Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Alter

#921
Плани / Re: Paintball
21.05.2011 22:29:41
Соррі, але мене не буде. Дуже жалію :'( :'( :'(
#922
Плани / Re: Paintball
20.05.2011 21:54:19
Шановний, деталі пліз!!!
#923
Хеппі бьйорздей, або щоб все було в шоколаді! ;)
#924
Потрібен рюкзак, 60-90 л, ціна - до 500 грн. Було б добре щоб і стан нормальний.
#925
Звичайно що ні! Як тільки почало клювати, бідного Лесика чуть з моста не зірвало, а коли витягували того Мобідіка, він своїм могутнім хвостом переламав вудку, підсак, вивалив пару цеглин із найближчої стіни і, щонайгірше, оббрискав всіх фотографів ;D ;D ;D
#926
В кого валяються куски товстої резини? Чим більших розмірів, тим краще. Куплю відповідно.
Розглядаються варіанти покавальцованої.
#927
Там не всі "прєлєсті" відображені. Хотілося б поєднати тру-фотосесію із тру-дослідженням Полтви. Можна навіть найближчим часом. Доречі, Рой! Треба поновити розробку полтво-голкоступів, ібо в берцовках я думав не раз, що скупаюсь. Бахіли то добре, а от отака підкладка би реально здалась.
#928
Не будуть. У зв"язку з гіпоактивністю (або зайнятістю) потенційних компаньйонів, і як наслідок, їхньою недостачею, вилазка переноситься ЗНОВ на невизначений термін.
#929
Шановні метеорологи! Давайте краще про вилазку триндіти, а не шаманствувати і просити у богів дощу і блискавиці!
#930
Плани / Re: Paintball
17.05.2011 10:25:16
+1. Якщо не буде грандіозної зміни планів.
#931
Печера закрита, але якщо буде бажання, можна звязатись із керівництвом, і домовитись, про екскурсію. Але повинна бути хоча б мінімальна група, бо для двох чоловік навряд чи будуть робити таку послугу.
#932
О, і мені забий, пліз ;)
#933
Цитата: zelja від 16.05.2011 21:21:58
Alter це все класно але четвер всетаки робочий день хто на роботі а хто на парах  :P так шо дивись сам ;)
Так от і я про то ж. На вихідні буде дупа, А розім"яти кості хочеться, так що кажу ще раз - хто хоче і МОЖЕ - велкам ту пройтися.
#934
Пропоную всім бажаючим (ну і кому вийде) все-таки добити той маршрут. Є пропозиція організувати це все на четвер, тобто 19.05.2011. Деталі див. вище. Хто за?
Пі.Сі. Погода має бути норм з плюсом, а на вихідні дощі. Тобто все як завжди :).
#935
По дорозі можна заскочити в печеру Оптимістичну.
#936
Плани / Re: Paintball
15.05.2011 14:40:39
Ціни і екіпіровку в студію!
#937
потребую пояснень, як ті фонаріки заретіли в наші широти, а також темпи пришвидшення (вітер не канає)
#938
Спостерігалась та штука неодноразово, і не тільки мною ,так що фактор глюку виключаєм :).
Її було замітно на чистому зоряному небі. Ззовні - типова зірка. Характер руху в 90% лінійний, решта - хаотичні дьоргання в сторону з наступним пришвидшенням або без нього.
#939
Цитата: still від 08.05.2011 16:03:36
Скоріш за все це супутник, а саме МКС. Розміри сонячних батарей станції сягають розмірів футбольного поля і віднедавна цей обєкт по яскравості на небі другий після місяця. Видима швидкість станціїї значно менша, коли вона ще над горизонтом. При заході станціїї в тінь землі, вона майже миттєво "гасне".
А якже тоді бути зі зміною траєкторії? На оптичне заломлення променів внаслідок зміни оптичниз властивостей по висоті не схоже.
#940
Ось ще одна аномалія (аможе і ні).

Дуже часто ввечері, коли на природі, з пивом і так далі, можна помітити на небі рухомі "зорі". Тобто є утворення стабільної яскравості, кольору звізди, яке собі тихо-мирно рухається по небосхилі. Кутова швидкість руху - приблизно така сама як і в середньостатистичних пасажирських літаків, що шастають в нас над головами. Все було б нічого, та от тільки що це таке? Багато хто каже, що це може бути супутник. АЛЕ. 1. Якщо це саме він, то при його розмірах + відстань до нього (а він все-таки має бути на орбіті) його яскравість стає незрозумілою. Це ж не літаюча лампочка потіжністю декілька мегават! А про відбивання його поверхнею сонячного світла і взагалі мови бути не може. 2. Наскільки я знаю, супутники свою траєкторію не змінюють, а літають по більш-менш коловій траєкторії, тоді як та "звізда" може змінити свій курс в діапазоні від 10-15 до 90 і більше градусів. Це ж саме стосується і літаків. 3. Ну і напевно саме цікаве. Після таких от віражів "звізда" інколи набирає 10-15кратного пришвидшення, вплоть до того, що взагалі зникає.

   От таке. В кого є якісь нові ідеї - кажіть. А то після таких здибанок, та ще і під пиво, варіанти перебирались які завгодно :)