Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Show posts

Topics - Roy

#281
Обговорюємо тут шановні, а основна тема тут
#282
Всі фото, коментарі по фесту залишаємо нижче:
#283
Сьогодні з Зелею хочемо пройтися берегом Полтви, пару знимок зробити. Орієнтовно на 22:00. Хто ще має бажання?
#284
Сьогодні на офіційному сайті Чорнобильської АЕС відкрив сторінку контакти, і побачив ось це.
Уважно, з певною ейфорією перечитав ці рядки. Так виходить, що теоретично відкрилась реальна можливість відвідати станцію. Невже аж  така гласність.? :)  Якщо так - то це безумовно радує. Думаю, варто спробувати. Тут вже дядько Смайл нам в поміч ;)
В кого ще якісь ідеї, думки по темі?   


Для відвідання Чорнобильської АЕС необхідно надіслати листа на ім'я генерального директора ДСП ЧАЕС Грамоткіна Ігоря Івановича з проханням про організацію візиту.
У листі вказати наступні дані:
· організація
· країна
· дата відвідин
· мета візиту
· кількість членів делегації з указанням прізвища, імені,по-батькові, посад і громадянства
· паспортні дані (серія і номер), рік народження членів делегації
· марка і номер автомобіля, на якому планується візит, прізвище і ім'я водія
· контактні телефони особи, що займається підготовкою візиту.

Листа необхідно відправити на факс приймальні директора 0 (4579) 2-56-70 не пізніше, ніж за 6 днів до передбачуваної дати візиту. Продублювати лист факсом до відділу міжнародного співробітництва
0 (4579) 2-61-71.
За рішенням керівництва ЧАЕС буде підготовлена і погоджена програма, що є підставою для в'їзду в зону відчуження і на територію ЧАЕС.
Пропоновані об'єкти для відвідування:
1. Об'їзд навколо станції, інформація про об'єкти.
2. Макетний зал ЧАЕС (макет станції, енергоблоків, інформація про діяльність ЧАЕС, перегляд відеофільму).
3. Оглядовий павільйон об'єкта «Укриття» (макет об'єкта «Укриття», фотоекспозиція, інформація про стан і діяльність на ОУ, перегляд відеофільму).
4. Оглядові відвідання м. Прип'ять і Чорнобиль.

Для уточнення питань по організації візиту на ЧАЕС звертайтеся в сектор організації візитів відділу міжнародного співробітництва ЧАЕС за телефонами 0 (4579) 26171, 0 (4593) 43424.
#285
Пропоную відвідати це місце, в суботу або неділю (17,18 квітня) на вибір. Наразі вже підписалися на поїздку :), Zelja, Stinger. Мета - гарненько облазити всі закутки та діри, зробити знимки об'єкту, та нас в процесі дослідження.
Місце таки доволі небезпечне, з несподіванками. Згодиться мотузка. Описане Golem'ом тут.
Відстань - 168 км, добирання поїздом, з виїздом приблизно в 5 ранку, або ж маршруткою.
Ваші пропозиції та поради:
#286
Для мене проблема в колекторах - це слизькі бортики. Порою несу в руках фотік, штатив і світло. Одного разу чуть не пірнув з тим всім. Йдеш, полюєш за цікавим ракурсом, а під ноги якось вже увага і не звертається.

