Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#2681
"граница на замке" - бомбік закритий на ключик (правда замок не full-тру- але респект колєгам, шо його завішали) - ключі у Акели, Зелі та мене. Згодом замок замінимо.
#2682
    А в чому проблема? завтра домовились із Stinger'ом здибатись об 07-15 коло пам'ятника "пагібшему мєнту" - маю на увазі площу перед будівлею поліцаїв по Листопадового Чину
#2683
ну як ся повизначаєте - пишіть, прийду  :)
#2684
Цитата: Самая рыжая від 15.07.2009 21:39:56
А це легально?  :)

  Проблем не бачу!
#2685
радий буду допомогти Olege, думаю скоріш на вихідні (хоча як припре і відгулів спробую взяти) - задавай час та дату!!!
#2686
  Мені також би підійшло завтра на 08-00 ранку, але звісно краще вечором на 20-00
#2687
Гумор / Re: Смішні Фотки
15.07.2009 13:21:21
    Здибав вчора увечері із Зелею коло "Пузатої хати". Вуса домалювали вдячні громадяни, а не ми  :)
#2688
  Біля входу у Парк Культури можливо? А не Стрийський.  ???
#2689
    Розумієш їх могли порізати за той час. А от те, що там були крокуючі екскаватори - доконаний факт - колєга по них сам лазив...
#2690
Вах...Сліфф немає...  :) +
#2691
ЦитуватиОкрім того не всі тут студенти або люди з гнучким графіком тому хто сидить а хто на щастя має можливість постійно ходити на вилазки...

У кожного свої проблеми, не кожен завжди може вирватись. Я от наприклад давно не студент і працюю тєжко, а все-одно стараюсь попасти на максимальну к-сть вилазок. Досі мені це вдається. Моє ІМХО - все залежить тільки від бажання людини.
#2692
    Також би просив би вас висловити свою думку щодо цього об'єкту (і власне його положення, посилання на координати у шапці теми) - мені колєга його показав в Google Earth пальцем. Видно, що внизу купа індастріалу - висловіть свою думку, щодо нього - у мене закрались сумніви, бо крокуючих екскаваторів не знайшов зверху (а може просто пропустив)
#2693
Цитата: Romchick від 13.07.2009 13:50:20
Я б з'їздив. А чим п. Inkognito збираєтесь їхати?

Чого так офіційно?  :) Думаю, що реально їхати буде маршруткою - хіба ще хтось згодом із машиною зголоситься.
#2694
2 cdromchyk: слухай чоловіче, я (та й ми усі) так не любимо ставити мінуси та оффтопити. Пропоную тобі ближчим часом здибатись на якусь вилазку (а то ти тілько пишеш мудрі речі на форумі, а в face-2-face тебе ніхто не бачив), даби ти мав змогу в процесі висловити свою думку, а товариство - свої думки. Думаю, гарно та із користю проведемо час! Що ти на це? Тільки конкретно будь-ласка та без "відмазок"!!! Будеш мати можливість "блєснути" не тілько своїм розумом, а ще й  цитатами із ПедіВікі.
#2695
ЦитуватиНу та, робили. Тільки нікому не сказали, що збираєтесь в Лощину випробовувати трафарет... І взагалі, якщо тут ніхто не буде "блищати розумом (цит.)", то таке поняття, як форум взагалі зникне...
див. визначення форум в вікіпедії: "Форум — інтернет-ресурс, популярний вид спілкування в інтернеті. На форумі створюються теми для спілкування, що робить його кращим за чат. Всі, кого цікавить певна інформація, можуть зручно й швидко переглянути її на форумі"

  Із подібними висловами (мені здається) скоро підеш шляхом Stigmato, DiggerMan'a та Сралкера (той шо із Бібрики). Мінус від мене! Подумай чоловіче 7 раз перед тим як писати щось подібного гатунку. Від душі раджу! А форум не зникне, не переживай = просто тебе там не буде...
#2696
Цитата: stinger від 11.07.2009 17:36:14
Ще жовтий дуже яскраво та контрастно дивиться на чорних люках

Точно, жовтий - як я міг про нього забути?!  :(
#2697
   А давайте оберемо те, що буде гарно дивитись - і та на тому ся спиним (пропозиція) - на мою думку - зелений, білий (сріблястий), червоний, блакитний (із "голубим" не плутати буль-ласка  :) ) та чорний цілком вистачає для будь-якого покриття.
#2698
Цитата: Akella від 10.07.2009 22:49:35
без крапки навіть краще)))бо через пробіл напишуть валянки))))а нашо нам на форумі валянки?)))   ;D ;D ;D ;D

  Тікко (йой, із Тіккою Пецлівською спутав) так і треба - люди із клепкою розберуться без проблем із відсутністю кропки, а із сірої маси, що залишилась цікавими можуть бути лише бляндінки (чи їм тотожні) - для безпосереднього статевого використання  :) у тому чи іншому місці.
#2699
а ІМХО чим більше кольорів, тим краще - із тов умвов, що кольори мають дивитись контрастно на фоні.ну і так, рожевого терпіти не можу  :)
#2700
+ великий Stinger'у за зачотний трахфарет! Дякую дуже - бальончик із фарбов знайшов, буду люки маркувати