Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Messages - Cherpak

#1
Всім доброго дня. Нещодавно знайшов цікаву інформацію про одне львівське підприємство. Нажаль так як я не проживаю в цій країні - можливості перевірити у мене немає, але думаю, що хтось з цього форуму без проблем може піти і подивитися. Об'єкт - безехова камера(КУБ). Її розміри, виходячи з інформації яку мені вдалося знайти 50х12х8 метрів.
#2
Цитата: Rasengan від 27.11.2014 09:54:27
Не вірю що там  замурували ( А через вент не получиться пройти не заміченим,ти там бував особисто?На фотос зовсім інакша плитка ремонт планування кабінок з перепадом висоти в 25см,ти хочешсказати що вони зробили повністю новий євроремонт з заміною всієї плитки і на стінах і на підлозі і зрізали 30 сантиметрову висоту,та і на фото прохід за вужчий чим в реальності,і це все заради гермо форточки,і при тому за нецілий рік закинули там все куди нормально вклали фінанси і дозволили наркоманам і бомжам зробити там собі точку ?Тоді куди ми котимся  люди  :-\ id28761382

Насправді нічого дивного в неспівпаданні фотознімків з реальністю немає - об'єкт знаходиться на 10 метрів глибше цього туалету. Замуровано там стало ще на початку 00-х років, тоді і туалет закинули. Скоріше всього автор теми скористався можливістю проникнути через спец.перехід між Облмуздрамтеатром і готелем Надія. Або через будинок навпроти, людина тут вище розумно писала, що вхід був ще й звідти. Я тимчасово немаю доступу до своєї картотеки, тому не можу закинути карти об'єкта. Доречі, нещодавна "реконструкція" драмтеатру напряму пов'язана з цим об'єктом - тому наскільки реально туда попасти невідомо. Якщо маєте особливе бажання - пробуйте шукати вхід через будівлі, або через вентиляційні шахти. Може повезе :)
#3
Ох, щось зовсім забув. Ну тримайте ще пару фоток звідти

#4
Цитата: inkognito від 30.08.2013 21:05:24
Чи ба, Ви маєте щось конкретне на увазі?
Ну.. Хочаб таке. Фотографувалося вже досить багато років тому.

спуск


доволі довгий ходок


те що було далі поки що притримаю ;)
#5
Крім того бомбосховища там ще багато цікавого можна під землею знайти ;)
#6
А колись там ще все було в гарному стані і поруч охорона сиділа
#7
Прогулюючись по одному з парків Івано-Франківська випадково "впав" у люк глибиною метрів 7


З цієї кімнати можна спуститися ще на 5 метрів нижче




За поворотом ще один люк


А там продовження труб і спуск ще на 10 метрів


Кімната з люком діаметром приблизно 1,5 метра




Далі буде