Тому придумав такий собі девайс на ноги. Накинув приблизний ескіз, як б вони мали виготовлятися та кріпитися. Може хтось із дописувачів має якісь ідеї та зауваження по конструктиву ?  Зокрема цікавить питання надійного кріплення до бахіл.
#287
Обговорюємо нижче, основна тема тут:
#288
Ось наглядний приклад, як все старе у Львові руйнується. Як завжди такі руйнування приводять до знищення майна, в гірших випадках трагічно для людей. Ця кам'яна стіна знаходиться на вул. Замковій позаду монастиря. Сьогодні став свідком цього обвалу, сталося це за 2 хвилини до приходу на це місце. І так склалася доля для водія авто, мусів проїзджати саме в цю неприємну мить, як 15-метровий шмат стіни обвалився саме на нього. Власник авто "народився в сорочці", відбувся переляком та без подряпин. Чого не скажеш про авто, яке вже не підлягатиме ремонту. Шкода дядька, проте добре що живий лишився...
За  поваленою стіною відкрився до огляду сад за монастирем, (тихе та гарне місце), а також фрагмент засипаного підземного ходу.
#289
   Отже, випала нагода зустріти світанок на Краківському ринку. Зібралися о 6-ій ранку Іннкогніто, Санечка та я.
Коли зайшли на територію ринку, зразу собі подумки порівняли побачену картину з Привокзальним ринком. На відміну від нього, тут була ще "мертва тишина", тільки де-не-де хтось переносив тлумки з товаром. В той час Привокзальний вже "кипить".
Незвично було спостерігати за ринком, як вдень подібний до мурашника.
  Ходили по пустій території аж до 7-мої. Все ж, це було щось не те, не так інтригувало, не бачили тих переповнених прилавків з фруктами, овочами, з квашеними смаколиками, в'яленою рибою, китайською піротехнікою, не видно було кліток з тваринами. Не було тієї характерної риси базару, на яку ми чекали. Просинається там це все значно пізніше. Та і ми ще до того якісь сонні були...
Вирішено -туди варто йти вдень. Але це вже іншим разом. :)
#290
   Отже, випала нагода зустріти світанок на Краківському ринку. Зібралися о 6-ій ранку Іннкогніто, Санечка та я.
Коли зайшли на територію ринку, зразу собі подумки порівняли побачену картину з Привокзальним ринком. На відміну від нього, тут була ще "мертва тишина", тільки де-не-де хтось переносив тлумки з товаром. В той час Привокзальний вже "кипить".
Незвично було спостерігати за ринком, як вдень подібний до мурашника.
  Ходили по пустій території аж до 7-мої. Все ж, це було щось не те, не так інтригувало, не бачили тих переповнениз прилавків з фруктами, овочами, з квашеними смаколиками, в'яленою рибою, китайською піротехнікою, не видно було кліток з тваринами. Не було тієї характерної риси базару, на яку ми чекали. Просинається там це все значно пізіше. Та і ми ще до того якісь сонні були...
Вирішено -туди варто йти вдень. Але це вже іншим разом. :)

Обговорення
#291
Маємо на меті розкопати існуючий вхід в колектор, який засипаний землею та сміттям.
Хотілось б мати на цій ділянці цей портал, було б безпечніше, та й маршрут довшим та цікавішим б став.
Описано тут.

Ваші пропозиції по часу та по реалізації задуманого:
#292
В останній день зими випала нам нагода постріляти з зброї хорошої в тирі. Кавалок народу стріляли з дрібнокаліберного MP-161K
. Решта народу, а саме SANECKA, Stinger та я стріляли з СВДшки.
Вперше стріляв зі цієї зброї. Відчувається наскільки потужня ця гвинтівка, її шум вистрілу та масивність.
Так що, коли накопичується негативна енергія, замість биття груші (наприклад), можна сміло стрільбами по цілях там її вивільняти  ;D
Тир знаходиться на Промисловій 53

P.S. Хто знімав попрошу доповнити світлинами!
#293
Залазили під час сьогоднішньої вилазки в нього.
Назагал, це бомбосховище ідентичне тим що знаходяться в парку Франка (прозвані Дойчляндськими))). Відрізнється лише побіленими стінами. Також були залишки мережі 220V, проведена була система вентиляції, мобуть в радянський період бомбік таким чином мали довести до необхідного стандарту. Приміщення чисті, лавки вздовж стін відсутні, лише де-не-де були дошки. Вентшахти, як не дивно - засипані. Ну і як завжди, попалась нам знахідка у вигляді старої пляшки з-під вина, з досить цікавою назвою. :)

