цеглу  :o , в центрі на даху автобусної зупинки є дитячий візочок ( ще совковий )
в друге за день нас виручили добрі люди і підказали шлях до скель , ще й пропустили городом  ;D ( на тахометрі вже 17 кілометрів ) трішки пошпортавшись схилами з яких є файні краєвиди ми дійшли до малих скель ( через 2 години вечір і останній автобус  8) ) сіли загріли мівіну ( слава Момофуку Андо ) в останнє глянули на захід сонця і змінили ракурс , а далі бігцем до автобуса ( таке саме бігцем ржучи як ті коні  ;D )
МУЗЕЙ

П.С. Решта буде потім ( зараз засну ) 
П.П.С. Чи кращий звіт з таким ліричним відступом ?
Тут могла бути ваша реклама...

Bottlehunter

Звіт з текстом завжди кращий, як на мене. Особливо про кілометри на тахометрі мені сподобалося. Ну і було б класно трохи з розділовими знаками подружитися  ;)
Най жиє Гуцулія!

Drusja

Звіт з текстом чи короткою розповіддю - набагато краще сприймається, ще б пару фото - і взагалі буде люкс.
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

ІНТРОВЕРТ 997

Фото я вставляю у відео ( в хронологічному порядку ) , а щодо граматики   :-[ в мене четвірка з мінусом , але то виправляється .
П.С. Чесно кажучи чомусь ( маю думку , але довго писати ) не про всі об"єкти можу стільки нашкрябати , де коли просто не ліпиться все до купи хоча жменька слів є . Цікаво було б почути про такі моменти в кафе Come In від наших спікерів .
Тут могла бути ваша реклама...

Alter

Цитата: ІНТРОВЕРТ 997 від 04.12.2015 17:16:47
Фото я вставляю у відео ( в хронологічному порядку )

Здається декому тут вже популярно пояснили, що форум перетворюватись на відеоблог не повинен.

Особисто мені цікавіше читати звіт із фотографіями, що вставлені в контексті. Думаю мало хто готовий дивитись годинні відео всієї вилазки в якусь яму чи замусорений бомбік.
Тому відео не дивився. Хотілось би бачити фото в темі, а не вставлені у відео.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

ІНТРОВЕРТ 997

Ну дивитися відео повністю ніхто нікого не змушує , відео-блоги , в них наче інша ідея і наповнення . Не всі мої відео тривають годину ( короткі в мене зробити цікавими  виходить рідко   :( ) , а фото в мене вставити не виходить ( сам не подужаю  :-\ , та й спробуй сам нароби файні фото об"єктивом з фіксованим кутом огляду у 140 градусів )
П.С. Завдяки думці форумчан наступні звіти стануть кращими .
Тут могла бути ваша реклама...

Олесь

Я за те, щоб відео доповнювало звіт, воно більш інформативне та дає просторове уявлення про об'єкт, оскільки знімається з різних ракурсів. Займає значно менше місця на форумі ніж 50-60 фото. Це вибір кожного дивитись його чи ні. Хтось віддає перевагу відео інший же фотографії переглядати любить. Добре, якщо звіт складається із фото та відео, кожен має вибір за бажанням (правда інколи лінь і часу немає формувати такй об'ємний звіт).
Добрим словом і пістолетом ви можете домогтися набагато більшого, ніж одним тільки добрим словом. - Аль Капоне

STALKER

Інтроверт забув сказати, що у мене всі фотки є. Так що скоро закину фотки-просто їх там воістину дохолери :)

Roy

Колись був в тому музеї, в 94-році))
А що, не було там експозиції періоду Київської Русі? Тема не розкрита!   8)
Meine Ehre heißt Treue

