Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Golem

#2921
Всяке-Різне / Re: 2012
13.11.2009 09:43:19
Дякую. Тре буде взєти якусь пелотку і сходити.
#2922
А яка ціль? Терен стандартно розпилюється з руки в мармизу нападнику. Чи ти хоч якусь автоматику для захисту від проникнення?

Якби робив я: взєу би магніт від магнітовона Маяк. Він плоский і кругли, діаметр коло 5см. Або можна самому такий намотати. Магніт від стартера теж гуд, але конструкція вийде громіздкою. Робимо дві скоби. Виглядати все повинно так: катушка стоїть на столі, пластина шо притискається дивиться догори. На П подібній пластині на відстані кількох см від язичка магніту стоїть балон, пластина кріпиться також до стола. Ну і язичок зєднани іншою П подібною пластиною з кнопкою балона. Ця пластина розташована перпендикулярно до попередньої. Маємо компактну і надійну конструкцію. Спрацьовує магніт - тягне пластину донизу і натискає кнопку.
#2923
1 - в Обмін тут не прийнято. Хоч кажеш, хоч ні. Ітак ти поможу. Але якшо напишеш гарний звіт з обєкта - буду вдячний.
2 - Якби ти уважно перечитав форум, все б найшов сам. ТО так, на майбутнє.
3 - Є кілька цікавих на півдні, ан межі з Тернопільською областю, дешо біля Камянця-Подільського. Ффтикай тут
4 - Список закинутих ракетних шахт є тут Хмельницька область там також є.
5 - Більішсть описаних тут обєктів - знайдені самотужки. Можемо ми - зможеш і ти :) Дивися, вчися...
6 - Від тебе в 400км є МРВСП Рекомендую зїздити.

Та й загалом все решта як і у Львові: бункери, бомбосховища, ВЧ, ДОТ-м та ін. Лазь, шукай, викладай фотки, пиши звіти. Так найдеш собі однодумців і у Хмельницьку також. А як буде шо цікаве - приїдемо і ми подосліджуємо.

ПС: якшо полазиш по форуму - найдеш фотозвіт з Нетішинської АЕС.;)
#2924
Презентація відбулася. Мені сподобалося. Правда мало зачотних фото було показано (я ж то знаю які є в заначці). Але нічо. Приємно було спостерігати за виразом обличчь оточуючих. Я ж був в спорязі. Якшо хтось фоткав - викладіть, пліз, фото для історії.
#2925
Бачив той фільм. Вражає не стільки задумом, скільки повною несекретністю обєкту. В союзі все б обсадили кропивою і за 30км нікого б не підпускали.
#2926
Гм. Дякую за Пропозицію. Думаю Ярослав Чи ДаркВІнд зацікавляться.
#2927
#2928
Варіант! ШОб було шо почитати під час ядерної зими :)
#2929
Якшо Зеля не забере - пропоную здати на макулатуру. Від тебе близько є пункт. Не для того шоб заробити гроші. А шоб зберегти екологію. В нас на роботі так робиться з усіма непотрібними паперами.
#2930
НЕмаю ніц проти. Але критика завжди повинна бути конструктивною. Просто сказати "То всьо фігня" може кожен. Тому пропоную дописати свій пост з вказанням шо і як має бути. :)

Ну і поділюся тут рецептом фірмових риштуняцьких канапок, без яких не обходиться жодна вилазка чи похід в гори. Беруться свіжі круглі білі булочки. Перед самим походом(а не ввечері перед ним) розрізаються навпіл і мастяться маслом, кожна половинка. Далі накладається тонкий кусок шинки, але без неоднорідностей. Бо їх тяжко прокусувати. Зверху на кожен кусок по 2 сирка плавлених. Тепер половинки докупи і обмотуємо папером чи фольгою. Получаються свіжі, смачні і поживні канапки. Сирки на звичайний сир заміняти не рекомендую. Бо на морозі його значно тяжкіше прекусити.

Чай готую теж не як всі. Маю спеціальний великий чайник. Туда насипаю інградієнти, халиваю кипятком і замотую в рушник на 5-7 хвилин. Троха кипятку наливаю і в термос, шоб прогрівся, заодно і герметичність перевірити. Коли свсьо готове, виливаємо воду з чайника через носик в термос. В результаті ніякої трави всередині, не забивається клапан. Чай гарячий та запашний.

ПС: За цей сезон було більше десяти вилазок на два дні(ну бо більше вихідних нема), з голоду, як бачимо, ніхто не помер :)
#2931
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
11.11.2009 09:53:32
Ну так, оффтоп :( Але якось розмова мимоволі піщла в ту сторону. Та й за чистотою я стараюся більше слідкувати в "Звіти та Плани", основному розділі Форуму який і несе інформаційне навантаження і який читає основна маса людей. А у Планах, Всяке-Різне, Про Експлорер і так далі сидять в основному свої, так шо можуть си троха поспілкуватисі.
#2932
Скажу і я своїх 5 копійок. Мова програмування - як інструмент. Все вирушує не він, а рука, яка його тримає. СІ вивчив по старій книженції в якій не було ніц, крім синтаксису. А далі просто: Турбо С 3. Читаєш хелп, дивишся які є функції і працюєш. Алгоритмічному мисленню ніяка книжка не навчить, просто сидіти і писати. Під ДОС написався - малював і вікна, і графіки, вів архіви і всьо вручну без бібліотек бо не було таких як треба. Але справжня майстерність прийшла (а чи мо ше приходить) коли прийшлося писати під 256 байт памяті і 8 бітне 24МГЦ ядро. Перші спроби зразу не влазилися або гальмували безбожно. Останні програми при перегляді лістингу від асемблера практично не відрізняються.
#2933
Я в таких випадках завжди кажу так: підемо з іншої сторони і всьо розвідаємо. Саме так я відкрив більшість входів і люків, які потім позначив на карті. А напочатках знав тіко один біля Шевченка. :) Най тіко погода застабілізується. Після 3 ночі там води зовсім мало. Але треба встигнути до 5, далі народ почне прокидатися.
#2934
Ого. Дещо виглядає ніби в землі і не лежало.

А двигун шо, Танковий? Цікаво нашо танку сигнал :)
#2935
Ага, поняв. Ну я можу взяти. Але показухи не люблю страшно. Тому думаю без того обійдеться.

А яка власне ціль презентації?
#2936
Йоу! Я буду обовязково! :) Правда не факт шо коли народ побачить шо я з Полтви - не будуть бридитися :)

- А чо не в твоїй галереї?
- Скільки часу триватиме виставка?
- Вхід коштовний?
- Чи є якась реклама в неті, шоб киунти знайомим?

Мо запость ше в Новинах? Все таки важлива подія.
#2937
Про explorer.lviv.ua / Re: Баг?
10.11.2009 16:27:39
Просто вводиш час рік Львова ;)
#2938
Виявляється в нас є тезки-бариги: www.explorer.in.ua. Торгують всякою навігаційною фігнею. Тому до назви Експлорер слід завжди добавляти же зі Львова :)
#2939
Шо самому не хотілося лізти - правильно. На рахунок розміру - він повинен бути доволі великий. Адже туда перекачуються стічні з СИхова. Та й біля Стрийського базару з нього стільки води тече...

До Тараса: Шукати ніц не прийдеться. Все на виду зразу біля дороги. :) А от просто походити по парку можна: досить симпатичне місце з несподівано покоцаним рельєфом.
#2940
Тримай, але без фоток входу не вертайся :)