P.S. Дедміту та Пасі по +, за проявленню сміливість посеред людного місця та білого дня  ;D
#294
Після відвідин очисних, по дорозі назад вирішили трохи "пограти вар'ятів" ;D
Зліплений псевдосніговик та інсталяція з кріслом на колії.
Фото наших вар'яцтв:
#295
   Бомбосховище біля церкви Юра або ще правильніше, біля цирку, на території дитячого майданчика.  
Бомбік донедавно був закритий, висіла дебела колодка, яку я місяці 2 тому вже не замітив. От і настав час його побачити вже зсередини. Прихопивши нову колодочку, після відвідин бомбіка на Городоцькій 147 всі гуртом рушили до нього.
Двері, які добряче обледеніли, не хотіли зразу відкриватися. Завдячуючи нашим спільним потугам а також Стінгеру та Смайлу, (за надану саперну лопатку та ломик) двері нам піддалися. Підняли доволі важкі двері, підперли під стіну та й спустилися вниз. Доречі, на майбутнє - одному підняти їх практично неможливо, а також слід уважно закривати зісередини, бажано втрьох.
Попавши всередину, зразу в памяті згадується бомбік під Добробутом, площа майже ідентична. Відчувається висока вологість. В кімнатах акуратно поскладені гермодвері, в тому числі квадратні з ВШ. В одному кутку кімнати стоять на купці сегменти дво-поверхових ліжок. Одне навіть є зібране , біля якого стояла кастрюля з ложкою, в якій були залишки їжі невідомо якої вже давності. Цікавим знайденим артефактом була пляшка з під Львівського пива, судячи по етикетці середина 90-х. Мабуть тоді й останній раз були тут люди, а також вимикачі, крани вказують на цей період.
Присутні фільтри, є клапани надлишкового тиску. Сантехніка майже ціла. Цікавий умивальник  - на вигляд звичайна залізяка  радянського періоду, доторкнувся - пластмаса, ніколи не зустрічав таких. На перший погляд води ніби немає, а також світла, спеціально не перевіряли. Вигрібна яма відсутня. Звичайно, дизель-генераторна установка також відсутня, вловлюється лише її характерний запашок.
Закривалися двері втричі важче ніж відкривалися. Ніяк не вистачало лишнього сантиметра для того щоб пропхати колодку в отвір. Все ж, з допомогою ударів, лопатки та лома вдалося закрити. Тепер об'єкт зачинений. Ключі знаходяться в мене, Зелі та Стінгера.


P.S. Згадав допис від Sasha1990, а саме:
ЦитуватиВоно походу діюче відносно. Нам на БЖД казали
Якщо так, невже то краще що маємо в тому "стані" на теперішній час?  
#296
Плануємо влізти в бомбік через ВШ сьогодні ввечері, 10.02.2010. Наразі мають бажання лізти Deadmeat та я.
#297
Отже, пропозиція Inkognito зреалізувалася, а саме, застати привокзальний базарчик вдосвіта, як все розладовується, м'ясце рубається, продукти розкладаються по прилавкам та яткам. І то все пофотографувати.
Зустрівся о 6:45 з Inkognito та Stinger'ом та почимчикували в напрямок базару. По дорозі так нам думалося, "а чи не зарано йдемо, ніч стоїть надворі, і люду не зустрінемо".Та де там! Зайшли на ринок, а там вже все кипить, товар розпаковуєтьтся, візки возяться та й де-не-де сонні покупці вже тиняються поміж рядами. Що ж, темнота, все ж витягуємо апарати і йдемо клацати. У звязку з холодом перебираємося в м'ясний бульйон, ой павільйон ;D. І добре зробили, бо файно поспілкувалися з продавцями м'яса, особливо з мясником, який по тому влаштував нам "майстер клас", а також залюбки показував різні "часті тєла" свині. Так що весело було. Загалом люди реагували на нас адекватно, жартували. Думаю, ранок дається взнаки, ніким ще не попсуті нерви. Деякі сприймали нас за пресу, бо дійсно, виглядали так дивно, з камерами на грудях. Після хвилинного розяснення хто ми, і для чого знімаємо, закінчувалось все усміхом і якимось жартом на політичну тематику. Тож вибори на носі, й люди тим зтурбовані.
Зустрічали на базарі багато цікавих людей, спілкувалися, хтось радів, а хтось жалівся на долю.

В такого роду місцях, де завичай ми думаємо про покупки, гроші, їжу, бурлить своє, дуже цікаве життя. Варто лише на це поглянути трішки іншим ракурсом, і відкриється для нас це поле цікавих людей, та їхнього буття.

Вийшовши з ринку, вирішили піти на головний вокзал. І там трошки познімали, померзли та попили кави.
Провели суперово час, дякую Inkognito за чудову ідею та компанію а також Stinger'у. Ідея класна, невичерпна, можна ще не раз організовуватись на неї.

#298
Плануємо вилазку десь на 13:00. Вже підписалися Stinger, Yserl, Venick, SANECKA та я.
Маємо на меті поміряти довжину ліфтової шахти і зробити ще більше гарних світлин об'єкту.
#299
Є бажання в неділю 24 січня дослідити цей тунель в цьому будинку. Описаний він тут. Наразі мають бажання йти Inkognito, Stinger та я.
Лізти краще туди десь срання.
#300
Люблю слухати, особливо коли працюю, це радіо. Електронна музика в асортименті.

P.S. I'd like Progressive and Trance

Діліться своїми уподобаннями !