Як залучити більше дівчат на Експлорер

Автор Golem, 24.10.2020 20:22:04

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Я вже звик що мені в приват пишуть всякі гомосексуалісти. А чого очікувати... У більшості вилазок Експлорера беруть участь одні хлопці. От вони і думають... Правда RZDS – приємний вийняток і треба брати з них приклад.

типові RZDS на Глинянському


Напевно справа в самих дівчатах. Я не пригадую жодну групу з восьми дівчат які би йшли нелегалом в Зону. Зазвичай одна-дві дівчини зато хлопців хоч відбавляй... Або уявімо собі дівчат які пішли шатали бомбарь щоб там спокійно зробити манікюр. Ржуха, правда? Ба, більше того! Наявність дівчини в компанії дуже часто послаблює всі підозри в охорони . Мовляв «дівчата таким не займаються» тому «щоб я вас більше не бачив»



Поточна статистика реєстрації на форумі сумна. Зареєстрованих дівчат мало, а тих хто лазить ще менше. Я не буду вдаватися у філософські роздуми чому саме так. Натомість зосереджуся на тому «як дівчат зацікавити» urban exploration.

Шість на одну!


Колись поляки відзначилися на весь Євросоюз знявши рекламу своїх заробітчан-сантехніків. Хлопці були підтягнуті, без живота. Приходили за викликом і німецькі домохазяйки були в захваті. Я вирішив піти тим же шляхом. Тому наступні два тижні в центрі Львова у галереї Зелена Канапа, Вірменська 7 красуватиметься моє фото з шоломом Експлорера замість голови. Вхід безкоштовний. Приходьте, насолоджуйтеся, купуйте. Якщо хтось із дівчат зацікавиться що саме приховується за лого Експлорера, то знатиме де нас шукати. Ну а якшо писатимуть хлопці то вже ітак звик.

Прикриваюся Експлорером


Фотографія продається ;) Контактуйте з галереєю


А саме  - культове місце


Завжди мріяв потрапити за ці двері


Офіціоз


Якраз час підійти і роздати візитки Експлорера


Ще фото тут

А що Ти зробив для популяризації Експлорера?!

Руфусу зачот!
Дігери всіх країн єднайтеся!

ІНТРОВЕРТ 997

Ін"єкцію дівчат слелелазок внутрішньовенно...
Тут могла бути ваша реклама...

88 Гості, 0 Користувачів