Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - yar-79

#381
А як вони на Сонце дивляться, через фільтри? В нас один знайомий  подивився на Сонце через теодоліт, так в нього сітчатка вигоріла...
#382
SANECKA, той фільм, про який ти згадуєш називається "Гітлер капут". Це звичайна комедія про розвідника на кшталт Штірліца.
#383
В лісі є ще якісь залишки чи електро, чи вентшахт.
#384
Ви смажите, ВОНО варить  :)
#386
З Днем народження, друже!!!
#387
Я у Львові буду з п"ятниці і зможу в любий час. Що до вулиці буду відмовляти як можу, бо копав перед Новим роком при -7 в лісі, і хоч відбув весь день копаючи-ще нічого, але як збиралися перекусувати та міняти місця-промерзали нормуль. Тому знаю, що буде некомфортно! На рахунок кабака, давайте хоч такий щоб витяжка була бо не курю, і в тих дерунах, мало не задихнувся.
#388
Знаю що Dark Wind дуже полюбляє ту справу. Я не дуже, граю для задоволення інколи на пляжах ;D
#389
100 разів зранку замість зарядки хочаб три місяці, і потім будеш мати спрокій. Ще збереже від травм, як навчишся правильно на удар кулак ставити.
#390
Я за кабак, пиво за 8 грн. не лякає бо, в Києві п"ю його за 16...в Гасовій Лямпі теж э великі столи.
#391
Взагалі-то 1917рік мав на увазі ;D ;D ;D
#392
Гарна вправа для початківців. Інколи може стати у нагоді, у тій же Лощині ;D
http://www.youtube.com/watch?v=hLM6klRPER8&feature=fvw
Можна тренуватись в дома, хто так навчиться, я потім покажу як правильно вкласти корпус, і можете гопів вже не боятись, здачі вам вже нікто не дасть...
#393
А в Карпатах не потрібно взагалі нічого садити, там треба туристикою займатись, гриби ягоди збирати, мед вирощувати, вівці пасти і все буде добре. Inkognito правий, всьо в нас через дупу! Треба з кожної місцини витягати максимум, і не займатись дурницями. На піску садити бульбу, а на черноземі пасти худобу. Все гниє з голови, а в нас воно почало гнити одразу після революції! Тепер травимо пестицидами землю і людей, і думаємо, що так воно і має бути.
#394
Ну, на Ратуші москалі так прапор і не почіпили, в тій історії купа міфів! І Марченко-один з них, десь на форумі про то вже сі писало, але не пригадаю де... Невже москалі забрали танка?!? Хтось має конкретну інфу? Аж не віриться!!!
#396
Можна в Винниках на природі, там є багацько цікавих об"єктів і шашликів можна посмажити з пивком, і не тіко! В бомбіку не дуже би хотілось, бо дуже сиро і волого, а біля Добробуту запально, можна зіпсувати собі свято. Пропоную на природі, або десь в кабачку, можно на тому ж Високому Замку.
#397
42-то рік випуску, а калібр там 50-тий, глянь тут для точнішого визначення: http://www.municion.org/12_7/12_70x99.htm
там твій є, глянь:Lake City Ordnance Plant, de Providence. FOTO: CHARLY
   EE.UU.    

1943
#398
zelja, зроби фото донця, требя мати маркування. Це браунінг амерікосівський, завезений до нас по лендлізу від союзників у Другій Світовій.
#400
Для СБУ та всіляких інших структур пояснюю-всі патрони дезактивовані за допомогою інертного молотка і являють собою, так звані ММГ (Макет масо-габаритний)
Фото молоточка прикладається: