Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - inkognito

#161
Найщиріші вітання!!!
#162
Тю, нині в моді QR-коди :-) Правда, тамка обладнання дещо дорожче ніж 60 грн.
#163
Ти тово головне не написав: а нафіг тобі домів сканер штрих-коду? Чи то який geek project?
#165
Готель Касабланка - стандартний двомісний 199 грн.
#166
Ну тамка не тілько завод по виробництву магнію - там величезний хімзавод, олефіновий, сульфатний, очисні. Відстані там повір шикарні, колись самі переконались коли з Golemом ще Таврольотом їздили.
#167
Наразі -2 ... -1 вночі на 8-9 листопада, це кепсько. Все ж я за якийсь готель/хостел. Ну і +там відстані величезні, щоб побачити усе здалась би машина
#168
Їхати чим? Ночівля на об'єкті (принаймі зараз) нам не конає, нажаль.
#169
Дуже раджу до прочитання усім(увага,msk)
http://geektimes.ru/post/240580/
#170
ЦитуватиТо ти просто нам заздриш)))
Ти вотово чесно признайсі мені як ти то робиш?!Мій "злий плян" у стилі Дохтора Зло розкрито,рву волосся на голові(і на інших частях тєла про котрі тут недоречно згадувати).
#171
Цитата: Стрелок від 20.10.2014 21:46:36
Чув цю музику біля Стрийського ринку.подумал що все.почалось... ;D
Ту нє Юго-Васток України,тут так не буде.Маю надію звісно...
#172
Поставте-си Ingress від Google та Niantic,а потому си вимахуйтесь як дойдете хоча б до шостого рівня.Якшо-шо, то ми з Марічкою та Декстером валимосюь за Просвітлених(Enlighted,зеленого кольору).Недолік в забавки один-треба рухати власну сраку фізично,а не фапати попри монік.
#173
Як відомо,листопада числа семого має сі відбути концерт "Братів Гадюкіних".Звісно, без покійного Кузі.Чи хто піде?
З.І. Не розраховую на велику кількість людей...Коли Кузя помер,то із форуму провести йго був лише Golem та Ваш покірний слуга.
#174
   Ніц оповідати довго не буду - хіба лише те, що цього разу вирішили змінити місце. Були присутні Marichka, Inkognito, YserL, Roy та Rufus котрі поклали квіти по свіжих могил, запалили свічок та помолившись розбіглись. Декілька світлин нижче
#175
Зелена-Вашингтона, тож моцно було
#176
Контрольний зізвон завтра сраня,від 11:00 гадаю.Ті дописувачі,котрі не мають можливості слідкувати за форумом,але бажають взяти участь -  будьте ласкаві номери стільникових в ОП модераторам.Прозвонимось та домовимось. Нагадаю,із одиниці дописувача має бути букет квітів(простий,але гарний) +свічка-дві у вітрозахисному корпусі.
#177
Цитата: Roy від 13.10.2014 21:28:04
Квіти біля Личакова до котрої продають?

Не знаю направду,можливо і не продають вже в той час.Ти буш пішки чи машинов?Зрештою,мможна буде завтра зізвонитись та прикинути шо,як і де.
#178
Місце,час Панове?
#179
Пропоную продовжити стару традицію із покладанням квітів на Покрови. Минулого року було так. Можливо, варто не зранку зутрітись, а під вечір, скажімо десь на 18:00. Або змінити місце - наприклад на Личаківському цвинтарі купа свіжих могил, де поховані хлопаки, що загинули в АТО. Висловлюйтесь, подавайте ідеї нижче
#180
Цитата: Lesyk від 11.10.2014 00:52:02
Людина першим повідомленням пише в розділ "з зірочкою"?
Чи то лижі не їдуть, чи то мене качка в голову копнула

То брат DeadMeat'a - ми одноголосно приняли колегіальне рішення пустити го тут.