ІНТРОВЕРТ 997

Експозиція Київської-Русі там є , а щодо фоток Сталкер краще вибери 20-40 штук бо як закинеш всі то їх години дві треба буде дивитися ( я не згадував про фото бо ти постійно говориш , що тобі лінь звіти робити ) А тепер решта звіту з найнуднішим відео в якому всталені фото ( бо поки  не можу інакше )
    Отже друга половина 23 кілометрової прогулянки тут ви можете побачити схил замкового насипу і краєвид на долину в якій лежить Звенигород , потім відкрився музей ( стандартно , час роботи 9.00-18.00 неділя -понеділок не працює ) вхід з дорослого всього 5 гривень  :o ( при тому , що не кожен сільський музей має в якості експоната череп людини кам"яного віку і настільки збережені залізні вироби ). Перед виходом із села ми зайшли на колишню котельню до якої є досить закнута доріжка об"єкт невеликий , але має пристойну трубу-антену яка дає перешкоди моєму мікрофону ( камерному ) , бачили повалене дерево ( ніби ясен ) на дорозі то є 7 хвилина ( там є жартик ) . Як і було написано вище з дорогою до скель нас виручили добрі люде  ;D і ми пішли трушною дорогою-стежкою до Малих скель які є позначені на вікімапії ( Сталкер закинь будь-ласка скрін того місця якщо кидатимеш фото ) спершу ми вийшли не на ту гору ( на ній є шикарна галявина ( нажаль вона потрапила в кадр лише на 34 хвилині разом із стежкою до скель ) схил яким ми йшли дотить крутий , тому взимку треба йти іншим шляхом . Далі тиняємося вершиною в пошуках місця перекусити ( за 7 годин апетит нагуляли два бродячих таргани  ;D ) Ще є двозначний момент в історії homo-operatores у виготовленні специфічного знаряддя на 29 хвилині . Полум"я загасили пил затоптали ...

П.С. ПРОПОНУЮ розглянути схил навпроти малих скель як місце для святкування  наступної річниці форуму ( краєвиди є , галявина є, охорони нема  ;D , об"єкт є )
Тут могла бути ваша реклама...

STALKER

клоунада якашь а не відео ;D ;D, але весело ;D. Будуть фото. завтра сідаю, вибираю, скидую.

Alter

Цитуватибачили повалене дерево ( ніби ясен ) на дорозі то є 7 хвилина ( там є жартик )

Обережно, оффтоп!
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

maxiWELL

А я вважаю, що відео - теж класно!
Бо фото не передають звуку та руху.
Срака байрака!

Bottlehunter

Інтроверт, серйозно, перед тим як постити текст на форум - закинь його в Ворд. Там є автоматична перевірка граматики. Очі болять таке знущання з рідної мови читати.
Най жиє Гуцулія!

Alter

Напевно дослідників чекає новий виток технічної еволюції.

Пам'ятайте кожен крок ваших вилазок, і нехай весь світ заздрить!



ПеС. А були вже у звітах фотки із само-фото-палок? Мож де пропустив.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Indigo

Цитата: Alter від 05.12.2015 19:52:07
ПеС. А були вже у звітах фотки із само-фото-палок? Мож де пропустив.
Це буде якась пародія! Я шось не в захваті від того шоб таке було на експлорері. Хіба якшо місцина екстремальна й кращого ракурсу фотки не знайти

Bottlehunter

Альтер вставив тег "сарказм"  ;)
Най жиє Гуцулія!

Джел

Ще у Звенигороді, одразу біля музею, є пам'ятник. Його поставили на честь 900-річчя міста в 1987 році.  Пам'ятник складається із чотирьох скульптур та арки зі дзвонами (на жаль, її фото в мене нема).

Скульптура Літописця




Скульптури Воїна та Матері-Берегині




Та скульптура Землевласника-Будівничого




Також є ще одна скульптура, яку мали встановити на території городища, але цього так і не зробили. Відтак вона тепер у напівзруйнованому стані стоїть на місці, де розташована стара покинута ферма (теж недалеко від музею). У народі її прозвали "Вершник Апокаліпсису".



Bottlehunter

"Вершник Апокаліпсу" просто топ, український народний соцреалізм з перекачаним конем)
Аж захотілося туди з'їздити, за теперішньої погоди мали би бути бомбезні фотки.
Най жиє Гуцулія!

269 Гості, 0 Користувачів